Dodaj do ulubionych

Do Żydów na forum świat

13.07.02, 13:38
Chciałbym się spytać co sądzicie o pisaninie niejakich jojo i Fredzio. Ja, jak
i inni przyjaźnie nastawieni do waszego narodu Polacy wielokrotnie wyrażaliśmy
swoje zdanie nt twórczości jewhatera, Hansa, Czikago i innych im podobnych.
Ostatnio jednak, poziom nienawiści do Polski i Polaków, poziom jadu jaki wylewa
się z tych dwóch idiotów (jojo i Fredzio) zdaje się zalewać całe forum, od
Bałtyku aż do samućkich Tater. W związku z tym byłoby mi po prostu miło (i lżej
na sercu), gdyby któryś z panów zechciał się do tego odnieść. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Do Żydów na forum świat IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 13:42
      Popieram Werwa.Po tylu bojach ,ktore stoczylam z antysemityzmem na forum kraj
      czuje sie teraz jakby mi ktos dal mocno po buzi.
    • Gość: Ed Re: Do Żydów na forum świat IP: *.unicity.pl 13.07.02, 14:26
      werw napisała:

> Chciałbym się spytać co sądzicie o pisaninie niejakich jojo i Fredzio. Ja, jak
      > i inni przyjaźnie nastawieni do waszego narodu Polacy wielokrotnie wyrażaliśmy
      > swoje zdanie nt twórczości jewhatera, Hansa, Czikago i innych im podobnych.
      > Ostatnio jednak, poziom nienawiści do Polski i Polaków, poziom jadu jaki wylewa
      >
      > się z tych dwóch idiotów (jojo i Fredzio) zdaje się zalewać całe forum, od
      > Bałtyku aż do samućkich Tater. W związku z tym byłoby mi po prostu miło (i lżej
      >
      > na sercu), gdyby któryś z panów zechciał się do tego odnieść. Z góry dziękuję.
      >

Przyłączam sie do pytania Werwa.
    • Gość: Ed Re: Do Żydów na forum świat IP: *.unicity.pl 13.07.02, 14:27
      werw napisała:

> Chciałbym się spytać co sądzicie o pisaninie niejakich jojo i Fredzio. Ja, jak
      > i inni przyjaźnie nastawieni do waszego narodu Polacy wielokrotnie wyrażaliśmy
      > Ostatnio jednak, poziom nienawiści do Polski i Polaków, poziom jadu jaki wylewa
      >
      > Bałtyku aż do samućkich Tater. W związku z tym byłoby mi po prostu miło (i lżej
      >
      > na sercu), gdyby któryś z panów zechciał się do tego odnieść. Z góry dziękuję.
      >

• Gość: Ed Re: Do Żydów na forum świat IP: *.unicity.pl 13.07.02, 14:31
      werw napisała:

>
      >
      >

• Gość: Andrzej Do Werwa, Eda i Ani IP: *.datastar.pl 13.07.02, 14:36
      Ave,
      Żydzi nie dzielą gojów na przyjaznych i wrogich, a na silnych i słabych.
      Pierwszych się boją, a drugimi gardzą.
      Tak więc wasze lizusostwo nic wam nie da.
      Andrzej
      • werw Re: Do Werwa, Eda i Ani 13.07.02, 14:45
        Pomyślałby kto, że rzeczywiście Żydzi są z innej planety... A Ahmed, twoje
        psychotyczne urojenia możemy przeanalizowac w osobnym wątku, OK? Oszczędzisz w
        ten sposób na konsulatacjach psychiatrycznych. A na razie bądź łaskaw nie
        wchodzić między wódkę a zakąskę.
        • Gość: Tipi Re: Do Werwa - nienawisc... IP: *.clvhoh.adelphia.net 13.07.02, 15:26
          Do niezgody, do nienawisci to zazwyczaj Zydzi w tym forum najwiecej podjudzaja.
          Nie wiem jak dotad dlaczego. Naprzyklad,ostatni watek o Jedwabnem. My wiemy ze
          Polacy z zacofanej wsi zabili okolo 300 a moze wiecej Zydow. My tez wiemy ze
          Zydzi zabili okolo 300 ludzi w Koniuchach, a moze i wiecej. Sami na ten temat
          pisali i chwalili sie.
          My tez wiemy, ze Zydzi w Rosji wymordowali setki tysiatce Polakow. My Polacy
          chcemy zostawic to historii i tym co robia dzisiaj dochodzenia: kto, gdzie i
          jak...
          Ale Jojo zaczal nowy watek rozdrazniajac stare rany. Ja czuje ze w tym jest jakis
          cel. Jaki cel w tym organizacja jojo ma nie wiem. Ale zdaje mi sie ze cos na jaw
          nie dlugo wyjdzie. Mnie sie zdaje ze Zydzi adwokaci w Nowym Jorku gdzie jojo
          kroluje beda cos wielkiego od Polski wymagac. Zobaczymy. To co jojo instyguje nie
          nic wspolnego z Polska ani z reszta Zydow w swiecie. To jest strictly "New York
          Jewery ploy".
          • Gość: Fredzio Re: Do Werwa - nienawisc... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.07.02, 21:50
            Gość portalu: Tipi napisał(a):

