baszkas 08.11.04, 22:01 Hej, Mam nadzieje, ze pod tym postem pojawi sie moja sygnaturka, a w niej link do stronki ze zdjeciami naszej Aleczki) Jesli nie tym razem, to bede probowac dalej) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baszkas Re: zdjecia Aleczki - wreszcie:-) 08.11.04, 22:07 A teraz? Moze tym razem sie uda w dodatku tak, jak chcialam) Odpowiedz Link
baszkas Re: zdjecia Aleczki - wreszcie:-) 08.11.04, 22:10 Brrrrr ...dziewczyny, jak to robicie, ze wyswietla Wam sie link w sygnaturce, a nie kod html'owy??? Odpowiedz Link
mamaigora1 Spróbuj na forum testowym - załaczam link do instr 09.11.04, 07:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694 Odpowiedz Link
baszkas Re: Spróbuj na forum testowym - załaczam link do 09.11.04, 11:47 Hejeczka! Dzieki za instrukcje, ale dalej mi to nie chce dzialac(( Jak wpisze linka do tresci wiadomosci to jest ok, np: Aleczka a jak taka sama linie wstawie do sygnaturki, to wyswietla sie kod zamiast linka( Co Ty masz wpisane w sygnaturke, ze sie wyswietla link, jesli moge zapytac??? Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: Spróbuj na forum testowym - załaczam link do 09.11.04, 11:58 Słuchaj, w sygnaturce zawsze pojawi Ci sie ciąg dziwnych znaków, ale jak wyslesz wiadomość to to wygląda własnie tak 'Aleczka' Poćwicz na testowym, ja tam Cwiczyłam do bólu i sie udało... Odpowiedz Link
baszkas Re: Spróbuj na forum testowym - załaczam link do 09.11.04, 15:09 Oki - faktycznie! Dzieki, w koncu zadzialalo - przynajmniej na testowym Odpowiedz Link
baszkas Re: Spróbuj na forum testowym - załaczam link do 09.11.04, 14:13 Hejeczka! Dzieki za instrukcje, ale dalej mi to nie chce dzialac(( Jak wpisze linka do tresci wiadomosci to jest ok, np: Aleczka a jak taka sama linie wstawie do sygnaturki, to wyswietla sie kod zamiast linka( Co Ty masz wpisane w sygnaturke, ze sie wyswietla link, jesli moge zapytac??? Odpowiedz Link