szymanez 03.11.03, 15:42 Jest ktoś kto Kocha Cię nieprzytomnie..., Kocha Cię jak nikt inny na świecie. jezuschrystus.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica_francuza Re: leczenie miłością 03.11.03, 16:53 szymanez napisał: > Jest ktoś kto Kocha Cię nieprzytomnie..., Kocha Cię jak nikt inny na świecie. > > jezuschrystus.blog.pl Kochana, na Nerwicach byli zakonnica i ksiądz! Tak że to nie działa. Hehe. Wierząca niepraktykująca. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: leczenie miłością 03.11.03, 17:17 Pmiętam tu jakąś laskę,która zachwalała Klinikę Nerwic na Sobieskiego w Waw-ie i twierdziła,że wspaniali lekarze i personel leczą tam "miłością terapeutyczną". ;-))Nie do końca wiem co miała na myśli jakieś ekscesy seksualne czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: leczenie miłością 03.11.03, 17:28 mr_hyde napisała: > Pmiętam tu jakąś laskę,która zachwalała Klinikę Nerwic na Sobieskiego w Waw-ie > i twierdziła,że wspaniali lekarze i personel leczą tam "miłością terapeutyczną" > . > ;-))Nie do końca wiem co miała na myśli jakieś ekscesy seksualne czy co. Też tam byłam i z żalem informuję kolegę, że ekscesów ni było, a nawet zabraniali ich z współpacjentami. Możesz podać bliższe informacje o wątku/poście tej laski??? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: leczenie miłością 03.11.03, 22:10 Ach, ta "miłość terapeutyczna"!:-))) aż łzy w oczach stają... Hyde, a pocztę sprawdziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_zombie Re: leczenie miłością 03.11.03, 22:12 jezus mnie kocha...ale co mi po tej miłości...? - gówno... Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: leczenie miłością 03.11.03, 22:51 szymanez napisał: > Jest ktoś kto Kocha Cię nieprzytomnie..., Kocha Cię jak nikt inny na świecie. > > jezuschrystus.blog.pl a co ja jestem jakis nekrofil? z mumia mam sie KOchac? boze dziecko ? a ja to jakie? syn tego i tej z domu tego? to co? lepiej nie miec adresu? Odpowiedz Link Zgłoś