hanss25 31.08.06, 08:26 witam czy ktos moze wie orientuje czy arytmia nerwicowa serca moze wystapic w nocy??kiedy spie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mskaiq Re: arytmia serca a nerwica 31.08.06, 10:51 Zrob badania serca. Jesli nic nie wykarza to masz nerwice. Wtedy kiedy pojawi sie arytmia, przewroc sie na drugi bok i spij spokojnie. Ja mialem taka arytmie w czasie biegania. Nadal biegam a arytmia serca dawno zniknela. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: arytmia serca a nerwica 31.08.06, 11:35 jeżeli lekarz wykluczył chorobę serca, a jest to tylko nerwicowe kołatanie, to może wystąpić zawsze i wszędzie, i nie należy się tego bać. Jakkolwiek jest to tak nieprzyjemny objaw że trudno się nie przestraszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: arytmia serca a nerwica 31.08.06, 12:22 przewaznie to co najbardziej smieszy staje sie najgorsza masakraa Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: arytmia serca a nerwica 31.08.06, 12:23 przeważnie Cię nie rozumiem, ale nic to. Odpowiedz Link Zgłoś
hanss25 Re: arytmia serca a nerwica 31.08.06, 14:40 bylem u lekarza przepisal mi beto 25 zk na uregulowanie serca:),z arytmia to mam roznie nieraz tydzien jest ok,a nieraz w ciagu dnia kilka razy zlapie,nawet jak spie,jak np jade na rowerze tez czasem lapie,a potem dluzszy czas spokojjak robie ekg to wychodzi dobzre,holter by sie przydal,pojde do kardiloga. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: arytmia serca a nerwica 31.08.06, 15:03 nie bierz betablokerow jeżeli nie są uznane przez kardiologa za konieczne, oslabisz sobie zdrowe serce niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanss25 Re: arytmia serca a nerwica 31.08.06, 23:25 ale wzialem i dzis juz nie mialem arytmi i jakos lepiej sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: arytmia serca a nerwica 01.09.06, 09:32 bo ten lek wymusza na sercu żeby rowno biło, ale niczego tak naprawdę nie leczy. Jeżeli nie masz prawdziwej zagrażającej życiu arytmii to tylko sobie w ten sposób osłabiasz serce. Ale to ostatecznie Twoja sprawa jak się leczysz z nerwicy. Odpowiedz Link Zgłoś