Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie po wino w Bydgoszczy ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 16:42
    Czy może ktoś zna dobrze zaopatrzone miejsce z winem w Bydgoszczy ?
    (oprócz własnej piwniczki oczywiście...)

Dzięki, z góry

APO
    Obserwuj wątek
      • sstar Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? 24.03.09, 19:15
        Gość portalu: Apoloniusz napisał(a):

> Czy może ktoś zna dobrze zaopatrzone miejsce z winem w Bydgoszczy ?
        > (oprócz własnej piwniczki oczywiście...)

poszukaj na tym forum (wyszukiwarka zaprasza:-)
        - temat Bydgoszczy już się tu przewinął!
        ew. jak nic nie znajdziesz to ... pojedź do Torunia;-)

pzdr, sstar
        • Gość: Apoloniusz Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:21
          Dzięki :o)
        • Gość: DH Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: 212.122.206.* 12.09.09, 23:00
          Ja polecam sklep MeKKa przy dwprcowej 28 miła i fachowa obsługa,
          niezły wybór win z całego świata.
        • Gość: Olga Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 14:41
          ja mieszkam blisko focus parku i tam w almie jest obszerny wybór win z całego
          swiata, poza tym nie zawsze pomocnicy przy wyborze są wskazani:) - moim zdanie
          oczywiscie:) - ja wolę poczytac, posmakować, to chyba najlepsza metoda na
          sprawdzenie wina. Pozdr.
      • Gość: Dżinn Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:30
        A ja ostatnio odkryłem coś nowego na Gdańskiej, jakaś Winosfera czy coś. Przez
        szybkę to całkiem nieźle wygląda, ale w niedzielę zamknięte.
      • Gość: Apoloniusz Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 13:57
        Byłem w Winosferze ;o) Ale fajny sklepik ! Dziękuję za info i pozdrawiam.

APO
        • Gość: Rafał Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 20:33
          Widziałem też fajny sklep w Osielsku obok Polo
      • Gość: Miki Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: 188.33.65.* 05.02.10, 18:59
        Polecam Piotra i Pawła na Wyżynach, robiłem ostatnio zakupy i w wyborze
        pomógł mi naprawdę fachowy personel (dla ścisłości mężczyzna - podobno
        jest jeden na winach) gościu przekonał mnie bardzo obszerną wiedzą z
        win a i wino które mi zaproponował było strzałem w dziesiątkę.
        • Gość: dominik Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: 109.243.20.* 21.02.10, 17:30
          Myślę że tym postem zakończę na chwilę obecną wątek zakupowy.
          Wymienie najlepsze (asortyment, obsługa) moim zdaniem sklepy
          winiarskie w mieście. Nie sugerujcie się kolejnością bo jest
          przypadkowa
          - Winosfera Gdańska 78
          - Piotr i Paweł Grzymały Siedleckiego
          - Alma (FOCUS)
          - Bomi (ze względu na asort. bo obsługa dobrana chyba przypadkowo)
          - Makro (zawodowo w 100%) Jana Pawła
          - Wina Swiata (chyba bo zapomniałem nazwę sklepu) vis-a-vis Winosfery
          - czasem warto zajrzeć też do zwykłej Biedronki
          pozdrawiam wszystkich koneserów szlachetnego trunku.
      • Gość: pieroth polska Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 08:05
        proponuje tez sprobowac zakupic bezposrednio u handlowca darmowa
        degustacja mozna sobie spokojnie wybrac do tego korkociag w
        prezencie zostawie namiar na kolesia ktory mi sprzedal wina
        509154772 firma pieroth polska
      • Gość: KAHA Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 15:04
        strefaalkoholi.pl fredry 1
        • Gość: Tadek Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 23:05
          Gość portalu: KAHA napisał(a):

> strefaalkoholi.pl fredry 1

Tm to jabole są tylko i Zofia. Wina tam nie ma.
          • Gość: wino maniak Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.10, 18:08
            Zapraszam na wyspę młyńską 17-18 września będzie impreza z ponoć niepowtarzalnymi winami z węgier i nie tylko, miejmy nadzieję że pogoda dopisze.
            • Gość: Dominiq Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: 109.243.205.* 16.09.10, 22:46
              Potwierdzam, też słyszłem o tej imprezie.
              Szkoda tylko że w naszym mieście tak sporadycznie są organizowane imprezy związane z naszym ulubionym trunkiem.
              Pzdr winomanów z rodzinnego miasta
      • Gość: konefk Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 11:13
        A może zamów przez internet? Na www.winezja.pl maja duży wybór i jest bardzo szybka dostawa :) pozdrawiam!
      • Gość: domini Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: 46.113.85.* 17.11.10, 22:38

Właśnie został otwarty nowy sklep Kondrata, Winarium Bydgoszcz Cieszkowskiego 14
      • Gość: Oxygane Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.range86-173.btcentralplus.com 31.03.11, 22:28
        Ja polecam winiarnie Pana Sowy. Jakis czas temu wybralem sie tam z bonem znizkowym z Boneo, swietne miejsce i super oferta.
        • Gość: winiarz Re: Gdzie po wino w Bydgoszczy ? IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 11:33
          Witam Bydgoszczan:)
          Od miesiąca możemy zopatrywać się w S&S Selekcjonerzy wina , wine barze połączonym z Warzelnią piwa (ul. Poznańska) a już wkrótce otworzy się Magazyn Wina (ul. gdańska) z ofertą lokalnego importera Green Hut.
          Żyć nie umierać!!!
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka