Dodaj do ulubionych

Skoda wyprzedziła BMW!

26.04.04, 00:06
W narodowym teście na prawo jazdy statystyczny użytkownik BMW był na końcu
stawki (za mercedesem) a użytkownicy skody zajęli drugie miejsce.
No i co wy na to frustraci-skodofobiarze?
Nie blacha zdobi człowieka...

Nie jeżdżę skodą ale bardzo mi się podoba ten wynik.

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • sympatico.ca Re: Skoda wyprzedziła BMW! 26.04.04, 00:18
      Wniosek jest tylko jeden,Beemkami i Mercami jezdza starzy rutyniarze,ktorzy
      prawka maja od bardzo dawna,Skodami natomiast jezdza buraki co to niedawno
      porobily prawa jazdy (stad ten lepszy wynik) i pobrali Fabie na kredyt po 1
      maja majom zdrozec,tak jak cukier i inne dobra.
      • Gość: soul Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 26.04.04, 23:40
        Dla mnie burakiem jest ktoś kto pisze takie głupoty. Jak ktoś wziął samochód na
        kredyt to jest burakiem ?? Skoda czy maluch co za różnica to o niczym nie
        świadczy. Stare klekoczące BMW z czarnymi szybami i naklejką na p. szybie,
        naprawiane na zadupiu w pierdziszynie żeby tylko nie za drogo, To jest
        BURACTWO, nie rozumiem dlaczego się nie śmiejecie z takich samochodów i ich
        właścicieli. Amoże poprostu napisałem właśnie o was.
    • ziolek73 Re: Skoda wyprzedziła BMW! 26.04.04, 10:37
      Mejsonie,
      To tylko wyniki ststystyczne i uwierz mi ze mozna nimi dowolnie manipulowac :o)
      Rispekt.

P.S. Nie jestem skodofobem.
      • mejson.e5 wyniki 26.04.04, 22:59
        Pewnie, że to tylko statystyka - różnica była niewielka.
        Ale jak to brzmi - skoda lepsza od mercedesa i bmw!

Masz rację, ze to statystyka - wynika z niej, ze młodzi kierowcy (do 7 lat
        posiadania prawka) lepiej napisali test niż jeżdżący kilkanaście lat. To
        świadczy, ze lepiej pamiętają przepisy, bo mniej mieli czasu, by je zapomnieć.
        A sama znajomość przepisów nie przekłada się na bezpieczeństwo jazdy, trzeba
        dołożyć doświadczenie. Dopiero wtedy jest dobrze działający mechanizm.
        Wyniki kierowców jeżdżących najdłużej były lepsze od tych jeżdżących kilkanaście
        lat. Mimo że zapomnieli trochę teorii, to praktyka podpowiadała im prawidłowe
        rozwiązanie.

Pozdrawiam,

Mejson
    • Gość: rąsia i pozdro Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.toya.net.pl 30.04.04, 00:21
      Ja też się cieszę byle czym, a co - nie wolno?
    • Gość: full wypas Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.toya.net.pl 30.04.04, 00:35
      Chłpaki ja to pie... ide jutro kupic skodę, koniec zastanawiania sie a wy sobie
      tu piszcie co chcecie. Chłopaki w Anglii maja AstonMartin i inne cacka a jednak
      do jeżdżenia łykają skody. A wy sobie kupcie fajną 15 l;etnią beemke zza
      stodoły od bauera, wyrychtujecie w szopie i będzie bajer na peryferiach.
      • Gość: trug Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: 82.139.152.* 30.04.04, 08:19
        Gościu, co Ty p-lisz? Jakie 15 letnie. Kto 15 a kto nówkę, czy roczną?
        Tego kogo stać na bmw nie spojrzy nawet na skodzinę. Nie ta klasa, chłopczyku.
        Nie te progi.
        • Gość: BardzoMalyWymiar Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: 212.69.75.* 30.04.04, 09:21
          Gość portalu: trug napisał(a):

" Tego kogo stać na bmw nie spojrzy nawet na skodzinę. Nie ta klasa, chłopczyku.
          Nie te progi."

Nie te progi - średnia BMW w testach 34/55 nie do przekroczenia.
          Chlopczyku.
          • Gość: full wypas Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.toya.net.pl 30.04.04, 10:39
            nie rób ściemy łysy, jakbys miał nówke beemke to byś nie miał czsu na klepanie
            na forum, nie te progi.
    • Gość: xxx Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:08
      skoda wyprzedzila czy kierowcy wyprzedzili,chyba kierowcy a nie
      skoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurwa juz mam dosc pierdolenia o tych
      skodach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie mam do skod, ale kurwa juz o nich
      nie pierdolcie ze skoda to i skoda tamto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!koniec!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Poll Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 15:41
        Wiesz XXX, ze skoda to ma równo położony lakier. Serjo!!!! Tak kiedyś napisał
        niejaki Maciek Z.w AMiS opisując superba.
        • Gość: xxx Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 15:51
          czytam am i s od paru lat regularnie i nie widzialem tego,moze na szczescie nie
          widzialem... :P
          • Gość: Poll Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.marton.net.pl / 213.77.11.* 30.04.04, 20:35
            To było w num z monografią superba (chiba w tym)
    • mar301 bo w bmw i mercem karki jezdza,a wiadomo jak 30.04.04, 16:14
      jest z karkami :))
    • Gość: stary pirat Re: Skoda wyprzedziła BMW! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.05.04, 00:58
      Jakie 2 miejsce Skody ??
      1 Renault - 37.6
      2 Ford - 37.4
      3 Fiat,Skoda,Opel - 37.1

• mejson.e5 drugie? 01.05.04, 10:36
        Gość portalu: stary pirat napisał(a):

> Jakie 2 miejsce Skody ??
        > 1 Renault - 37.6
        > 2 Ford - 37.4
        > 3 Fiat,Skoda,Opel - 37.1

Wyniki w TVN podano bez miejsc po przecinku - 37.
        A Skodę wymieniono na drugim miejscu - nie wiem dlaczego (chyba nie alfabetycznie?).
        Było nie było, BMW zostało z tyłu.
        Mojej marki nie wymieniono, więc nie mam kompleksów ;-)

Pozdrawiam,

Mejson
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka