audiquattroman 28.02.04, 13:38 Polecam lekture tego artykułu(link poniżej) : www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs/875&file=gh_2092.xml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapid130 Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 28.02.04, 20:00 Coś wygląda, że nie na darmo fachowcy twierdzą, że ostatnie prawdziwe Mercedesy (pod względem jakości godnej gwiazdy na masce) skończyły się z modelem W124. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 29.02.04, 15:42 Nie do końca dotyczy to tylko Mercedesa, WSZYSTKIE firmy robią coraz więcej bubli. Tak to jest, jak koszt wytworzenia auta składa się głównie z nakładów na reklamę, a cykl życia jest skrócony do minimum. Nigdy nie kupuję motoryzacyjnych nowości, takie zawodowe doświadczenie. Jeszcze jedno - artykuł dotyka też statystyk -nie wiem dlaczego ludzie wciąż w nie ślepo wierzą.. Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx dentystka czy ginekolog? 29.02.04, 22:23 ciekawe jakiej specjalności jest pani doktor... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: dentystka czy ginekolog? 29.02.04, 22:59 Ma to kolosalne znaczenie dla meritum sprawy - mercedesa. Eh, Polacy... Odpowiedz Link Zgłoś
audiquattroman Re: dentystka czy ginekolog? 01.03.04, 07:38 A co to ma wogóle za znaczenie.Czemu ten polski naród jest taki powalony.Na każdym forum gdzie czytam o tym Meśku to połowa osób spekuluje nad tym skąd pani doktor ma tyle kasy na samochód. A może ma jeszcze inną prace , a może mąż jej dał na samochód , a może w totka wygrała.Co to ma za znaczenie. W tym temacie chodzi o podejście dealera Mercedesa do swoich klientów,a nie o to ile zarabia lekarz,jakby ktoś był na tyle mało inteligentny i nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx a ma znaczenie 01.03.04, 08:21 Ja tej doktorce życze jak najlepiej. Ma łeb, to się dorobiła. Ale jest całe stado konowałów, które potrafi tylko narzekać, zamiast wziąć się do roboty i zarobić chociaż na używane punto. Klepią bidę w przychodniach po 1500 zł miesiecznie, ale prywatnego gabinetu nie otworzą - czekaja aż im państwo da... No to niech se czekają do usranej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 29.02.04, 23:11 kurcze a może to maszynka wzięta od razu po crash-teście i wyrychtowana na cacy przez dilera potem odpowiednia promocja dla lekarzy 5% upustu i klima za free i już się kreci ale tylko czasami hihihi w sumie mieszkam w lublinie ale nawet nie widziałem jej na ulicy i nie wiem kim ona jest ale może ktoś odpowie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=11081896 hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
audiquattroman Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 01.03.04, 07:39 jetbang napisał: > w sumie mieszkam w lublinie ale nawet nie widziałem jej na ulicy i nie wiem kim > > ona jest ale może ktoś odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
audiquattroman Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 01.03.04, 07:42 Słaboi się rozglądasz jak go jeszcze w Lublinie nie widziałeś :)) Lekarzem jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś