Dodaj do ulubionych

Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500

28.02.04, 13:38
Polecam lekture tego artykułu(link poniżej) :
www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs/875&file=gh_2092.xml
Obserwuj wątek
    • rapid130 Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 28.02.04, 20:00
      Coś wygląda, że nie na darmo fachowcy twierdzą, że ostatnie prawdziwe Mercedesy
      (pod względem jakości godnej gwiazdy na masce) skończyły się z modelem W124.
      • wiktor_l Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 29.02.04, 15:42
        Nie do końca dotyczy to tylko Mercedesa, WSZYSTKIE firmy robią coraz więcej
        bubli. Tak to jest, jak koszt wytworzenia auta składa się głównie z nakładów na
        reklamę, a cykl życia jest skrócony do minimum.

Nigdy nie kupuję motoryzacyjnych nowości, takie zawodowe doświadczenie.

Jeszcze jedno - artykuł dotyka też statystyk -nie wiem dlaczego ludzie wciąż w
        nie ślepo wierzą..

Wiktor
    • mar_elx dentystka czy ginekolog? 29.02.04, 22:23
      ciekawe jakiej specjalności jest pani doktor...
      • wiktor_l Re: dentystka czy ginekolog? 29.02.04, 22:59
        Ma to kolosalne znaczenie dla meritum sprawy - mercedesa.

Eh, Polacy...
      • audiquattroman Re: dentystka czy ginekolog? 01.03.04, 07:38
        A co to ma wogóle za znaczenie.Czemu ten polski naród jest taki powalony.Na
        każdym forum gdzie czytam o tym Meśku to połowa osób spekuluje nad tym skąd
        pani doktor ma tyle kasy na samochód.
        A może ma jeszcze inną prace , a może mąż jej dał na samochód , a może w totka
        wygrała.Co to ma za znaczenie.
        W tym temacie chodzi o podejście dealera Mercedesa do swoich klientów,a nie o
        to ile zarabia lekarz,jakby ktoś był na tyle mało inteligentny i nie wiedział.
        • mar_elx a ma znaczenie 01.03.04, 08:21
          Ja tej doktorce życze jak najlepiej. Ma łeb, to się dorobiła. Ale jest całe
          stado konowałów, które potrafi tylko narzekać, zamiast wziąć się do roboty i
          zarobić chociaż na używane punto. Klepią bidę w przychodniach po 1500 zł
          miesiecznie, ale prywatnego gabinetu nie otworzą - czekaja aż im państwo da...
          No to niech se czekają do usranej śmierci.
    • jetbang Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 29.02.04, 23:11
      kurcze a może to maszynka wzięta od razu po crash-teście i wyrychtowana na cacy
      przez dilera
      potem odpowiednia promocja dla lekarzy 5% upustu i klima za free i już się
      kreci ale tylko czasami
      hihihi
      w sumie mieszkam w lublinie ale nawet nie widziałem jej na ulicy i nie wiem kim
      ona jest ale może ktoś odpowie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=11081896

hihihih
      • audiquattroman Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 01.03.04, 07:39
        jetbang napisał:

> w sumie mieszkam w lublinie ale nawet nie widziałem jej na ulicy i nie wiem
        kim
        >
        > ona jest ale może ktoś odpowie
        • audiquattroman Re: Lawina usterek w luksusowym Mercedesie SL 500 01.03.04, 07:42
          Słaboi się rozglądasz jak go jeszcze w Lublinie nie widziałeś :)) Lekarzem
          jest :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka