pluto84 Re: :( 16.05.06, 19:54 U mnie dzisiaj leje a u Was ?? Wreszcie mozna sie schowac od tego choler* slonca i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miks88 Re: :( 16.05.06, 19:56 U mnie lało tez. Wciaz jeszcze sie unoszą czarne chmury Odpowiedz Link Zgłoś
pluto84 Re: :( 16.05.06, 19:58 To dobrze. Przynajmniej ciemno i w kacie mozna siedziec. Swiruje jak widze te baby rozneglizowane i ze szczesliwymi szczekami biegajacy niczym foczki po plazy . Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: :( 16.05.06, 22:55 u mnie burzowo, ciśnienie leci na łeb a ja zdaje sie razem z nim wylazlam z domu i ledwo sie dowlokłam z powrotem, duszno, parno, nie szło oddychać. Teraz jest trochę lepiej, ale jutro według prognozy miejscowych powtórka z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto84 Re: :( 17.05.06, 07:46 U nas dzisiaj tak samo. Mam nadzieje ze ta prognoza ktora zapowiadala chlodne i deszczowe lato sie spelni. Juz nie moge doczekac sie jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: :( 17.05.06, 09:39 ja do niedawna też wolalam deszcz, ale teraz jak bardzo gwaltownie spada ciśnienie to mdleję, więc ze względu na to stawiam na pogodne wyże. Odpowiedz Link Zgłoś