> Do niezgody, do nienawisci to zazwyczaj Zydzi w tym forum najwiecej
            podjudzaja.
            >
            > Nie wiem jak dotad dlaczego. Naprzyklad,ostatni watek o Jedwabnem. My wiemy
            ze
            > Polacy z zacofanej wsi zabili okolo 300 a moze wiecej Zydow. My tez wiemy ze
            > Zydzi zabili okolo 300 ludzi w Koniuchach, a moze i wiecej. Sami na ten temat
            > pisali i chwalili sie.
            > My tez wiemy, ze Zydzi w Rosji wymordowali setki tysiatce Polakow. My Polacy
            > chcemy zostawic to historii i tym co robia dzisiaj dochodzenia: kto, gdzie i
            > jak...
            > Ale Jojo zaczal nowy watek rozdrazniajac stare rany. Ja czuje ze w tym jest
            jak
            > is
            > cel. Jaki cel w tym organizacja jojo ma nie wiem. Ale zdaje mi sie ze cos na
            ja
            > w
            > nie dlugo wyjdzie. Mnie sie zdaje ze Zydzi adwokaci w Nowym Jorku gdzie jojo
            > kroluje beda cos wielkiego od Polski wymagac. Zobaczymy. To co jojo instyguje
            n
            > ie
            > nic wspolnego z Polska ani z reszta Zydow w swiecie. To jest strictly "New
            York
            >
            > Jewery ploy".
            Wasza cala AL i Rzad Lublinski pracowal za Stalina za Lenina i kolo 50 Lat
            mnie wypedzili z Polski i Moczaru Dziekuje ze nie jestem Narrow Minded jak ty
            Pedale.
      • Gość: Ania Re: Do Werwa, Eda i Ani IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 15:53
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Ave,
        > Żydzi nie dzielą gojów na przyjaznych i wrogich, a na silnych i słabych.
        > Pierwszych się boją, a drugimi gardzą.
        > Tak więc wasze lizusostwo nic wam nie da.
        > Andrzej

Czy mozesz mi nie zarzucac lizusostwa?Ja sie nikomu nie podlizuje.Mysle,ze Werw i
        Ed tez nie.Pisze to co mysle i czesto moje posty bardzo sie wielu ludziom nie
        podobaja.Jestem czesto z roznych stron obrzucana blotem ale swiadczy to tylko o
        tym,ze niektorym brak argumentow.
        trzym sie
      • yidele Re: Do Werwa, Eda i Ani 13.07.02, 17:37

> Ave,

> Andrzej
        Masz rację Andrzeju, Ja ludzi wogóle nie dzielę na kategorie ;) Ja np. zazwyczaj
        musze spotakć dana osobę i wymienić opinie, poznać się, poglądy aby móc
        zdecydować o tym jaki jest mój stosunek do niej - ty natomist widze masz juz ten
        etap daleko za sobą, bowiem wystarczy ci kwalifikacja kulturowo-narodowej
        przynależnosci aby wydac wyrok smierci - re; teój wątek pt. "Czy sa niewinni
        Izraelczycy" i wiele, wiele innych....
      • Gość: Fredzio Re: Do Werwa, Eda i Ani IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.07.02, 21:46

