spurlos 23.05.05, 14:49 kochamy sie. nic do szcześcia nam nie potrzeba, prócz czasu. panowie i panie pomóżcie!!! licze na podpowiedzi jak wydłużyć stosunek, abyśmy oboje byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomeczqu Re: jak przedłużyć???????? 23.05.05, 19:35 Po prostu - rób to dłużej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: jak przedłużyć???????? 23.05.05, 20:02 Nie da rady. Chciałbyś pierdnąć, a i tak się zesrasz. Buehehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: jak przedłużyć???????? IP: *.crowley.pl 24.05.05, 16:25 przed wejściem powinienes dziewczyn rozbudzic palcami i jezyczkiem, a jak juz zacznie stekac, to wtedy w nia wlaz i pamietaj, kobieta zawsze na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: jak przedłużyć???????? 24.05.05, 16:51 Ćwicz mięśnie Kegla (te, które odpowiadają za wstrzymywanie moczu), ale przede wszystkim nie spiesz się, nie spiesz się, i jeszcze raz... Musisz nauczyć się panować nad swoimi instynktami. Jeżeli zdarzy się już to najgorsze to zawsze jest ten kolejny raz. W międzyczasie jak będziesz czekał na przypływ życiodajnej energii zrób użytej z paluszków i języka. Aha... rada podstawowa. Nie chodź na takie spotkania z naładowaną bronią. Najpierw opróżnij magazynek. Powodzenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: jak przedłużyć???????? 24.05.05, 18:08 niezle rady, ciekawa jestem skad je bierzesz? z filmow? ... bo takie teksty to ja slyszalam w "sposob na blondynke". podobno jestes prawiczkiem, wiec nie wiem co i komu chcesz radzic... Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: jak przedłużyć???????? 24.05.05, 18:21 > niezle rady, ciekawa jestem skad je bierzesz? z filmow? Z życia moja droga, z życia. :) To życie jest moim nauczycielem. > podobno jestes prawiczkiem, wiec nie wiem > > co i komu chcesz radzic... (już spieszę z odpowiedzią) Radzę spurlosowi jak ma zażywać życia. PS. Masz jakiś problem z moją czystością? Bo ja problemy to natychmiast rozwiązuję. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
spurlos Re: jak przedłużyć???????? 25.05.05, 13:58 dzieki!!! a są jeszcze jakieś inne sposoby??? o keglu wiem a ręcznie dajemy sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak przedłużyć???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:14 Najlepiej spróbujcie zastosować taktykę różnych pozycji... niech seks nie bedzie monotonny... no ale przede wszystkim to najpierw gra wstępna... i kobieta i mężczyzna tego potrzebuje... tylko faceci o tym nie mówią... ale pare pikantnych szczegółów "przed" nie zaszkodzi a może pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jak przedłużyć???????? IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 25.05.05, 19:42 www.agnieszka.com.pl/dlugi_sex.htm Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: jak przedłużyć???????? 25.05.05, 20:40 Tu jest kilka porad. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: jak przedłużyć???????? 01.06.05, 11:12 Nie ma za co. Rzeczywiście strona jest dość rzeczowa i napisana na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: jak przedłużyć???????? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 31.05.05, 12:21 Sa gumy wydluzajace czas stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: jak przedłużyć???????? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 01.06.05, 10:46 Jakby nie dzialaly to bym nie pisala Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobi Re: jak przedłużyć???????? 02.06.05, 12:27 1. gumki wydłuzające stosunek (zawierają benzokaine-lagodny srodek znieczulający a więc dojście zajmie Ci wiecej czasu) 2. Kobieta na pierwszym miejscu!!! Podczas DLUGIEJ gry wstepnej zadbaj o to aby drżala od kazdego twojego dotyku, dopiero wtedy możesz przejść do konkretów. 3. Jeśli w czasie gry wstępnej zdarzy Ci sie wytrysk to kontynuuj dalej. zapewne bedzie to barzdiej leniwe ale gdy dojdziesz do siebie, drugi raz bedzie już dluugi:) 4. Lampka wina albo i 2 nawet przed seksem pomagają przedłużyc Twoje reakcje 5. Dłuższa terapia: ćwicz mięśnie kegla (w autobusie, pracy czy kolejce w tesco;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: jak przedłużyć???????? IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:15 Rany boskie chłopie!! Tylko nie masturbuj sie przed sexem z nią!! Może i to pomaga,ale jeśli jesteś poczatkujący to drugi raz wytrysk będziesz miał słabszy, penis stanie się szybciej wiotki a Twoja kobieta popatrzy na Ciebie i spyta czy on jest prawdziwy czy z gumy?!Jak ja nie znosze tego!!Czuje jakbym miała w ręce jakieś małe zwierzątko a nie penisa!!A wogóle to zaraz wtedy przychodzi mi na myśl,że sie masturbował przed i nie mam już za miłych skojarzeń związanych z tym panem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: jak przedłużyć???????? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.06.05, 00:42 Oboje? W praktyce tylko mezczyzna jest zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś