kameleun 08.01.04, 03:25 teraz Naczelny Mylycjant Foruma Polonia pisze jako sedziwy666 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup_nazi Re: !!!!!UWAGA!!!!!!! Wiarus zmienil ksywe 08.01.04, 05:11 Co sie gliniak podniecasz niezdrowo? Zmienil czy nie zmienil, on czy nie on, czy kameleon, chuj cie to boli, cepie. Pisze jak trzeba? Pisze. W chujach was od tego drze? Drze, i jak jeszcze! No to moze sie nawet nazywac Konstanty Ildefons, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kameleun Re: !!!!!UWAGA!!!!!!! Wiarus zmienil ksywe 08.01.04, 05:50 supiak ty nie podskakuj za bardzo bo niwiele brakuje a cie przegonia z tego forum juz jestes posmiewiskiem a moze byc gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: !!!!!UWAGA!!!!!!! Wiarus zmienil ksywe 08.01.04, 15:30 kameleun napisała: > supiak ty nie podskakuj za bardzo bo niwiele brakuje a cie przegonia z tego for > um Hehe, na to trzeba ludzi i sprzetu, gliniak. Stoje sobie przy mikrofonie, niech mnie ktory przegoni, hehehe > juz jestes posmiewiskiem Buahahaha a moze byc gorzej Uuuuuu, strach sie bac, hehehe > Odpowiedz Link Zgłoś
kameleun Re: !!!!!UWAGA!!!!!!! Wiarus zmienil ksywe 08.01.04, 15:31 Nie podskakuj kmiotek. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Dobry Panie Boze, dzieki ci za dwa oceany... 08.01.04, 10:37 ...jakie mnie dziela od nieudacznikow typu Redlinskiego albo kameleuna, zawsze gotowych wszystkim w Polsce wytlumaczyc, ze tak mi tu zle na antypodach, ze juz wytrzymac nie moge, choc mnie samemu nic o tym nie wiadomo. Dzieki Ci rowniez, o dobry Panie, za akt olsnienia, czyli iluminacji, jaki zeslales na mnie przeszlo dwadziescia lat temu, gdy dane mi bylo zrozumiec, ze przypadek polskiego charakteru narodowego jest beznadziejny. W nastepstwie natchnienia jakie mi zeslales, o dobry Panie, zdecydowalem umiescic miedzy soba a wiekszoscia reprezentantow tego charakteru wspomniane juz wczesniej dwa oceany. Niedlugo minie cwierc wieku od pamietnej chwili olsnienia, a nigdy jeszcze nie przyszlo mi zalowac. Przeciwnie, ani dzien mi nie mija, bym ci nie podziekowal goraco za Twoja nadprzyrodzona madrosc, o madry i dobry Panie. Dlatego tylko za dwa oceany sie udalem, ze dalej jechac juz nie mozna bylo, gdyz kontynuujac swoja podroz zaczalbym sie znowu zblizac do siedliska umyslowej zarazy z drugiej strony. Dzieki ci takze, o Panie, zes natchnal kolejnych prezydentow Stanow Zjednoczonych, premierow Kanady i premierow Australii wola polityczna utrzymywania restrykcyjnych systemow wizowych - koniecznych, z punktu widzenia epidemiologii psychiatrycznej oraz interesu publicznego, dla zapobiezenia szerszemu rozpelzaniu sie mialkosci, malosci, zawisci i ogolnego plugastwa umyslowego niektorych rodakow moich poza granice Rzeczypospolitej Polskiej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 brawo panie wiarus! IP: *.mt.sfl.net 08.01.04, 13:19 tera tym palkarzom piana z geby przez tydzien nie zlezie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kameleun Re: Proponowany tytul: Modlitwa dziekczynna emigr 08.01.04, 15:33 prosze bardzo tlumoki maja zbiorke jak ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Proponowany tytul: Modlitwa dziekczynna emigr IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 08.01.04, 21:41 no i co mylycyanty zagluszanie znowu wam nie idzie nie idzie bo matoly z was i koniec matolowi zawsze wiatr w oczy i ja dziekuje sobie caly czas ze zostawilem ten dobrobyt prawie 20 lat temu i zebyscie tow nie wiem co zrobili to zawsze bedziecie 50 lat za murzynami wiec cieszcie sie dalej zagluszajcie i tak trzymajcie kroczem do europy tow. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Proponowany tytul: Modlitwa dziekczynna emigr 08.01.04, 21:53 Znowu borygo walisz? Nie mowili ci ze to zle wplywa na mozg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Proponowany tytul: Modlitwa dziekczynna emigr IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 09.01.04, 00:16 widzisz gliniak jak to jest u was z ta demokracja w kolchozie ze jak 3 gliniakow choojami rzucali przez pol dnia na poloni 2 to wot tylko kulturnyj narod a jak rzucilem wam wiazanke to odrazu wycinacze mnie wycieli Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Specjalnie dla kameleuna 10.01.04, 15:36 europa.eu.int/eur-lex/pri/en/oj/dat/2001/l_081/l_08120010321en00010007.pdf Odpowiedz Link Zgłoś