> Ave,
        > Pierwszych się boją, a drugimi gardzą.
        > Tak więc wasze lizusostwo nic wam nie da.
        > Andrzej
        Co trzesz Morde szukalem cie W-Wa nie wszystkie na Szczescie nie wszystkie
        Polaki sa jak ty ale do nych nie liczysz bo Tatus Achmed jest i ma Resoracje
        Mesopotamie W-wy i pracuje dla Al Kaidy.
        J a Kocham Polske i pozwalam sobie was Krytikowac itis a long way to EU
    • yidele Re: Do werw na forum świat 13.07.02, 17:17
      Sam się często zastanawiam nad tymi głupotami które p. Jojo i Fredzio piszą. Jojo
      po prostu klnie ( zazwyczaj) i znalazł sobie w tym wyraźnie wielu goj-partnerów -
      JewHatera, ongis Kata, Jude, dwa-męczę, jurka/eu_bolę, viri róznych masci (
      nicków jest wiele)- najwyrażniej tak się samorealizuje. W mej opini to dzieciak.
      Co do Fredzia, mam swoje wątpliwosci co do jego "żydowskosci", zaś co do tekstów
      nie warto sie wypowiadać bo sa zazwyczaj prymitywne i na sawój sposób
      przypominaja mi posty "sary". IMHO dajecie się podpuszczać dzieciakom i
      frustratom. Proponuję traktować takie wątki tak, jak na to zasługują - poprzez
      niereagowanie na podpuchę ( sam oczywiscie jestem winny reakcji na podpuchę, ale
      któż wśród nas jest bez winy?)

Yidele
      • Gość: katolik Re: Do werw na forum świat IP: *.proxy.aol.com 13.07.02, 21:54
        YIDELE masz absolutna racje , klaniam ci sie w pas !!!
      • Gość: jojo Re: Do werw na forum świat IP: *.proxy.aol.com 13.07.02, 21:55
        Zastanow sie co wypisujesz?!Juz cie antysemickie swinie na swoje kopyta
        przerobily?! Jak tak dalej bedzie,to i mamke swoja za 5 szekla sprzedasz !
        Zdrajco i sprzedawczyku falszywy !!!
      • Gość: Fredzio Re: Do werw na forum świat IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.07.02, 21:58
        yidele napisał:

> Sam się często zastanawiam nad tymi głupotami które p. Jojo i Fredzio piszą.
        Jo
        > jo
        > po prostu klnie ( zazwyczaj) i znalazł sobie w tym wyraźnie wielu goj-
        partnerów
        > -
        > JewHatera, ongis Kata, Jude, dwa-męczę, jurka/eu_bolę, viri róznych masci (
        > nicków jest wiele)- najwyrażniej tak się samorealizuje. W mej opini to
        dziecia
        > k.
        > Co do Fredzia, mam swoje wątpliwosci co do jego "żydowskosci", zaś co do
        tekstó
        > w
        > nie warto sie wypowiadać bo sa zazwyczaj prymitywne i na sawój sposób
        > przypominaja mi posty "sary". IMHO dajecie się podpuszczać dzieciakom i
        > frustratom. Proponuję traktować takie wątki tak, jak na to zasługują -
        poprzez
        > niereagowanie na podpuchę ( sam oczywiscie jestem winny reakcji na podpuchę,
        a
        > le
        > któż wśród nas jest bez winy?)
        >
        > Yidele
        Ty jestes Diaspora Zyd, kiedy Goj na ciebie Pluje mowisz ze to deszcz pada,ja
        jestem w Izraelu wychowany jak bylem w Wojsku wyszkolony jak goj na cibie
        strzela odaj mu 2 Kulki ABY NAS RESPEKTOWAL. Takie jak ty chowaja sie w Szafje.
        Amen Izrael sein gezind !
      • Gość: jojo Re: Do werw na forum świat IP: *.proxy.aol.com 13.07.02, 22:04
        yidele napisał:

Jo
        > jo
        partnerów
        > -
        dziecia
        > k.
        tekstó
        > w
        poprzez
        a
        > le
        >
        > Yidele
        Ty yidele jestes zdrajca i sprzedawczyk !!!
        • Gość: Ania Re: Do Jojo i Fredzia IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 22:17
          Piszta chlopaki co chceta im wiecej tym lepiej .Plujcie sobie na Polakow ja mam
          to gleboko w dupie.Z tym,ze nie krzyczcie pozniej nic na temat
          antysemityzmu.Jezeli do tej pory nie rozumialam co to jest antysemityzm to wy
          panowie pomogliscie mi to zrozumiec.Od dzisiejszego dnia co kto kolwiek napisze
          na Zydow to ja mu podziekuje.

Przepraszam tylko Yidele ale coz to jest wyjatek ,ktory potwierdza regule.

Fredziu twoja kamienica jest moja wlasnoscia jak mi zaplacisz koszta za
          utrzymywanie jej w dobrym sta nie (remonty kosztuja a przejelam ja w stanie
          tragicznym)to ja ci ja chetnie oddam.Jak bedziesz wracal do Polski zabic tych
          mordercow z Jedwabnego to wez ze soba pana Morela.Jest tu pare osob ,ktore na
          niego czekaja z utesknieniem.Czemu on nie chce przyjechac?Ja mu nawet bilet
          zafunduje
          • Gość: Ed Re: Do Jojo i Fredzia IP: *.unicity.pl 13.07.02, 22:22
            Aniu, jak znam jojo, to ktos się pod niego podszywa.
            • Gość: Ania Re: Do Eda IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 22:33
              Gość portalu: Ed napisał(a):

> Aniu, jak znam jojo, to ktos się pod niego podszywa.

Rzadko pisuje na forum swiat.Forum kraj znam jak wlasna kieszen i wiem kto sie
              podszywa a kto nie.Mysle ,ze prawdziwy jojo sie odezwie.

Ja strasznie nie lubie jak sie ktos pode mnie podszywa.Tu tez sie podszywal
              ktos ale nie reagowalam.Dziwne,ze caly czas facet jedzie z jednego adresu.
              • Gość: Eric Re: Do Eda IP: *.152.174.224.Dial1.NewYork1.Level3.net 13.07.02, 22:45
                Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Ed napisał(a):
                >
                > > Aniu, jak znam jojo, to ktos się pod niego podszywa.
                >
                >
                > Rzadko pisuje na forum swiat.Forum kraj znam jak wlasna kieszen i wiem kto
                sie
                > podszywa a kto nie.Mysle ,ze prawdziwy jojo sie odezwie.
                >
                > Ja strasznie nie lubie jak sie ktos pode mnie podszywa.Tu tez sie podszywal
                > ktos ale nie reagowalam.Dziwne,ze caly czas facet jedzie z jednego adresu.
                Ja jestem najprawdziwszy jojo,pamietasz "ANIU" moj "szybki comp,ktory na
                Hannukah w prezencie od tatki dostalem" ? Serdecznie pozdrawiam,P... D...F... !
            • Gość: Eric Re: Do Jojo i Fredzia IP: *.152.174.224.Dial1.NewYork1.Level3.net 13.07.02, 22:37
              Nie zwracajcie panowie uwagi na obelgi,przez psy antysemickie na Was
              rzucane.Psy tak dlugo na 4 lapach chodzic beda,dopoki ich w dupy nie nakopiecie
              i kregoslupy tym sposobem nie naprostujecie . Z szacunkiem dla Was obojga-
              Eric.
              • Gość: Ania Re: Do Jojo i Fredzia IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 22:54
                Gość portalu: Eric napisał(a):

> Nie zwracajcie panowie uwagi na obelgi,przez psy antysemickie na Was
                > rzucane.Psy tak dlugo na 4 lapach chodzic beda,dopoki ich w dupy nie
                nakopiecie
                >
                > i kregoslupy tym sposobem nie naprostujecie . Z szacunkiem dla Was obojga-
                > Eric.

