waldek.usa 10.05.04, 20:35 spoofingiem. Zostaw, trolle zaczna sie mnozyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
americanin Re: Ales Filipek rozrabial wczoraj z tym 10.05.04, 20:48 Narozrabial czy naspamowal? Mozna dyskutowac... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ales Filipek rozrabial wczoraj z tym 10.05.04, 21:32 americanin napisał: > Narozrabial czy naspamowal? > Mozna dyskutowac... Link za linkiem do spoofingu, trolle zaczna sie mnozyc. Chociaz moze nie, jest to proste, ale te IQ ok.40 tez trzeba miec. Odpowiedz Link Zgłoś
americanin Re: Ales Filipek rozrabial wczoraj z tym 10.05.04, 21:35 A po co ten spoofing? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ales Filipek rozrabial wczoraj z tym 10.05.04, 21:37 americanin napisał: > A po co ten spoofing? W największym skrócie Proxy Spoofing to mechanizm pozwalający na ukrycie prawdziwego adresu IP komputera użytkownika, poprzez przedstawianie go jako serwera proxy, przekazującego połączenia z innego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
americanin Re: Ales Filipek rozrabial wczoraj z tym 10.05.04, 21:39 Ja sie nie pytam co to tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Ales Filipek rozrabial wczoraj z tym 10.05.04, 22:06 Uzytkownicy komputerow sa, no wlasnie, po prostu ich uzytkowniukami i maja raczej niewielkie pojecie poza tym gdzie kliknac zeby otworzyl sie Word, IE czy inne badziewie. W zwiazku z tym slowa takie jak spoofing, hacker, IP, router okryte sa mgielka tajemnicy. Stad tak sie podniecaja jak cos znajda na ten temat. Zreszta z tych wlasnie uzytkownikow zyja wszystkie te firmy ktore produkuja badziewiaste software ktore 98% uzytkownikow laduje bezmyslnie w swoje pecety ladujac miliony dolarow w kieszenie programistow. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Ja sie nie pytam co to tylko po co? 12.05.04, 02:21 americanin napisał: > Ja sie nie pytam co to tylko po co? Gość portalu: Щуро-Лях napisał: > Na niniejszym forum WŁiI podszywają się pod amerykańskie IP w celu > uwiarygodnienia wypisywanych przez siebie bzdur przeciwko "szczuropolakom" > > -- > najprostszy programik do podszywania się pod Polaka zamieszkałego za granicą Pomrocznej Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Aleś Filipku narozrabiał wczoraj z tym spoofingiem 10.05.04, 22:45 waldek.usa napisał: > americanin napisał: > > > A po co ten spoofing? > > W największym skrócie Proxy Spoofing to mechanizm pozwalający na ukrycie > prawdziwego adresu IP komputera użytkownika, poprzez przedstawianie go jako > serwera proxy, przekazującego połączenia z innego adresu. > > > Jak sam teraz widzisz, wojska łączności "uwiarygadniają się" jako rzekome polonusy za pomocą nicków takich jak 'amerykanin' heh heh heh komentator zajęty, bo musi wymyślać nicki Trolle to zawsze były i będą. Spoofing został wykryty przez alaskankę a ja tylko rozpropagowałem odkrycie. Dziwnym zbiegiem okoliczności ) coxy i meksykany wyparowały z forum he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coxik Re: Aleś Filipku narozrabiał wczoraj z tym spoofi IP: *.oc.oc.cox.net 10.05.04, 22:59 akuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coxik Re: Ty to masz nickow od cholery i ciut-ciut IP: *.oc.oc.cox.net 10.05.04, 23:22 nic na to nie poradze ze mnie to bawi a chyba o to chodzi na forum ktore trudno brac powaznie gdy jedna osoba moze reprezentowac 10 roznych pogladow a jak kto bierze powaznie to masz potem takich wiarusow, komentatorow, kaganow i filipkow pozdrowienia i milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ty to masz nickow od cholery i ciut-ciut 11.05.04, 14:51 Gość portalu: coxik napisał(a): > nic na to nie poradze ze mnie to bawi > a chyba o to chodzi na forum ktore trudno brac powaznie gdy jedna osoba moze > reprezentowac 10 roznych pogladow > a jak kto bierze powaznie to masz potem takich wiarusow, komentatorow, kaganow > i > filipkow > > pozdrowienia i milej zabawy No to lu! Zabawa sie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Щуро-Лях podszywanie się pod amerykańskie IP IP: *.dyn.optonline.net 12.05.04, 02:04 Na niniejszym forum WŁiI podszywają się pod amerykańskie IP w celu uwiarygodnienia wypisywanych przez siebie bzdur przeciwko "szczuropolakom" -- najprostszy programik do