dom_maklerski 23.09.08, 17:25 Proszę, jeśli możecie wypowiedzieć się na temat tych winnic, ewentualnie polecić inne - sprawdzone i szeroko cenione - proszę, pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwi_net Re: Viu Manent,Marques de Murietta,Ch.Gloria 23.09.08, 21:39 SStar powiedziałby, że mam pospolity gust. Ale co ja na to poradzę, że na przykład Viu Manent ReservaMalbec powaliło mnie na kolana (oczywiście w zakresie jego ceny)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sstar Re: Viu Manent,Marques de Murietta,Ch.Gloria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 08:10 mwi_net napisał: > SStar powiedziałby, że mam pospolity gust. ee tam, mi się kiedyś też podobało tyle, że Carmenere choć notka z jednego kiedyś wina pewno nie wnosi nic ciekawego; daleki jestem aby na jej podstawie cokolwiek uogólniać pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Viu Manent,Marques de Murietta,Ch.Gloria 23.09.08, 21:44 O każdej z nich dałoby się napisać spory artykuł, albo i nawet książeczkę, a polecaniem innych zajmują się dziesiątki specjalistycznych przewodników i czasopism. Może by tak jednak sprecyzować pytanie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sstar Re: Viu Manent,Marques de Murietta,Ch.Gloria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 08:11 pewno chodzi o to by te wina wprowadzić na giełdę;-) pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
dom_maklerski Re: Viu Manent,Marques de Murietta,Ch.Gloria 25.09.08, 17:17 Po prostu chciałabym jedno z nich wybrać jako prezent dla znajomego - dystyngowany, ale energiczny pan w wieku 65 lat. Dokładnie mam na myśli takie wina: '98, Castillo Ygay Red Gran Reserva Especial, Rjoja albo: Viu Manent Single Vineard Malbec albo: '02, Ch.St Michelle Cabernet Savignon Odpowiedz Link Zgłoś