hahahahahahahahha

Obsmialam sie do lez.Dawaj dalej Eric.Nudzi mi sie dzisiaj.
          • Gość: Fredzio Re: Do Jojo i Fredzia IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 14.07.02, 23:44

> Piszta chlopaki co chceta im wiecej tym lepiej .Plujcie sobie na Polakow ja
            mam
            >
            > to gleboko w dupie.Z tym,ze nie krzyczcie pozniej nic na temat
            > antysemityzmu.Jezeli do tej pory nie rozumialam co to jest antysemityzm to wy
            > panowie pomogliscie mi to zrozumiec.Od dzisiejszego dnia co kto kolwiek
            napisze
            >
            > na Zydow to ja mu podziekuje.
            >
            > Przepraszam tylko Yidele ale coz to jest wyjatek ,ktory potwierdza regule.
            >
            > Fredziu twoja kamienica jest moja wlasnoscia jak mi zaplacisz koszta za
            > utrzymywanie jej w dobrym sta nie (remonty kosztuja a przejelam ja w stanie
            > tragicznym)to ja ci ja chetnie oddam.Jak bedziesz wracal do Polski zabic tych
            > mordercow z Jedwabnego to wez ze soba pana Morela.Jest tu pare osob ,ktore na
            > niego czekaja z utesknieniem.Czemu on nie chce przyjechac?Ja mu nawet bilet
            > zafunduje
            Ale jestes bistra Polka, pierw Mordujacie a potem Kradziecie i na Koncu chcesz
            za mojej Kamienicy co tam 60 Lat zadarma Mieszkals jeszcze pieniondze wole to
            spalic i nowa Budowac. Kto jest ten Pen ? czy ucieg od waszych Antysemitow
            pewnie nie teskni z krzywe Chodniki i przydkie Mury.
            Chcem Byc Prawdziwym Polakiem raz na Miesoc Ukrasc Samochod w NRF i z tego Zyc
            dobrze. To jest cieszko caly czasz objechac Arabow Czalgami to jest
            obrzedliwie ! Fuj Smrod Krew i Muchy !
            • Gość: wikul Re: Do Jojo i Fredzia IP: *.acn.waw.pl 16.07.02, 03:03
              Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > Piszta chlopaki co chceta im wiecej tym lepiej .Plujcie sobie na Polakow j
              > a
              > mam
              > >
              > > to gleboko w dupie.Z tym,ze nie krzyczcie pozniej nic na temat
              > > antysemityzmu.Jezeli do tej pory nie rozumialam co to jest antysemityzm to
              > wy
              > > panowie pomogliscie mi to zrozumiec.Od dzisiejszego dnia co kto kolwiek
              > napisze
              > >
              > > na Zydow to ja mu podziekuje.
              > >
              > > Przepraszam tylko Yidele ale coz to jest wyjatek ,ktory potwierdza regule.
              > >
              > > Fredziu twoja kamienica jest moja wlasnoscia jak mi zaplacisz koszta za
              > > utrzymywanie jej w dobrym sta nie (remonty kosztuja a przejelam ja w stani
              > e
              > > tragicznym)to ja ci ja chetnie oddam.Jak bedziesz wracal do Polski zabic t
              > ych
              > > mordercow z Jedwabnego to wez ze soba pana Morela.Jest tu pare osob ,ktore
              > na
              > > niego czekaja z utesknieniem.Czemu on nie chce przyjechac?Ja mu nawet bile
              > t
              > > zafunduje
              > Ale jestes bistra Polka, pierw Mordujacie a potem Kradziecie i na Koncu
              chcesz
              >
              > za mojej Kamienicy co tam 60 Lat zadarma Mieszkals jeszcze pieniondze wole to
              > spalic i nowa Budowac. Kto jest ten Pen ? czy ucieg od waszych Antysemitow
              > pewnie nie teskni z krzywe Chodniki i przydkie Mury.
              > Chcem Byc Prawdziwym Polakiem raz na Miesoc Ukrasc Samochod w NRF i z tego Zyc
              > dobrze. To jest cieszko caly czasz objechac Arabow Czalgami to jest
              > obrzedliwie ! Fuj Smrod Krew i Muchy !