podszywania się pod Polaka zamieszkałego za granicą Pomrocznej Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Aleś Filipku narozrabiał wczoraj z tym spoofi 10.05.04, 23:08 filipek.us napisał: > > > > > > > Jak sam teraz widzisz, wojska łączności "uwiarygadniają się" jako rzekome > polonusy za pomocą nicków takich jak 'amerykanin' heh heh heh dla mnie stare nicki to stare nicki, maja renome. Wole logowanie, bo sie zadna lachmyta podemnie nie podszyje, czy pod ciebie. > komentator zajęty, bo musi wymyślać nicki > Trolle to zawsze były i będą. > Spoofing został wykryty przez alaskankę Jak, gdzie, kiedy? a ja tylko rozpropagowałem odkrycie. to zauwazylem... "dynamic IP" > Dziwnym zbiegiem okoliczności ) coxy i meksykany wyparowały z forum he he he > Myslisz ze spoofuja, hehehe? Czasami znikaja na jakis czas - remonty bibliotek. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Aleś Filipku narozrabiał wczoraj z tym spoofi 10.05.04, 23:16 > spryciula heh heh heh > kociarstwo w pułapce służby zasadniczej > Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Aleś Filipku narozrabiał wczoraj z tym spoofi 10.05.04, 23:19 alaskanka3 napisała: > Uzywaja spoofingu a tym Forum od kiedy siegne pamiecia, czyli co najmniej od ro > ku: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=6043834&a=6043834 > > Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Aleś Filipku narozrabiał wczoraj z tym spoofi 10.05.04, 23:29 Jeeeezz, to bylo rok temu, nikt jej nie pomogl, hehehe. Mamy postep techniczny. Pierwsze byly chyba sygnaturki z linkami, IP lookup, teraz spoofing. Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 ano nikt nie pomogl 11.05.04, 06:03 I po dzis dzien nie spelnilam obietnicy pisania z IP z wiadomego zakresu. Chyba sie starzeje, czy cus ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyalaskanka3 Re: ano nikt nie pomogl 11.05.04, 06:16 nie starzejesz sie ale JESTES stara rura i do tego glupia cipa Odpowiedz Link Zgłoś
antyalaskanka3 Wyjasnienie dla glupkow typu filipek i alaskanka3 11.05.04, 06:20 Jak juz uzywasz kretynko jakiegos terminu to uzywaj go poprawnie: Spoofing is the creation of TCP/IP packets using somebody else's IP address. Routers use the "destination IP" address in order to forward packets through the Internet, but ignore the "source IP" address. That address is only used by the destination machine when it responds back to the source. A common misconception is that "IP spoofing" can be used to hide your IP address while surfing the Internet, chatting on-line, sending e-mail, and so forth. This is generally not true. Forging the source IP address causes the responses to be misdirected, meaning you cannot create a normal network connection. However, IP spoofing is an integral part of many network attacks that do not need to see responses (blind spoofing). Odpowiedz Link Zgłoś
antyantyalaskanka3 antyWyjasnienie dla glupkow ktorym sie wydaje 11.05.04, 06:40 .... ze zjedli wszystkie rozumy. Dobrze przepisaliscie na temat spoofingu, aczkolwiek nie bylo tam o wszystkim, np. nic nie wspomniano o connection hijacking, czy DoS attack (obok SYNC attack nastepna wasza ulubiona zabawa): www.securityfocus.com/infocus/1674 Wszystko jedno czy robicie spoofing czy proxy, to sa dziecinne zabawy i tylko niedouczonym glupkom podobnym do was moze sie wydawac ze tego nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
antyalaskanka3 Re: antyWyjasnienie dla glupkow ktorym sie wydaje 11.05.04, 06:50 Moja ulubiona zabawa jest odpowiadanie na twoje posty i nazywanie cie glupia cipa, stara rura, kretynka, nierobem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
antyantyalaskanka3 wlasnie dlatego jestescie niedouczonymi glupkami 11.05.04, 06:54 Bo wystarczy stuknac w klawiature i na 100% ktorys sie zglosi pieknie tlumaczac co i dlaczego. Podobnie swietnie wychodzi wam prowadzenie P2, poplakac sie mozna ze smiechu widzac ta psychologie dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
antyalaskanka3 Re: wlasnie dlatego jestescie niedouczonymi glupk 11.05.04, 06:56 ty jednak jestes glupsza niz ustawa przewiduje Odpowiedz Link Zgłoś
antyantyalaskanka3 sorry, jestem glodna ide cos zjesc 11.05.04, 06:58 .... bawcie sie dalej sami. Tylko nie pobijcie sie lopatkami po glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
antyalaskanka3 Re: sorry, jestem glodna ide cos zjesc 11.05.04, 06:59 a kulaj, kulaj do kuchni na tych swoich krzywych nozynkach czasami wez jakis mlotek i walnij sie w ten durny czerep Odpowiedz Link Zgłoś
antyalaskanka3 Re: wlasnie dlatego jestescie niedouczonymi glupk 11.05.04, 07:03 >Podobnie swietnie wychodzi wam prowadzenie P2, poplakac sie mozna >ze smiechu widzac ta psychologie dla ubogich. Boli dupcia, oj boli po kopie jakiego dostalas co? Pozostaje ci tylko poczytywanie z boku hehehe. A bol wielkiego dupska moze kiedys przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Zbieranie danych osobistych 12.05.04, 00:04 antyantyalaskanka3 napisała: > Bo wystarczy stuknac w klawiature i na 100% ktorys sie zglosi pieknie tlumaczac co i dlaczego. Podobnie swietnie wychodzi wam prowadzenie P2, poplakac sie mozna ze smiechu widzac ta psychologie dla ubogich. < To nie psychologia żadna, tylko socjotechnika heh heh heh Przypadkiem popsułaś wojskom łączności kompletowanie bazy danych na Polonusów. Zbierają dane na wiele innych sposobów ( o tem potem Gazeta.pl : Forum : Unia Europejska Autor: Gość: Lukasz IP: 195.116.133.* Data: 13.12.2002 19:43 zarchiwizowany naprawde Polscy negocjatorzy wykonali kawal dobrej roboty! Nawet rolnicy dostana wiecej doplat.A naszym sasiadom a szczegolnie papiczkom,Wegrom mowi CHWwD!Jak zwykle wszystko my zaltwialismy! JESZCZE RAZ GRAULUJE!!!!! Gazeta.pl : Forum : Unia Europejska Autor: Gość: alaskanka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net Data: 13.12.2002 22:08 zarchiwizowany Te zachwyty to prywatnie czy sluzbowo ? kogoz tu mamy: inetnum: 195.116.133.0 - 195.116.133.255 netname: INTER-MON descr: Zarzad Wojsk Lacznosci i Informatyki descr: 00-904 Warszawa 6 country: PL person: Zbigniew Swiderski address: ul. Rakowiecka 4a address: 00-904 Warszawa 6 phone: 48 22 6871314 fax-no: 48 22 6871551 Gazeta.pl : Forum : Polonia 2 Wszystkie panie macie racje, jestem paranoidalna malpa, a ErtesoLolo powinno byc mianowane na forumowego spowiednika: <A href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=44&w=2358636&a=2358678"target=_blank>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=44&w=2358636&a=2358678</A> <A href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html;JSESSIONID_GW=AQRkjKO93GJ1tdTHQTgDU 1RPAM583e7lGJtBPbufTfK2r1zGOXZk!743054706? f=44&w=10323736"target=_blank>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html;JSESSIONID_GW= AQRkjKO93GJ1tdTHQTgDU1RPAM583e7lGJtBPbufTfK2r1zGOXZk!743054706? f=44&w=10323736</A> Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Zbieranie danych osobistych - sposób pierwszy 12.05.04, 00:41 <a groups.msn.com/Polonia/general.msnw? action=get_message&mview=1&ID_Message=989"target="_blank">Polonia</a> Szanowni Panstwo, Z przyjemnoscia informujemy o powstaniu nowego polonijnego portalu internetowego - www.NY.PL Mozna tu znalezc prace, wynajac mieszkanie, zrobic zakupy, zalozyc konto e-mailowe i... spotkac milosc swojego zycia! Zapraszamy, - w imieniu zespolu - Elzbieta Gawlik NY.PL - polski portal internetowy w USA: "Portal NY.PL - to owoc pracy trzech firm, kilkudziesięciu współpracowników i najlepszych polskich programistów. Pragniemy, aby portal dobrze służył wszystkim Polakom w Ameryce. Można tu znaleźć pracę, założyć e-mail, zrobić zakupy i... spotkać miłość swojego życia! " Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Zbieranie danych osobistych - sposób pierwszy 12.05.04, 00:44 Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 ...... socjotechnika ??? 12.05.04, 08:05 filipek.us napisał: > > To nie psychologia żadna, tylko socjotechnika heh heh heh > Przypadkiem popsułaś wojskom łączności kompletowanie bazy danych na Polonusów. o, naprawde ? to tak latwo im cos popsuc ?? chyba raczej sami sobie popsuli wlasna nieudolnoscia. A tak a propos na co im ta baza danych, czy nie mogliby zajac sie czyms bardziej pozytecznym ? Dzieki za skompletowanie linkow. Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 jeszcze jedna 'perelka' myslicieli 12.05.04, 08:53 Prim obecnie jest najlepsza zabawa ludzmi jaka znam. Czerpie pelnymi garsciami majac setny ubaw gdy rozne osobniki reaguja jak im sie pociagnie za sznurek. Pod tym wzgledem Prim jest w rozkwicie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=12569052&a=12569331 Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: ...... socjotechnika ??? 12.05.04, 10:16 alaskanka3 napisała: > A tak a propos na co im ta baza danych, czy nie mogliby zajac sie czyms bardziej pozytecznym ? > www.livejournal.com/users/robol/10897.html?thread=18833#t18833 Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Jak już zżynasz to z linkiem żołnierzyku 12.05.04, 01:19 advice.networkice.com/Advice/Underground/Hacking/Methods/Technical/Spoofing/default.htm Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us popisy wojskowe łącznościowców 12.05.04, 01:24 antyalaskanka3 skopiował/a: > Spoofing is the creation of TCP/IP packets using somebody else's IP address. advice.networkice.com/Advice/Underground/Hacking/Methods/Technical/Spoofing/default.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Podszywanie się pod zagraniczniaka 12.05.04, 01:59 > antyalaskanka3 skopiował/a: > > > Spoofing is the creation of TCP/IP packets using somebody else's IP addres > s. > advice.networkice.com/Advice/Underground/Hacking/Methods/Technical/Spoofing/default.htm Baju baju Na niniejszym forum WŁiI podszywają się pod amerykańskie IP w celu uwiarygodnienia wypisywanych przez siebie bzdur przeciwko "szczuropolakom" -- najprostszy programik do podszywania się pod Polaka zamieszkałego za granicą Pomrocznej Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: ano nikt nie pomogl 11.05.04, 15:12 Mnie to lata, niech zmieniaja nicki i IP. Dawno temu zalogowalem sie jako "uwaga_zly_pies i wyczaili ze to ja. Po kilku wystepach wrocilem do waldka.usa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7402006&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
donk SIEMANKO vipku! 11.05.04, 14:14 Jak ci leci debilu? Wiesz? ja tez znam takiego poyebanego trolla. vipek-jeden sie zwie nieszczesnik. Znasz go? Chcesz jakies usciski? Moze ciocia posladkami powinna cie uscisnac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Hey! Long time no see. I missed you too IP: *.cwshs.com 11.05.04, 15:15 donk napisała: > Jak ci leci debilu? w porzadelku hooyu niemyty > Wiesz? ja tez znam takiego poyebanego trolla. co za zbieg okolicznosci, ja tez zaloze sie ze ja znam wiekszego poyeba > vipek-jeden sie zwie nieszczesnik. Znasz go? niiii, pierwszy raz ten nick widze zgadnij ktorego pojeba JA znam? hehehe > Chcesz jakies usciski? Moze ciocia posladkami powinna cie uscisnac? gdyby nie ten jej wiek i ta lechtaczka, to czemu nie? chetnie bym sie posciskal a jak tam twoje sciskanie, swintuchu? www.adultfun.be/plaatjes/dieren/paardslaap.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Hey! Long time no see. I missed you too 12.05.04, 00:27 Hey Vip daj siersciuchowi rozwinac swoje mysli w jakis normalny... o qurwa co ja pierdle. Nowa bibloteke pobuduja za ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa Re: Hey! Long time no see. I missed you too 12.05.04, 11:33 hehe, hay rozdwojenie jazni! Czy ty jestes waldus? czy kochanka vipka? Jebaj sie cwelu! flipflap napisał: > Hey Vip daj siersciuchowi rozwinac swoje mysli w jakis normalny... o qurwa co > ja pierdle. Nowa bibloteke pobuduja za ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Hey! Long time no see. I missed you too IP: *.cwshs.com 12.05.04, 14:24 odpierdol sie ciotka, bo ci wibrator zabiore co ty taka wqrwiona dzisiaj? moze ty o donka zazdrosna jestes? hehehe www.adultfun.be/plaatjes/dieren/paardslaap.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa Jeszcze przed poludniem. 12.05.04, 14:58 Pobiegnij szbciutko do bardaszki, ale tak aby cie szef nie widzial, i zwal gruche. Wyluzowany powrocisz do stanowistka pracy, skad za darmo (bo trza oszczedzac) bendziesz znow mogl popierdolic na forum mondrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi hehehe dobre ciotka 12.05.04, 15:01 krootko trzymaj tego chooya, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: hehehe dobre ciotka IP: *.cwshs.com 12.05.04, 15:24 masz racje zeby krotko trzymala tylko ze ona nie ma hooya ma zayebista lechtaczke ktora jak slusznie sugerujesz krotko powinna trzymac p.s. czy ty masz tak zapryszczona dupe ze to az razi? doupa_razi, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś