Dodaj do ulubionych

kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto

IP: 217.153.82.* 21.04.04, 23:06
chce wyjechac na ten rejs ale nie wiem jaki jest. ktos z Was byl moze?
Poradzcie. Dzieki.
Obserwuj wątek
    • h_a_t_s_h_e_p_s_u_t Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto 21.04.04, 23:53
      byłam na tym programie i naprawde warto na niego jechac! co prawda było kilka
      niedogodnosci, ale z tego co wiem juz teraz wszystko jest ok :)
      • Gość: agniecha Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.gze.pl 23.04.04, 23:05
        a ile trzeba wziac kasy na te dwa tygodnie?
    • Gość: Mariusz Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.04, 16:38
      hej!

Warto-wszystko jest ok, a zwłaszcza rej po Nilu!I co ważne w Exim wszystkie
      opłaty są już w cenie wycieczki(za wyjątkiem wizy-ok 15 $ i bakszyszu-ok 20$).
      Program super, choc polecam bardziej Nefretete lub Papirus-różnia sie tym, że
      pobyt jest w Sharm, a to duża przewaga!
      Pozd!M
      • Gość: agniecha Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.gze.pl 23.04.04, 23:06
        to znaczy zaczynam z Sharm a potem rejs i znowu Sharm czy jak?
        • h_a_t_s_h_e_p_s_u_t Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto 24.04.04, 13:23
          Jeżeli masz program "Nefretete", to przylatujesz do Hurghady i zawożą Cię do
          hotelu w Hurghadzie, bądź w El Gounie (ok.20km od Hurghady). Tam spędzasz 3 dni
          (lub tydzień), później jedziesz autokarem gdzieś dalej (nie pamiętam nazwy
          miasta...), gdzie wsiadasz na statek i płyniesz nim 5 dni, podczas których
          statek staje w danych miastach itd. Na koniec całej "wyprawy" zawoza Cię
          (jezeli wczesniej nie byłaś 7 dni w Hurghadzie) na trzy dni do Hurghady.
          Skomplikowane, ale nigdy nie wiadomo jak program mogą poprzekładać.
          • Gość: hania Re: kto byl na tutanchamonie z Exim Tours? warto IP: *.smrw.lodz.pl 25.04.04, 02:54
            A Papirus zaczyna się przylotem do Luksoru- rejs - Kair - Sw.Katarzyna - Sharm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka