ajjj1 07.06.06, 13:30 Znacie jakies sposoby na wyzwolenie w sobie energii i skonczenie z leniuchowaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajjj1 Re: Leń... 07.06.06, 13:42 wymyslec snbie taka sciezke ktora bede musiala codziennie rzejsc? dobry pomysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajjj1 Re: Leń... 07.06.06, 13:44 moim jednynym nalogiem jest jedzenie...;/ co jakies 1,5roku tyl\je blyskawicznie...jestem grubsza przez ok 3michy i potem rownie blyskawicznie chudne...bledne kolo...;/ i zawsze mam depresje jak przytyje..nigdzie nie wychodze i te pe i te de... Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: Leń... 07.06.06, 21:59 jestes mloda jak widzę,popracuj nad tym i nie narzekaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajjj1 Re: Leń... 07.06.06, 22:46 jakbym slyszala swoja mame i siostre... wiem ze mam z tym problem i to wielki... :(ale inaczej nie potrafie na to patrzec :( probowalam ale nie udawalo sie....ide wtedy przez ulice i jak widze znajomego to czuje ze go zawiodlam ze on widzi moja slabosc.. straszne uczucie:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Leń... 08.06.06, 11:56 Ja moją mamę wyciagalam na silę z domu... na spacer, na basen, do znajomej. Na poczatku codziennie wydzierała sie na mnie, az glowa bolala, ale ja uparcie (i spokojnie) namawialam na wyjście i szykowalam ciuchy.... po jakimś czasie nie musialam juz szczegolnie namawiać, sama zaczela pytać, czy gdzies wyjdziemy. Tylkko to wymaga obecności kogoś bliskiego i nieprzejmowania się krzykami, awanturami itp. Odpowiedz Link Zgłoś