arek_k 27.07.04, 11:15 Witam, Zaciekawila mnie ni to gurka ni to jakis wyrownany plac za osiedlem na Powstancow 15E nie wiecie co to jest ? jakis nowy blok tam bedzie budowany ? A moze parking ? Wie ktos cos ? Arek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.wojc Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 02.08.04, 19:54 Słyszałem, że ma tam powstać supermarket. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.be Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 03.08.04, 12:38 Supermarket to po drugiej stronie - tam będzie stacja benzynowa ;)) Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 03.08.04, 13:13 m.wojc napisał: > Słyszałem, że ma tam powstać supermarket. Taaaaaaaak ;) Arek Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 03.08.04, 16:28 lepiej mnie nie denerwujcie nawet. Nie chce miec pod blokiem supermarketu ani stacji benzynowej. Moze byc co najwyzej basen albo jakis kort tenisowy albo do squasha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 06.08.04, 16:08 Z tego co sie dowiedzialem to teren nalezy do gminy a ludzie z JWC chca sobie tam zrobic boisko do grania ale jakos im to kiepsko idzie i tyle. Podobno !? Arek Odpowiedz Link Zgłoś
neuron8 Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 13.08.04, 10:31 a mi to wyglada na pole golfowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
sushi123 Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 30.05.05, 11:42 Tam ma powstac plac zabaw i boisko z prawdziwego zdarzenia. Te z osiedla miedzy malymi blokami i to drugie maja zlikwidowac bo sa na nieodpowiednich miejscach i nie spelniaja wymogow unijnych...a poza tym to miedzy malymi blokami jest niebezpieczne bo czesto przejezdzaja samochody a pozatym szpeca osiedle i sa uciazliwe dla lokatorow mieszkajacych w tych budynkach!!!BOGU DZIEKI ZE W KONCU WSZYSTKIE BLOKI SIE ZGODZILY NA LIKWIDACJE TEGO DZIADOSTWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panbert Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 31.05.05, 09:12 Z tego co wiem to na części tego terenu ma powstac parking i plac zabaw dla mieszkańców małego osiedla obok JWC. Ten teren nie nalezy w całosci do giminy. Gmina ma tylko pasek od strony płotów, na którym docelowo będzie ulica Różana. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
poziomp Re: Co to przy osiedlu na Powstańców ? 02.06.05, 16:50 Witam. Dokładnie tam ma powstać parking no około 35 miejsc dla samochodów z małego osiedla i plac zabaw. Gorszy widok to straszydło budowane nad drutami przy małym osiedlu przy JVC Odpowiedz Link Zgłoś