Dodaj do ulubionych

Do redakcji!! (zbieram podpisy)

IP: 195.117.245.* 11.04.05, 18:45
Otóz chodzi mi o to, aby zamieścic w Ś.M. jakiś film na VCD o tematyce
enduro&crosss!!!! Wiem, ze to chyba zalezy od AGORY, ale możecie chyba sie
wstawić i powiedzieć, że o ścigach było juz duzo, a ludzie domagaja sie
ENDURO&CROSS!!!! I na pewno byśmy byli wszyscy zadowoleni i gazeta możeby
nawet lepiej sie sprzedała.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cebik Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 11.04.05, 18:53
      Ja się nie podpisuję pod filmem Enduro i Cross ale pod płytką z filmem VCD,
      oczsywiście o tematyce motocyklowej... :)
    • macieksobol Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 11.04.05, 19:06
      Ja jestem za!! Te filmy które są teraz w świecie motocykli są debilne. A ja
      poza tym to by się przydały 2 Światy motocykl z płytą i bez.
    • zephir Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 11.04.05, 19:17
      No bez przesady z tym ŚM z i bez płyty.Z tego co pamiętam to jest różnica złotówki
      między tymi opcjami więc po co wprowadzać zamęt.Wiem że Polska to biedny kraj
      ale żeby aż tak???A co do filmu z nduro to może być.Pozdrawiam.
    • Gość: Jungly Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:25
      Popieram.
      • Gość: ec Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: 195.117.245.* 11.04.05, 19:36
        No nie niechodziło mi o to żeby Ś.M. sprzedawac z płytą i bez bo to jest i tak
        mała róznica. A co do nie zamieszczania filmu E..&C.. tylko jakis o tematyce
        motocyklowej to juz takich było duzo, a ENDURO & CROSS nie było ani razu wiec
        myślę, że by sie przydał.
    • edwin.sk Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 11.04.05, 19:30
      dawno nie kupowałem tego 'świata agory'....benzyna droga...ale mogę się podpisać:P
      może być tez jakiś ciekawy filmik np o mz trophy;D

pozdrawiam
      edwin
    • Gość: Div Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 11.04.05, 20:08
      Popieram i jestem za
      • patmate Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 11.04.05, 21:09
        czemu nie?. Ja tesz!!!
        Pzdr
        • andreas750 Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 11.04.05, 22:17
          Niech ŚM w ogóle nie bierze się za filmy. Jeden jedyny który się w miarę udał to
          "wojownicy ulicy" to bodajże pierwsza ich płytka i mogła pozostać ostatnią. Ich
          filmy to totalny fajans i nawet szkoda sobie nimi zaśmiecać półki. Niech się
          lepiej zabiorą za "naprawę" ŚM bo zje*bali sprawę i to po całości.
          Pozdro
          • Gość: ec Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: 195.117.245.* 12.04.05, 08:06
            No zgodze sie z tym, że Ś.M. troche podupad, ale z tego co wiem to wina
            przejęcia czasopisma przez AGORE. MOzna by sie nad tym rozpisywać, ale to juz
            odrębny temat. Co do filmów też się zgadzam, że te płytki są nieraz nieciekawe,
            ale właśnie przeznaczam ten temat "Do redakcji", aby moze powiedzieli szefom z
            góry, że ludzie domagaja się jakiegoś normalnego filmu np. ENDURO&CROSS (raz,
            że tym sie wielu interesuje (ja też) , a dwa, że takiego jeszcze nie było).

Pozdrawiam
            • bartekexc Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 12.04.05, 15:16
              jestem za . za dużo już było popisówy na ulicach(ciągle to samo) przydał by sie
              w końcu jakiś filmik o offroad albo o ATV
              POZDR
              • panantoni Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 12.04.05, 15:19
                Mimo iz uzytkuje moto wylacznie szosowe to chetnie bym poogladal wyczyny
                crossowe:)
                • Gość: ec Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: 195.117.245.* 15.04.05, 17:47
                  No to ciekawe co na to Redakcja.
    • Gość: draka Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.04.05, 21:22
      jestem za
      • Gość: robak Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 15.04.05, 23:31
        chcemy zeby w kazdym ŚM była bezplatna plytka z enduro/cross i 1 kg blota ;)
        • liber15 Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 15.04.05, 23:38
          Popieram pomysł i kolege robaka :)
          • Gość: Marcin Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:36
            Nie jestem fanem enduro&cross, ale popieram pomysł wydania ŚM z filmem
            Enduro&cross. Dużo ludzi to lubi, więc powinni sprostać także ich wymaganiom.
            Od czasu przejęcia czasopisma przez Agorę, ŚM stał się badziewny. Przeważają
            reklamy, coraz mniej techniki i fajnych porównań, premier oraz opisów używek.
            Czytamy pana Marka w kościołach, nowe BMW i reklamy reklamy reklamy. Nie wiem,
            czy dawny, dobry Świat Motocykli powróci. Co do filmów, to w miarę mi się
            podobały (najbardziej Piekielni Motocykliści).

Jestem za tym, żeby w niedługim czasie ukazał się film o tematyce cross dodany
            do ŚM.
            MARCIN
            • Gość: ec Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: 195.117.245.* 18.04.05, 15:27
              No to czekamy co na to powie "redakcja"!!!!

Pozdrawiam
              • prc1 Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 18.04.05, 20:56
                Ja też popieram pomysł filmu o enduro&cross

Pozdrawiam

P.S.
                A redakcje zatkało
    • gixera Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) 18.04.05, 22:17
      tak swoja droga, to te filmiki dodawane do ŚM sa strasznie
      cienkie,niskobudzetowe chyba
    • Gość: ec Re: Do redakcji!! (zbieram podpisy) IP: 195.117.245.* 22.04.05, 08:10
      Proszę o zabranie głosu "Redakcję"!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka