Gość: agniecha IP: 217.153.82.* 21.04.04, 23:06 chce wyjechac na ten rejs ale nie wiem jaki jest. ktos z Was byl moze? Poradzcie. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h_a_t_s_h_e_p_s_u_t Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto 21.04.04, 23:53 byłam na tym programie i naprawde warto na niego jechac! co prawda było kilka niedogodnosci, ale z tego co wiem juz teraz wszystko jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.gze.pl 23.04.04, 23:05 a ile trzeba wziac kasy na te dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.04, 16:38 hej! Warto-wszystko jest ok, a zwłaszcza rej po Nilu!I co ważne w Exim wszystkie opłaty są już w cenie wycieczki(za wyjątkiem wizy-ok 15 $ i bakszyszu-ok 20$). Program super, choc polecam bardziej Nefretete lub Papirus-różnia sie tym, że pobyt jest w Sharm, a to duża przewaga! Pozd!M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.gze.pl 23.04.04, 23:06 to znaczy zaczynam z Sharm a potem rejs i znowu Sharm czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
h_a_t_s_h_e_p_s_u_t Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto 24.04.04, 13:23 Jeżeli masz program "Nefretete", to przylatujesz do Hurghady i zawożą Cię do hotelu w Hurghadzie, bądź w El Gounie (ok.20km od Hurghady). Tam spędzasz 3 dni (lub tydzień), później jedziesz autokarem gdzieś dalej (nie pamiętam nazwy miasta...), gdzie wsiadasz na statek i płyniesz nim 5 dni, podczas których statek staje w danych miastach itd. Na koniec całej "wyprawy" zawoza Cię (jezeli wczesniej nie byłaś 7 dni w Hurghadzie) na trzy dni do Hurghady. Skomplikowane, ale nigdy nie wiadomo jak program mogą poprzekładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.smrw.lodz.pl 25.04.04, 02:54 A Papirus zaczyna się przylotem do Luksoru- rejs - Kair - Sw.Katarzyna - Sharm Odpowiedz Link Zgłoś