Przestań Fredziu bredzić bo rzygać się chce . Oszczędzaja cię na tym forum
              traktując jak nie szkodliwą małpę a ty jesteś stary cwaniak i swoje zadanie
              judzenia na tym forum wypełniasz doskonale . Więc przestań bo ci sie w końcu
              dobiorą do dupy .
      • Gość: cargo2 Re: Do werw na forum świat IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.02, 00:09
        yidele napisał:

Jo
        > jo
        partnerów
        > -
        dziecia
        > k.
        tekstó
        > w
        poprzez
        a
        > le
        >
        > Yidele
        zgadzam sie z toba w 100% i czesto sie zastanawiam czytajac ich wypowiedzi
        czy to co oni bluzgaja nie ma na celu wywolac uczuc jekie sie pojawily u
        ani i u werw.jako izraelczyk a nie zyd amerykanski (jesli nimi naprawde sa)
        wstydze sie za nich!!!!
        • Gość: jojo Re: Do werw na forum świat IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 00:20
          Gość portalu: cargo2 napisał(a):

> yidele napisał:
          >
          > > Sam się często zastanawiam nad tymi głupotami które p. Jojo i Fredzio pisz
          > ą.
          > Jo
          > > jo
          > > po prostu klnie ( zazwyczaj) i znalazł sobie w tym wyraźnie wielu goj-
          > partnerów
          > > -
          > > JewHatera, ongis Kata, Jude, dwa-męczę, jurka/eu_bolę, viri róznych masci
          > (
          > > nicków jest wiele)- najwyrażniej tak się samorealizuje. W mej opini to
          > dziecia
          > > k.
          > > Co do Fredzia, mam swoje wątpliwosci co do jego "żydowskosci", zaś co do
          > tekstó
          > > w
          > > nie warto sie wypowiadać bo sa zazwyczaj prymitywne i na sawój sposób
          > > przypominaja mi posty "sary". IMHO dajecie się podpuszczać dzieciakom i
          > > frustratom. Proponuję traktować takie wątki tak, jak na to zasługują -
          > poprzez
          > > niereagowanie na podpuchę ( sam oczywiscie jestem winny reakcji na podpuc
          > hę,
          > a
          > > le
          > > któż wśród nas jest bez winy?)
          > >
          > > Yidele
          > zgadzam sie z toba w 100% i czesto sie zastanawiam czytajac ich wypowiedzi
          > czy to co oni bluzgaja nie ma na celu wywolac uczuc jekie sie pojawily u
          > ani i u werw.jako izraelczyk a nie zyd amerykanski (jesli nimi naprawde sa)
          > wstydze sie za nich!!!!
          Za pozno zapoznal sie Pan z tym forum,prosze przeanalizowac posty antysemickie
          z okresu ostatnich 12 miesiecy,a zrozumie Pan,dlaczego ja bluzgam po polsku !
          ONI mnie bluzgania nauczyli,Oni Nas opluwali na wszelki sposob,Oni ta jatke
          zaczeli ! Czy w zwiazku z tym,cichutko jak baranek na dupce siedziec mialem i
          dalej sline przelykac ? Czyz nie mialem prawa do obrony godnosci swojej ?
          • Gość: cargo2 Re: Do werw na forum świat IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.02, 00:41
            Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: cargo2 napisał(a):
            >
            > > yidele napisał:
            > >
            > > > Sam się często zastanawiam nad tymi głupotami które p. Jojo i Fredzio
            > pisz
            > > ą.
            > > Jo
            > > > jo
            > > > po prostu klnie ( zazwyczaj) i znalazł sobie w tym wyraźnie wielu goj
            > -
            > > partnerów
            > > > -
            > > > JewHatera, ongis Kata, Jude, dwa-męczę, jurka/eu_bolę, viri róznych m
            > asci
            > > (
            > > > nicków jest wiele)- najwyrażniej tak się samorealizuje. W mej opini
            > to
            > > dziecia
            > > > k.
            > > > Co do Fredzia, mam swoje wątpliwosci co do jego "żydowskosci", zaś co
            > do
            > > tekstó
            > > > w
            > > > nie warto sie wypowiadać bo sa zazwyczaj prymitywne i na sawój sposó
            > b
            > > > przypominaja mi posty "sary". IMHO dajecie się podpuszczać dzieciakom
            > i
            > > > frustratom. Proponuję traktować takie wątki tak, jak na to zasługują
            > -
            > > poprzez
            > > > niereagowanie na podpuchę ( sam oczywiscie jestem winny reakcji na p
            > odpuc
            > > hę,
            > > a
            > > > le
            > > > któż wśród nas jest bez winy?)
            > > >
            > > > Yidele
            > > zgadzam sie z toba w 100% i czesto sie zastanawiam czytajac ich wypowiedz
            > i
            > > czy to co oni bluzgaja nie ma na celu wywolac uczuc jekie sie pojawily u
            > > ani i u werw.jako izraelczyk a nie zyd amerykanski (jesli nimi naprawde s
            > a)
            > > wstydze sie za nich!!!!
            > Za pozno zapoznal sie Pan z tym forum,prosze przeanalizowac posty
            antysemickie
            > z okresu ostatnich 12 miesiecy,a zrozumie Pan,dlaczego ja bluzgam po polsku !
            > ONI mnie bluzgania nauczyli,Oni Nas opluwali na wszelki sposob,Oni ta jatke
            > zaczeli ! Czy w zwiazku z tym,cichutko jak baranek na dupce siedziec mialem i
            > dalej sline przelykac ? Czyz nie mialem prawa do obrony godnosci swojej ?

