carlabruni 08.01.07, 15:23 wyjehali ode mnie znajomi. byli caly weekend. bylo bardzo sympatycznie, a teraz znowu jestem sama i wiecie co jest najgorsze? ze ludzie maja tyle problemow, a ja sie doluje tym, ze mieszkam sama. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: sama 08.01.07, 15:53 carlabruni napisała: wiecie co jest najgorsze? ze ludzie maja tyle > problemow, a ja sie doluje tym, ze mieszkam sama. pozdrawiam. Żeby się dołować często nie trzeba żadnego powodu, ale jeśli poczujesz się z tym lepiej, możesz rozpaczać z powodu wojen lub głodujących dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sama 08.01.07, 17:18 no wlasnie wcale sie z tym nie czuje lepiej. musze zmienic tok myslenia;).pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: sama 08.01.07, 17:31 znajdź sobie chłopaka i zamieszkaj z nim to nie bedziesz sama. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sama 08.01.07, 17:41 to jest bardzo dobre rozwiazanie, ale ten co mi sie podoba, jest cieply i fajny to mieszka w anglii, bo tam teraz ma prace. przyjechal do mnie na kilka dni i teraz mam dola, bo zobaczylam jak moze byc fajnie.a ja tez teraz wyjechac nie moge. nie obiecywalismy sobie nic, bo moze sobie kogos znajde, albo on kogos znajdzie w londynie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: sama 08.01.07, 20:17 też jestem ciepły i fajny i nikt mnie nie kocha i nie mam gdzie mieszkać nic nie sugeruje Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: sama 08.01.07, 20:36 nie ważna skąd chciał bum zamieszkać w jakimś mieście z fajnym starym miastem od Torunia po Kraków ps. umiem ugotować makaron na spageti Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: sama 08.01.07, 20:43 nie byłem w łodzi ale może być fajnie to jak od kiedy mogę się wprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: sama 08.01.07, 20:52 więc nie mieszkasz przy piotrkowskiej :( ale i tak jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: sama 08.01.07, 20:53 milego wspolnego mieszkania życzę. ja juz tez bym chciala mieszkac z moim chlopakiem ale niestety rodzice każą mi najpierw skonczyc studia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sama 08.01.07, 21:03 eufo jak dlugo juz bierzesz seroksat i jak myslisz jak dlugo jeszcze bedziesz brala? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: sama 09.01.07, 14:08 juz rok biorę i będę brala aż skończe studia. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sama 08.01.07, 21:02 mieszkam przy piotrkowskiej;). jak masz daleko do lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: sama 09.01.07, 00:56 a ile jest pociągiem z wawy pewnie ze 2 godziny niedaleko ale ostrzegam robie straszny bałagan wszędzie rozstawiam kubki z fusami Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sama 09.01.07, 08:49 heheheh. dwie godziny bedzie, ale do domu to jCie od razu nie zaprosze moj drogi;). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: sama 09.01.07, 13:37 bo się obrażę ale sex musi być inaczej nie wychodzę z domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: sama 09.01.07, 14:11 ja tez mieszkam w Łodzi, ale nie w środmieściu tylko na jakimś zadupiu (okolice Gornej). a Ty carla w jakiej okolicy Łodzi mieszkasz? jeśli koleś pisze o sexie to go lepiej rzeczywiście do domu nie zapraszaj ;] Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: sama 09.01.07, 14:12 a przyjechać do Łodzi to najlepiej pociągiem bo ćmok pewnie i tak nie ma samochodu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś