carlabruni 06.02.08, 16:20 biegunke. czy mimo to powinnam przyjac antydepresant? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: mam dzis wymioty 06.02.08, 16:33 Nie jestem lekarzem, ale ja bym się wstrzymała, bo i tak zwrócisz, poza tym te leki chyba jednak podrażniają żołądek i wątrobę. Przede wszystkim weż jakiś węgiel, albo coś innego co wstrzyma te objawy. Przy dużych wymiotach i biegunce uwaga na odwodnienie i zaburzenia elektrolitów - wypij może Smectę. Może najrozsądniej będzie zadzwonić do lekarza! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: mam dzis wymioty 06.02.08, 16:55 nie mige sie do niego dodzwonic!! dzieki;). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: mam dzis wymioty 06.02.08, 18:10 To zadzwoń na pogotowie, albo do jakiegoś szpitala na izbę przyjęć, myślę, że coś Ci poradzą - przynajmniej powinni. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: mam dzis wymioty 06.02.08, 17:18 zmiłuj się dziewczyno, oszczędź tej fizjologii, no nie z takim nickiem!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 11:22 ależ Carla Bruni jest w ciąży - ma prawo do wymiotów!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 16:13 cassis, serio mówisz? aaa, to pewnie też czytasz forum kobieta (ale ja jakoś unikam zawsze postów carli) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 16:14 ps. nie to, zebym coś do carli miała, sympatyczna dziewczyna, ale mnie cholernie nudzi, co ja na to poradzę... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 11:54 haha Carla przynajmniej jest szczera do bólu i za to ją lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 13:01 A to ciekawe, jakie delikatne osoby są na tym forum. Brzydzi je fizjologia a Carla zachowuje się niestosownie, bo pyta o wymioty. Nie słychać takich głosów protestu kiedy uprawiana jest na tym forum, że tak to nazwę psychologiczna rzygaczka, gdzie wyrzuca się z siebie różne paskudne zachowania i biadoli bez umiaru. Dla mnie osobiście to drugie jest bardziej obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 13:52 bo sama teraz wywalasz paskudne emocje i zachowania! Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 13:54 na wymioty niezle beda leki neuroleptyczne ,pochodne fenotiazyny, sila dzialania przeciwwymiotnego nawet moze byc wiekrza niz awiomarin,notabene tez fenotiazyna komfort z takiego przeciwwymiotno-przeciwpsychotycznego leczenia jest niesamowity, mozna wrecz zywic sie salmonella i nic, no ale kiedys to trzeba odstawic Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 14:15 suchyxxx2 napisał: > abasia nie prowokuj! czyli ja moge??? :DDD moge? moge? moge? pozwol mi... plizzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 14:20 glupia sztuczka z uzyciem kilku osob dla podjudzenia, czytalem o ciekawszych sztuczkach,wlasnie sie ucze /chlopak wpadl pod pociag i zginal -potem zrozumial to byla sprytna sztuczka z projektorem Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 14:27 suchyxxx2 napisał: > masz pozwolenie;d staczasz sie suchy, oj staczasz sie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 16:12 abasiu, ja np. już tak mam, że brzydzi mnie fizjologia, natomiast rzucanie mięchem na forum (a przynajmniej czytanie jak rzucają mięchem) sprawia mi perwersyjną radość Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: mam dzis wymioty 07.02.08, 18:47 caly nczas uwazam ze blednie myslicie, celem psychiatrii w Polsce nie jest naprawa zdrowia psychicznego,ale lamanie chierarchii spolecznej wychodzac z tego punktu moznaby zaczac zastanawiac nad lekami,jednostkami chorobywymi,sposobem wychodzenia z impasu Odpowiedz Link Zgłoś