e_english 12.06.03, 14:08 Czy ktos z Was mam doświaadczenia z lekami innymi niż fluoksetyna? Chodzi mi o substancje, które działają bardziej uspokajająco niż pobudzająco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.aga Re: Antydepresanty 12.06.03, 14:42 bralam przez pol roku rozne swinstwa, ale w tej chwili nie pamietam nazw. Jesli chcesz to sprawdze i napisze Ci w poniedzialek. Szczerze mowiac byly bardzo uspakajajace - spalam ok. 20 godz na dobe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
incognito3 Re: Antydepresanty 13.06.03, 14:38 Biore Anafranil parę ładnych lat.Jest bardzo dobry w silnych depresjach zwłaszcza kiedy wystepuje lęk, bądź też napady paniki. Ułatwia także zasypianie, co jest przecież bardzo istotne.Dodatkowa zaleta to że jest bezpłatny. Z objawów ubocznych zauważyłem nadmierne pocenie się ,zaparcia, suchość w ustach,i czasami senność. Co do fluoxetyny, to wszystkie leki tym podobne działały na mnie źle. Czułem niemiłe podniecenie,jakiś niepokój wewnętrzny, ponadto miałem wrażenie że lęki się nasilają. Odpowiedz Link Zgłoś