Gość: studi IP: *.chello.pl 03.02.05, 17:46 po co są aż 2 sesje? nie może byc jednej ? juz mi głowa pęka od nauki... ale uczyc sie trzeba, to jest jednak przydatne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 18:28 Najwyraźniej nauczycielom akademickim przyszło do głowy, żeby sprawdzić od czasu do czasu kto ile zdoła sobie wbić do głowy w ciągu 2 tygodni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 22:34 to ze sa dwie sesje to cale szczescie:) wyobraz sobie ze caly rok nic nie robisz a tu w czerwcu przychodzi ci wkuwac material z calego roku...to bylby koszmar dopiero:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 19:17 U mnie to już na szczęście ostatnia sesja w życiu (V rok). Hurraaaa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 20:12 Zatęsknisz do tych chwil :) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 20:32 Nigdy w życiu. Lubię czytać to, co mnie interesuje, a nie to co mi ktoś narzuca, bo sam to napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 21:04 W związku z tym zarzuciłaś lektury zgodne z zainteresowaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 21:29 Niestety muszę zgłebiać teorie Finansów Międzynarodowych i Zarządzanie Wartością Przedsiębiorstwa. Na ulubione książki będę miała całe życie,. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 21:32 Oł maj gosz, to rzeczywiście brzmi zniechęcająco :( Tym bardziej nie zarzucaj zainteresowań, bo jak zostaniesz prezesem zarządu, albo dyrektorem banku, to umarł w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: kto wymyślił sesję !!??!!?? 03.02.05, 21:58 Nie wiem, kto.. Ale jakbym dopadła istotę ową co najmniej prztyknęłabym ją w nos! Jestem zła, jak ossa.. jeszcze trzy egzamy :( Odpowiedz Link Zgłoś