Dodaj do ulubionych

chcę odstawić

04.05.06, 10:26
Tak się zastanawiam po kij ja biorę te leki skoro jestem zdrowy? Już
zmniejszyłem do połówki i różnicy w działaniu leku nie czuję-działa ajkbym
dalej brał cały.Zastanawiam się nad zejściem całkowitym z lekow
antydepresyjnych tylko boję się że wrócą bóle i zawroty głowy i nie miną nawet
po kilku miesiącach niebrania leków.No nic-pobiorę jeszcze z miesiąc niecały
połówkę a potem odstawię-oby mi się udało:)
Obserwuj wątek
    • mamusia1999 Re: chcę odstawić 04.05.06, 10:31
      pojade cie z buta. nie kombinuj bo daleko ci do zdrowia. za kazdym twoim postem
      chwale los, ze nie jestem taka chora jak ty. a grzecznie biore paroksetyne 20mg.
      • suchyxxx Re: chcę odstawić 04.05.06, 10:32
        ale nie mam lęków a jak występują to na kilka minut i żadko.Czuję się za bardzo
        zryty lekami a skoro wygrałem ze strachem częściowo to sobię bez leków poradzę
        napewno.Ciocia lekarka mówiła że jak tyylko stanę na nogi to najlepiej jak
        najszybciej rzucić te leki
        • suchyxxx Re: chcę odstawić 04.05.06, 10:33
          aha a ja nie mam depresji a leki mam brać tylko na ze względu na dobry sen?
          • suchyxxx Re: chcę odstawić 04.05.06, 10:35
            w sumie to u mnie było tak że leki brałem na lęki oraz dlatego że musiałem bo
            bez nich tak mnie bolała głowa że nie dało się żyć i sen był okropny-myślę że to
            już nie wróci
            • suchyxxx Re: chcę odstawić 04.05.06, 11:10
              jakby co to wrócę do połówki citalu ale myślę że dam sobie radę bez leku.Lek
              mnie ju wyleczył jak mógł a dalszego postępu nie zauważam więc chyba pozostało
              mi zmierzyć się z psychiką a nie pchać te leki
              • mamusia1999 Re: chcę odstawić 04.05.06, 12:17
                a na psychoterapie chodzisz? bo niby jak sie zamierzasz zmierzyc z psychika?
                zycze ci powodzenia, faktycznie nie martw sie na zapas. czy potrzebujesz lekow
                wyjdzie w praniu. w koncu innej drogi zeby sie przekonac nie ma.
                tylko ja na twoim miejscu nie czulabym sie zdrowa, ale moze to moj problem.
        • tarja30 Re: chcę odstawić 04.05.06, 15:51
          suchyxxx napisał:

> ale nie mam lęków a jak występują to na kilka minut i żadko.Czuję się za
          bardzo
          > zryty lekami a skoro wygrałem ze strachem częściowo to sobię bez leków poradzę
          > napewno.Ciocia lekarka mówiła że jak tyylko stanę na nogi to najlepiej jak
          > najszybciej rzucić te leki

wygrales ze strachem?
          Leki go zmniejszyly
          Jeszcze miesiac temu miales lęki
          (twoje leczenie jest the best pobrales cos tam przez jakis czas rzuciles bo cos
          tam,znowu cos rzuciles bo byles juz zdrowy,zmieniles na cos tam i tak w kolko)
          rzucaj leki ale jestem pewna ze szybko do nich wrocisz
          • suchyxxx Re: chcę odstawić 04.05.06, 16:05
            dzięki Tarja za dobre słowa otuchy:/ Ostatnio jakaś jesteś poważna i
            kłótliwa-może lepiej zmień seroxat na coś innego bo potwierdza się teza że ten
            lek potrafi zmienić człowieka na niekoniecznie "dobre"
            • tarja30 Re: chcę odstawić 04.05.06, 17:46
              czuje sie ok (dzis bylam na zakupach,w szkole u Tomka a jutro jade na dzialke)i
              nie bede zmieniac leku co kilka miesiecy jak ty.
              Mam falszywie przytakiwac:tak Suchy bedzie ok?Skoro mysle inaczej to tak pisze
              i nie ma co sie zloscic.Nie jestem kłótliwa predzej moge to tobie
              zarzucic...przypomnij sobie o tym gadaniu o duszach
              Mowilam do ciebie cos a ty co?Nawet nie raczyles mnie sluchac tylko waliles te
              swoje farmazony.Pisalam jasno ze wierze a ty uczepiasz sie jak rzep jednej
              mysli i to walkujesz...bardzo cierpliwy czlowiek by tego nawet nie zniosl

Pytasz mnie o cos,czekasz rady a ku... jak pisze to ty wtryniasz sie w kazde
              moje zdanie!wtedy czlowiek myysli: Po ch.... ja sie udzielam jak on wie swoje i
              ma gdzies to co ja pisze?

i skoncz z tymi glupotami o seroxacie ze zmienia itp...znam wiele osob ktorym
              pomogl mi tez pomaga i nie rob ludziom wody z mozgu
              • suchyxxx Re: chcę odstawić 04.05.06, 18:02
                Nie to było tak że to Ty waliłasz cały czas teksty na gg o duszach a jak ja
                pisałem to nie mogłem bo mi waliłaś teksty;p Chciałem Ci napisać co myślę na ten
                temat a Ty mi co myślisz ale Ty mi powiedziałaś a jak ja powiedziałem że nie
                uważam jak Ty to Ty się zaczełaś wściekać.Trzeba troche sluchać też innych i nie
                kłócić się z byle pwoodu że ktos myśli inaczej.Co do seroxatu to ja nie
                powiedziałem że lek zmeinia wszystkich-mnie akutrat zmieniał na gorsze a to
                kwestja indywidualna
                • suchyxxx Re: chcę odstawić 04.05.06, 18:10
                  zgraliśmy si oboje-każdy jest mądry i wie lepiej:) No tacy już jesteśmy i nie
                  tylko ja taki jestem bo Ty też lubisz wiedzieć swoje i stawać na swoim:)
                  • depresyjka4 Re: chcę odstawić 05.05.06, 13:21
                    fajnie się kłócicie, do mnie możesz nawijać o duszasz, ja to lubię takie tematy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka