Gość: grafiti IP: 64.185.37.* 06.03.04, 17:52 miec? Czy legitymacja partyjna PZPR-u wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Re: Ja chce pomagac plumplum.Jakie kwalifikacje m 06.03.04, 18:02 A co Plum-Plom robi? Moze ZBOWID wustarczy??? SP Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: a legitymacja SLD wystarczy? 06.03.04, 18:40 Jak rownie wszystko o rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
plum.plum Jak ktos chce mi pomagac to musi mi sie spodobac. 07.03.04, 00:10 faceci maja w zasadzie przeyebane chyba ze w trakcie procedury zamiany na kobiete. Ale jak juz ktorys tak bardzo chce, to niech zlozy podanie do gazety (mozna wyslac na moja skrzynke) i musi uiscic kwote $100 za rozpatrzenie. Dodatkowym plusem za bedzie uiszczenie oplaty na moj paypal. Zaleta bycia moim pomocnikiem jest to ze sie ma dostep do wszystkich skrzynek pocztowych a tam sie dzieja cuda cudenka... wyraznie idzie wiosna. Zapraszam. pp Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Ale meksyk! Badania potwierdzają się w praktyce:)) 07.03.04, 00:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=11203602 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazanie po scianie Re: Ja chce pomagac plumplum.Jakie kwalifikacje m IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 18:45 Ja tak mysle, graffiti, ze ty masz wystarczajace kwalifikacje na moderatora. Glupota przewyzsza cie tylko palkownik milicji aka wowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen mylycyi Re: Ja chce pomagac plumplum.Jakie kwalifikacje m IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 06.03.04, 20:21 widzusz gliniak ty chyba z tego plutonu co umieja tylko czytac . poznalem was jak ppor zauwazy ze glupoty piszecie to dostaniecie przydzial na mieszkanie w osiedlu BECZKI PO SLEDZIACH i co gliniak pisze sie mylycya jak juz zaczynasz pisac i nie zapomnij pozdrowic tow. ola od fiucze is no wisa , oraz tow. w rzadzie , a szczegulnie tow. cimiosz i tow. longisia. i parzalsta tow. kroczem do Bruksela S.V.P. odliczamy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazanie po scianie Re: Ja chce pomagac plumplum.Jakie kwalifikacje m IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 20:25 Nie przejmuj sie tak wowa: glupota nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Głupota nie boli? Być może nie boli posiadacza ;)) 06.03.04, 20:40 Gość portalu: mazanie po scianie napisał(a): > Nie przejmuj sie tak wowa: glupota nie boli. Być może nie boli szczęśliwego posiadacza, ale u odbiorców powoduje nudności. Tym niemniej głupota w dalszym ciągu nie jest karalna Chociaż podobno trzeba za nią płacić ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meksykanin Re: Głupota nie boli? Być może nie boli posiadacz IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 20:45 cipek.us co tam w Atlancie slychac? Jestes podobno znawcom. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Głupota nie boli? 06.03.04, 21:06 Bush Backs Off Fingerprinting For Mexican Visitors Annoucement Comes As Fox Visits Crawford Ranch POSTED: 11:55 a.m. EST March 6, 2004 UPDATED: 2:20 p.m. EST March 6, 2004 CRAWFORD, Texas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meksykanin Re: Głupota nie boli? IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 21:17 wlasnie, cipek.us, my zamiast srac we wlasne gniazdo jak to robicie wy jestesmy zjednoczeni zwlaszcza przed wyborami i potrafimy zmusic Busha. Uczcie sie od nas, zamiast obrzucac sie gownem zajmijcie sie czyms rozsadniejszym. Zamiast wlazic w dupe Bushowi wysylajac wojsko do Iraku my bylismy przeciwko. I co? I to nas sie Bush slucha. Bo my stoimy murem i nie plujemy ani nie rzygamy na siebie i na Meksyk. Uczcie sie cipek.us, uczcie sie od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Ale meksyk! 06.03.04, 23:47 pot. (= bałagan) mess; ale meksyk! what a mess! A longtime member of Mexico's right-of-center National Action Party, Fox was considered an outsider by Mexico's political class. His principal ideology is a down-home pragmatism drawn from years on his ranch in the central state of Guanajuato and from working at Coke, where he rose from delivery-truck driver to company president for Mexico. When Vincente Fox became Mexican president in 2000 he boasted he would resolve Mexico's 'indigenous problem' in 15 minutes. Two years later, the Supreme Court of Justice has delivered what to Fox may be a satisfactory legal resolution, but not one that is likely to remove the problem. You're talking about the PAN's Vincente Fox, the right-wing candidate, who wants to turn the clock back on women's rights. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=10092897&a=10107001 Żebyśta choć przynajmniej kumali co nieco w tej dzisiejszej lingua franca, to może byśta wnieśli cóś do tych tu dyskusji - a tak to tylko bredzicie nie wiedząc o czym. Bez pojęcia. I jeszcze twierdzicie, że to was nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meksykanin Re: Ale meksyk! IP: *.oc.oc.cox.net 06.03.04, 23:56 cipek.us ja cipo_wiem prosto po swojsku: spierdalaj na szczaw tlumoku Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Ale meksyk! 07.03.04, 00:00 Gość portalu: Meksykanin napisał(a): > cipek.us ja cipo_wiem prosto po swojsku: spierdalaj na szczaw tlumoku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=11203602&a=11216129 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Ale meksyk! IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 07.03.04, 00:15 widzisz gliniak nie rznij matola meksyk to wy macie ale na rakowieckiej i w calym kolchozie jak nie chcecie zeby was zameldowali na stale w beczce po sledziach to ruszcie dupa tow. a tak to wy tow. meldujecie sie w bruksela tylko mamy pytanko tow. czy na stale czy tymczasowo? bo wiecie i rozumiecie kazdy burak musi byc zameldowany nie jak w wolnym swiecie chlopie panszczyzniany P.S. zameldujcie sie na dzikich polach zaoszczedicie sobie trudu tow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Ja chce pomagac plumplum.Jakie kwalifikacje m IP: *.bos.east.verizon.net 07.03.04, 01:57 Musisz miec kindżał stalina, do obcinania oczywiscie. Bez tego nie przyjmuja. Odpowiedz Link Zgłoś