Dodaj do ulubionych

Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy.

04.12.04, 16:52
Pod tym samym nickiem.
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy. 04.12.04, 20:09
      moj jest : sylwek30
    • marekd65 Re: Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy. 04.12.04, 21:35
      Chodzi mi o ten komunikator:www.skype.com Nie ma sylwek30
    • sylwek07 Re: Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy. 04.12.04, 21:43
      jest,jest,bo jestem na on-line smile)
      • marekd65 Re: Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy. 05.12.04, 10:20
        Sorry, oczywiscie.Podaję numer do sprawdzenia jakości głosu-odbioru:echo123.Do
        usłyszenia następnym razem.
        • kendo Re: Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy. 05.12.04, 16:48
          marekd65 napisał:

> Sorry, oczywiscie.Podaję numer do sprawdzenia jakości głosu-
          odbioru:echo123.Do
          > usłyszenia następnym razem.

jestem nietechniczna w kompie,
          mam tez >skype<,jak to sie sprawdza to echo????
          i czym jest uwarunkowane,bo czaami glos miprzerywa.
          bede wdzieczna za podpowiedzsmile)
          • marekd65 Re: Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy. 05.12.04, 17:54
            Dzwonisz na echo123 i po wstępnej zapowiedzi słyszysz sygnał jak na
            automatycznej sekretarce.Masz 10 sekund na swój tekst, który usłyszysz
            odtworzony po drugim, końcowym sygnale.Jeśli głos jest słaby to dajesz głośniej
            w regulacji głośności (najczęściej ikonka jest na dolnej listwie po prawej)
            Przerywanie może byc wynikiem zbyt głośnego ustawienia lub zbyt bliskiej
            odleglosci ust od mikrofonu (z reguły sa b.czułe i ja słyszę nawet odgłosy z
            kuchni oddalonej o kilkanaście metrów ) więc nie trzeba mówić jak do słuchawki
            telefonicznej, lub zbyt bliskiego ustawienia głośniki-mikrofon.Dobrej zabawy
            przy próbach.
            • kendo Re: Jeśli używasz Skype,zapraszam do rozmowy. 05.12.04, 23:53
              marekd65 napisał:

> Dzwonisz na echo123 i po wstępnej zapowiedzi słyszysz sygnał jak na
              > automatycznej sekretarce.Masz 10 sekund na swój tekst, który usłyszysz
              > odtworzony po drugim, końcowym sygnale.Jeśli głos jest słaby to dajesz
              głośniej
              >
              > w regulacji głośności (najczęściej ikonka jest na dolnej listwie po prawej)
              > Przerywanie może byc wynikiem zbyt głośnego ustawienia lub zbyt bliskiej
              > odleglosci ust od mikrofonu (z reguły sa b.czułe i ja słyszę nawet odgłosy z
              > kuchni oddalonej o kilkanaście metrów ) więc nie trzeba mówić jak do
              słuchawki
              > telefonicznej, lub zbyt bliskiego ustawienia głośniki-mikrofon.Dobrej zabawy
              > przy próbach.

dzieki za podpowiedz....wyprobuje
              jak to sie ma do mojego ustawienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka