Gość: KARLLL IP: 83.136.224.* 15.09.04, 08:30 Czy naprawde nie potraficie wymieniac mysli inaczej? Link Zgłoś Obserwuj wątek
millerek Re: Czy kazdy watek musi konczyc sie bluzgami???? 15.09.04, 08:36 Obawiam się, że to forum jest odzwierciedleniem kultury Polaków. Spójrz na forum skody to dopiero zobaczysz, jacy ludzie potrafią być zawistni. Ja myślałem, że forum skody ktoś stworzył po to żeby użytkownicy tych samochodów wymieniali się poglądami, doświadczeniami itd. na temat swoich aut. Jakiż byłem naiwny. Tylko nie rozumiem, dlaczego ludzie są tak wrogo do siebie nastawiani Link Zgłoś
skodziara Re: Czy kazdy watek musi konczyc sie bluzgami???? 15.09.04, 09:31 Gość portalu: KARLLL napisał(a): > Czy naprawde nie potraficie wymieniac mysli inaczej? Chyba nie każdy potrafi. Wiele wątków zaczyna się w stylu: nasrałem naplułem jaki samochód dla geja czym jeżdżą geje burakowóz I tak piszą mężczyżni? Czy dorastający chłopcy? Czy forum auto-moto powstało dla odreagowania różnych wydarzeń? Zamiast wizyty u psychitry wielu forumowiczów pisze brednie i obraźliwe słowa. Nie mając nic konkretne do napisania szczują siebie nawzajem. Czytałam różne fora, to obserwuję od 5 m-cy i jestem przerażona stanem kultury osobistej i braku inteligencji. Wiele wypowiedzi pisanych jest nieskładnie z wieloma błędami ortograficznymi. I tak naprawdę obnrażający nie obraża tylko ośmiesza się pisząc w taki sposób. Wchodząc na forum auto-moto myślałam o wymianie poglądów, o informacjach. Pomocy a nie o wyzwiskach. A to że admin nie czyta to widać już po kilku przeczytanych postach. Nie czyta i nie reaguje a powinien. I tyle... a teraz posypią się posty atakujące mnie obraźliwymi słowami. :-) Pozdrawiam tych którzy szukali tu inforamcji a nie chamstwa Link Zgłoś
millerek Re: Czy kazdy watek musi konczyc sie bluzgami???? 15.09.04, 09:47 Skodziarko przyjaciółko nie posypia się, bo oni teraz siedzą w szkole. Link Zgłoś
skodziara Re: Czy kazdy watek musi konczyc sie bluzgami???? 15.09.04, 09:51 hahaha masz rację zapomniałam. Link Zgłoś
kelo Re: Czy kazdy watek musi konczyc sie bluzgami???? 15.09.04, 09:55 Anonimowość wyzwala najgorsze instynkty. Wielu z tych ludzi przestałoby natychmiast pisać, lub wzrósłby wskaźnik ukulturalnienia, gdyby przyszło się podpisać pod postem z imienia i nazwiska. Inteligentny tekst wzbudza na forum Auto Moto i nie tylko takie same emocje jak chamski. Na inteligenty post ludzie mali odpisują wyzwiskami, ponieważ nie rozumieją co czytają, a bardzo by chcieli. Chamski post wywołuje efekt kuli śniegowej. Link Zgłoś
undercover_brother Re: Czy kazdy watek musi konczyc sie bluzgami???? 15.09.04, 09:55 Zapraszam na forum Automobil. Tam dyskusja toczy sie w przyjaznej atmosferze. Nie adminuje, ale na pewno zostaniesz zarejsestrowana. Link Zgłoś