carlabruni 21.05.07, 20:34 mam takie pytanie. czy cloranxen bierze sie caly czas czy doraznie? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskaweczki Re: cloranxen 21.05.07, 21:24 Radziła bym nie bo to dziadostwo uzaleznia:( Ja biore doraźnie jak juz mnie poważnie szlak trafia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: cloranxen 21.05.07, 23:14 roznie. Jedni biora na stale inni doraznie. A ja radze Ci tylko wtedy jak trzeba bo to jest swinstwo. No i tyje sie jak sie bierze dluzej. Chociaz nie wiem po jakich lekach sie nie tyje (poza bioxetinem oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
mania333 Re: cloranxen 23.05.07, 20:55 A co to znaczy uzależnia? Ja mam brać ten lek na lepsze spanie. Internista powiedział mi tylko, że to bardzo słaby lek, że można prowadzić auto i na pewno będę lepiej spała. Jeszcze nie wykupiłam, ale jak czytam wasze posty to się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: cloranxen 24.05.07, 09:16 No jak to jak uzaleznia? Normalnie. Bierzesz jedną , drugą trzecią tabletkę, póxniej jedna dziennie to za mało , bierzesz po dwie bo jedna nie dziala az dochodzisz do momentu kiedy nie dzialaja wcale a ty bez nich zyc nie mozesz ;/ a odstawić jest baaaaardzo ciężko bo juz jestes uzalezniony. To tak samo jak z papierosami. To nie jest trucizna,zeby sie bac ale trzeba myslec zanim sie weźmie kolejną i kolejną... Tabletki są po to,zeby pomagały jak jest źle. A jak masz problemy ze spaniem to lepiej sobie przed spaniem pobiegaj i wypij melisę. To nie uzaleznia. Odpowiedz Link Zgłoś
mania333 Re: cloranxen 26.05.07, 10:14 truskaweczki napisała: > No jak to jak uzaleznia? Normalnie. > To nie jest trucizna,zeby sie bac ale trzeba myslec zanim sie weźmie kolejną i > kolejną... Jak mam myśleć zanim wezmę kolejną jak lekarz kazał mi to łykać codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: cloranxen 26.05.07, 10:33 Zanim sie weźmie jakikolwiek lek TRZEBA przeczytać ulotkę a tam pisze,że lek moze powodować uzaleznienie. Jest znak wykrzyknika na opakowaniu. Informacji o leku jest dosyc. I najlepiej zmień lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś