ollaboga77 16.07.07, 18:52 czy mozna je przedawkowac i jakie warto by był efekt ! czy stilnox w nadmiarze i imovane dadza sobie rade? to jest powazne pytanie i oczekuje sensownych odpowiedzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielegalne_przesluchanie Re: nasenne 16.07.07, 18:57 od dzisiaj mrowki nie beda nosily slonia - mamy bombe atomowa Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nasenne 16.07.07, 20:15 slon robi co chce, a moglby dobrowolnie podporzadkowac sie dla dobra sprawy, -niesubordynacja mu sie bardziej oplaca, nie nalezy do zadnej partii, nie reprezentuje zadnej grupy zawodowej, korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nasenne a opuchlizna 16.07.07, 20:20 odrobina arszeniku do zatrucia bolacego zeba wydaje sie na miejscu jako odtrutka na agresywna inwigilacje...kontrwywiad Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nasenne a opuchlizna 16.07.07, 20:45 o madrej corce chlopa wersja XXI wieku, powiedzial zabieraj co kochasz najbardziej i wynos sie z domu, ona nalala mu srodka usypiajacego i wywiozla z powrotem do biednej chaty, ale niestety o byl neuroleptyk i krol nie obudzil sie, zapadl w czarna dziore i stal sie krolewna sniezka, a we snie pomagal krasnoludkom, ona w tamtym swiecie byla krolewiczem, ale bala sie pocalowac aby ni zmienic sie w zabe,...za kare stala sie czarownica nowoczena technika wymaga nowoczesnych bajek tylko prosze nie klamac bajki sluza do wyswietlania prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
ninox Re: nasenne a opuchlizna 16.07.07, 21:00 ale prawda jest obrzydliwa tym, do których jest adresowana zapakować ćwierć litra prawdy w paczkę Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: nasenne a opuchlizna 18.07.07, 00:07 nie powiem Ci jaka dawka leku jest toksyczna bo chce zebys była i na forumie i w realu .wiec nie dociekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: nasenne 16.07.07, 21:22 Czytałem sporo n/t temat. Stilnoxu praktycznie nie można przedawkować. Imovane podobnie. Nasennymi z grupy benzodiazepin można się zabić, ale praktycznie jedynie przy podaniu iniekcyjnym. Współczesne środki nasenne są nietoksyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nasenne 16.07.07, 21:33 z kalendarza i horoskopu wynikalo ze corka, a w rzeczywistosci urodzil sie syn, wynika ze wrozby i system byly falszywe, bo przeciez niemozliwe jest zanegowac istnienia czlowieka,....a jednak. Moj tata mial z tym klopot, ja mam z tym klopot i syn tyeraz ma klopoty, a zaczelo sie od niemieckiego niewypalu,...czyli dziadek zostal zbity przez niemcow gdy ojciec byl niemowleciem. Pod wplywem napromieniowania rodza sie potwory wirtualne, niektore prochy,niemalze w sposob rzeczywisty wytwarzaja tunele nadprzestrzenne , dziory grawitacyjne i przemieszcxzaja do innych swiatow. Bajka. Narazie przemieszczaly z bajki do bajki. To neuroleptyk. Sirotka marysia madra corka krola i czarownica .Clopixol. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nasenne 16.07.07, 21:36 Elvis Presley prawde ci powie zoltanek napisal: <Czytałem sporo n/t temat. Stilnoxu praktycznie nie można przedawkować. Imovane <podobnie. Nasennymi z grupy benzodiazepin można się zabić, ale praktycznie <jedynie przy podaniu iniekcyjnym. Współczesne środki nasenne są nietoksyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nasenne 16.07.07, 21:42 jadl barbi, ale tez jechal na benzo, umarl z powodu zalepienia przewodu pokarmowego Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: nasenne 17.07.07, 08:59 Cześć Oleńko!!! Martwiłam się o Ciebie, dobrze, że już jesteś.. Wczoraj już Cię tu widziałam, ale byłam po Stilnoxie i nic już nie mogłam napisać :) Poza tym, gdy na nim jestem, na drugi dzień nie pamiętam co się działo wieczorem.. Śmieszne uczucie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: nasenne 17.07.07, 09:03 oj barbi, estra , progetra nasikala mi do herbaty a to baardzo zle dziala z moimi lekami Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Estra 17.07.07, 10:00 Wiesz co, ja tak sobie myslę, jak bierzesz Stilnox na sen to idź od razu spać. Wiele rzeczy mozna sobie spaprać byciem 'nadaktywnym" na Stilnoxie. Mówię z własnego doswiadczenia:). Oprócz tego czy pan doktor nir mówił: "Leki nasenne nowej generacji maja przywrócic pacjentowi normalny sen. Najlepiej spełnić wszystkie tam wymagania "dobrego snu" a następnie połozyć się do łóżka, wyciszyć, wziąć tabletkę,a po kilku tygodniach, po sumiennym wykonywaniu tych wszystkich rytuałów ,sen powróci. Rano obudzisz się i ze zdzieieniem zauwazysz, że Ty przespałas całą noc, a Stilnox leży obok Ciebie". Ech... tak mi mówili 7 lat temu. Wtedy wierzyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Estra 17.07.07, 10:26 Może wielu ludzi powie "jasne, jasne, tak to sobie można gadać", ale ten Stilnox jest tylko na przeczekanie początkowych tygodni leczenia. Tak, by nie budzić się o 4 nad ranem i myśleć. Mam jeszcze 10 tabletek i koniec. Myślę, że już nieźle sobie daję radę z depresją i nie będę miała kłopotów ze spaniem. Miałam problemy ze snem 7 lat temu, wtedy nie zasypiałam tygodniami. Teraz jest o niebo lepiej, bo zasypiam bez prochów w 2 minuty.. Podobno Stilnox nie uzależnia, ale ja w to nie wierzę. 7 lat temu uzależniłam się od Signopamu i przed snem doszłam do 5 tabletek!!! Nigdy więcej nie chcę przechodzić przez odwyk od prochów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Estra 17.07.07, 10:36 no wlasnie ,mama 65 lat ocjciec 65 lat i caly czas czerpali korzysci z mojej choroby i dlaej zamierzaja to robic wciagajac innych czlonkow rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Estra 17.07.07, 10:37 kasa na studia, dom pomocy ,zeby dopracowac do wiekrzej emerytury, cala lawina Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: Estra 17.07.07, 11:22 Signopamu? (o ja wstrętna miałam już nie pisać) Zaczęłaś po tym spać? ja jadłam, jadłam no i... jadłam i nic, a u mnie są maratony 3/4 tygodnie bez snu (sprawdzone na odziale leczenia bezsenności są normal, nie dostałam żadnego niestety orderu, wypisali mnie, bo jestem "złą" pacjentką. \jejku chyba teraz odczucia po Stilnoxie ą extaz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: Estra 17.07.07, 11:25 Przepraszam za literówki, ta inna klawiatura owszem podłączyła się, pół godziny pochodziła i pierdu... Chodziło mi, że odczucia po Stilnoxie są bardzo euforyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Estra 17.07.07, 11:35 Ja mam odczucia podobne do alkoholu :) Nie piję teraz nic z %, więc przynajmniej mam Stilnox! :D Wczoraj to prawie się przewróciłam.. Ale czad!!! A po Signopanie spałam, ale musiałam co jakiś czas zwiększać tabletki. I nie byłam głodna.. Bardzo dobrze Cię rozumiem i współczuję. Wiem doskonale co to znaczy nie spać do 6 rano, wstać do pracy, gdzie jest się zombie, wrócić do domu, położyć się o 22 i znowu nie spać do 6 rano i znowu wstać do pracy... Nigdy nie przeżyłam nic bardziej destrukcyjnego.. Trzymaj się twardo i staraj się nie dawać "nocnemu straszydle" przychodzącym o 22.. Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: Estra 17.07.07, 16:01 Kurza stopa, zintrygowałaś mnie naprawdę po tym Sig spałas, nie tyłas itp. To dlaczego przerwałaś? Kocham Stilnox biore go z przerwami 7 lat (przerwy na inne mądre sposoby doktorów), którzy potem wracaja do poczatku S. Wiem, cały świat trzyma się tyh firm farmaceutycznych( i no chyba, są podobno w Ameryce i np. we Francji, że zyja na nasennych (tzn. żyją bez wciagu dnia, świetnie sobie radza, a na noc... i "sory koleś bez obrazy to tylko Stilnox czy Imowanne"". Ja mówię po 7 latach... tragedia, tzn. tak nie zniechecam fajna obcja dla bezsseników, tylko (moje zdanie) nie stawiaj wszystkiego na tabletkę. Wiesz, dzisiaj to.... to ... to i to...ale się wyśpie i jutro:) I potem problemy narastają (nawet nie problemy, ale sposób myslenia o nich). Tyle. Kocham Stilnox, on mne już nie, pewnie zbrzydłam Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Estra 17.07.07, 17:02 Ale te nasze psyche jest poj... Powinniśmy nad sobą płakać. Jak można powiedzieć "dlaczego przestałaś brać signopam"? Przecież to trucizna, która zabija nasze mózgi, a ja nie chcę go zabijać!!! Ja nie chcę w wieku 24 lat brać prochy jak moja babcia w wieku 80.. Gdy brałam signopam miałam lat 17. I powiedziałam STOP, koniec z tym wieczornym stworem. I z dnia na dzień przestałam brać.. Wszyscy na tym forum mnie przerażają.. Boję się Was i waszych leków. Całe Wasze życie się kręci wokół nich. Jesteście jednym wielki lekiem!!! Ja też się staję jednym wielkim lekiem.. Ale właśnie dzięki niemu mam to w dupie.. Mam gdzieś, że mój mózg to nie mój mózg, bo mi z tym dobrze. Gdyby nie lek, miałabym depresję z powodu przymusu jego brania.. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re:o madrej corce chlopa wersja XXI wieku 17.07.07, 11:36 nowoczesna technika w mozgu wymaa aktualizacji bajek i ogromnej uczciwosci neuroleptyk na uspienie, zamiast ziolek poskutkowal przechodzeniem przez czarna dziore z bajki do bajki, ...efektem bylo ze za smowolna jazde przed slubem ksiaze dostal kare przepadku mienia i zdrowia.Szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re:o madrej corce chlopa wersja XXI wieku 17.07.07, 12:14 oo teraz nie jestem w stanie nawet zrobic badania cholesterolu bo depresja zatrzymuje mnie w domu, a bardzo zle,..zawal to rodzinne schorzenia u mnie, w razie mojej smierci ,jesliby komus przysnily sie odszkodowania jakies, rodzina nie dostaje ani grosza,..dostanie organizacja harytatywna,...wiadomo jaka Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Estra 17.07.07, 19:18 Mylśę, że nie jest poj... bo dlaczego, mówisz, że cos Ci daje ukojenie? Białe noce, moźe tam na wschodzie, są melancholijnoromantycznw, my musimy wstac i niźle funkcjonowac w ciągu dnia. Ja tylko mówie (po swoimd doswiadczniu) niestety S. straszliwue uzależnia Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Estra 17.07.07, 19:57 A mój lekarz mówił że faktycznie Signopam uzależnia, ale Stilnox - wykluczone!!! :D Tylko pewnie zapomniał dodać "fizycznie" Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: nasenne 18.07.07, 11:03 LEKI PSYCHOTROPOWE STOSOWANE W KAZDEJ CHOROBIE PSYCHICZNEJ SA ZAWSZE PRZYJEMNE dla pacjenta, jesli sa podawane bez bledow medycznych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: nasenne 20.07.07, 17:18 więc w takim razie alkohol i jaki lek da gwarancje zejścia? pytam powaznie niech mi ktoś napisze co wie i byle było to prawdziwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
gdy_przyplywaja_dobre_mysli Re: nasenne 20.07.07, 17:49 ale czy to koniecznie musi byc lek? chodzi o jakas symbolike? bo tak wogole jest troche substancji trujacych w sklepach rolniczych na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: nasenne 20.07.07, 17:53 ale po tych substancjach nie dostaje sie bzika, substancja trujaca to straszne, szokujace przezycie, i zadnych smiesznych efektow, zadnej satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: nasenne 20.07.07, 18:05 niech bedzie cos co mozna dostać czy to u lekarza czy nie... + alkohol... chce miec szybkie zejscie dla ulzenia! piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: nasenne 20.07.07, 18:10 mozesz isc do lekarza i naklamac ze masz zbyt wolne tetno, najlepiej po przepitku,tak jak pragniesz, on skieruje cie do szpitala, gdzie dostaniesz propranolol, propranolol, jesli dobrze pojdzie, powoduje depresje w powiklaniach, wtedy twoja depresja sie poglebi i tam w szpitalu sie zabijesz bo bedziesz bardziej zmotywowana Odpowiedz Link Zgłoś
gdy_przyplywaja_dobre_mysli Re: nasenne 20.07.07, 18:15 a czy to koniecznie musi byc cos co sie polyka? bo tak wogole najskuteczniejsza jest lina. Odpowiedz Link Zgłoś
ninox dziewczyno, idź na rower 20.07.07, 18:18 pojeździsz po głównych drogach, to ktoś CIę w końcu stuknie inaczej umrzesz ze starości wklepując w komp samobójcze posty Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: ostatnie strzaly kowboja 20.07.07, 18:50 od dluzszego czasu obawiam sie,ze z powodu prochow lykanych od 17 roku zycia do 44 obecnie , umre wczesniej niz moi zyjacy jeszcze rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: dziewczyno, idź na rower 20.07.07, 19:21 A ja dzisiaj pojechałam na rowerze do pracy.. I po raz pierwszy w pracy nie poczułam się źle nawet przez minutę. Polecam na poprawę humoru.. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: o madrej corce chlopa wersja XXI wieku, 21.07.07, 13:53 jesli czlowiek nienawidzi wlasnej zony, to tak jakby wlasnego ciala nienawidzil, czy spotkal ktos czlowieka ktory nienawidzilby wlasnego ciala ?- sw.Pawel owszem - ja nienawidze wlasnego ciala, bo nienawidze biologicznej psychiatrii, i bylbym gotow pozabijac nawet. BAJKA chyba trzeba napisac nowa nakladke na system operacyjny i zaktualizowac pod tym katem Teologie, ale najpierw trzeba zezrec psychotropy i wiedziec o czym sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: dziewczyno, idź na rower 21.07.07, 16:10 uwazaj z podobnymi stwierdzeniami. ni mozesz czuc sie ok w depresji. moja swirolog uznala ze depresji ni ma bo kiedys wobec mojej bylehj dziewczyny udawalo mi sie zagrac bycieok. .. dupa nie wie ze pozadaniew jest nadrzedne wobec wlADAN kory mozgowej i stany depresy7jne ma w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: na miare ludzkich możliwości 15.08.07, 12:46 <<niech bedzie cos co mozna dostać czy to u lekarza czy nie... + alkohol... chce miec szybkie zejscie dla ulzenia! piszcie <<..."obrzydliwe" - upominanie się o swoje prawa wpisane w instynkt i naturę przez samego Boga są jaknajbardziej na miejscu i stoją tylko w pozornej sprzeczności,..byleby tylko nie były nieodpowiedzialnie realizowane, / odróżnieniu od niektórych "genialnych pomysłów człowieka" w stylu - "z prawdy może wynikać fałsz i to jest niestety prawda" Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: na miare ludzkich możliwości 15.08.07, 13:13 najgorsze oszustwa funkcjonują własnie jako prawdy / z pominięciem jakiegos niewidocznego, acz istotnego elementu jesteśmy w kamieniołomie i mamy tutaj obecnie 2 tony kamieni / z pominieciem skał Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: na miare ludzkich możliwości 15.08.07, 13:19 wyobraż sobie teraz rozliczenie z urzedem podatkowym ,,jesli podwladni pracuja za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: na miare ludzkich możliwości 18.08.07, 21:25 olla ja zjadłam dwa opakowania stilnoxu i 3 opakowania anafranilu i paręinnych rzeczy i jak widzisz żyję do dzisiaj. ja mam wybrany pociąg tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś