towarzyszkapkp 07.04.07, 01:18 Biore seroxat od dwoch tygodni w dawce 30 mg i lęków nie mam już, ale w otwartej przestrzeni wsród ludzi miewam ataki paniki. Miał ktoś podobnie, i czy agorafobia ustanie po seroxacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassis Re: Agorafobia i panika 07.04.07, 09:38 powinna, chociaż nie zawsze do końca Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: Agorafobia i panika 08.04.07, 21:39 Ta agorafobia przypomina mi lęki przedszkolaka jak sie sam w tłumie znajduje (sorki za szczerosc)ale podobne objawy.Mam nadzieje ze lekarz wiedział jaki lek i na co pasuje pewnie więc pomoze czego zycze serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Agorafobia i panika 08.04.07, 21:59 jest taki sposob gdy /nie ma pomyslu/ powtarzac niby paciez przed snem nie boje sie nie boje sie nie boje sie nie boje sie az przyjdzie do glowy skuteczny pomysl na usuniecie leku -- www.konflikty.pl/artykul-sredniowiecze-141.html Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszkapkp Re: Agorafobia i panika 08.04.07, 22:52 W istocie jestem jak emocjonalne dziecko i brak mi wladzy nad sobą. Inni mogą więc mi skaczą... Odpowiedz Link Zgłoś