dzekuje za reakcje na moja wypowiedz, ale jestem zdania ze jest na tym forum
            bardzo wiele osob ktorym poziom pana reakcji nie tylko ze nie odpowiada ale
            rowniez powoduje reakcje odwrotna od tej ktora chcialby pan uzyskac
            mam na mysli przekazanie w sposob kulturalny i objektywny uczuc i sytuacji
            zydow w izraelu i na swiecie,chcialbym tylko dodac ze wyjechalem z polski
            do izraela jako dziecko (wiele lat temu)ale do dnia dzisiejszego mam
            w polsce wielu PRAWDZIWYCH przyjaciul kturzy nie zasluzyli na obrazanie
            wzadnej formie,pszepraszam za moj polski i pozdrawiam.
            • Gość: jojo Re: Do werw na forum świat IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 00:49
              Gość portalu: cargo2 napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: cargo2 napisał(a):
              > >
              > > > yidele napisał:
              > > >
              > > > > Sam się często zastanawiam nad tymi głupotami które p. Jojo i Fr
              > edzio
              > > pisz
              > > > ą.
              > > > Jo
              > > > > jo
              > > > > po prostu klnie ( zazwyczaj) i znalazł sobie w tym wyraźnie wiel
              > u goj
              > > -
              > > > partnerów
              > > > > -
              > > > > JewHatera, ongis Kata, Jude, dwa-męczę, jurka/eu_bolę, viri rózn
              > ych m
              > > asci
              > > > (
              > > > > nicków jest wiele)- najwyrażniej tak się samorealizuje. W mej o
              > pini
              > > to
              > > > dziecia
              > > > > k.
              > > > > Co do Fredzia, mam swoje wątpliwosci co do jego "żydowskosci", z
              > aś co
              > > do
              > > > tekstó
              > > > > w
              > > > > nie warto sie wypowiadać bo sa zazwyczaj prymitywne i na sawój
              > sposó
              > > b
              > > > > przypominaja mi posty "sary". IMHO dajecie się podpuszczać dziec
              > iakom
              > > i
              > > > > frustratom. Proponuję traktować takie wątki tak, jak na to zasłu
              > gują
              > > -
              > > > poprzez
              > > > > niereagowanie na podpuchę ( sam oczywiscie jestem winny reakcji
              > na p
              > > odpuc
              > > > hę,
              > > > a
              > > > > le
              > > > > któż wśród nas jest bez winy?)
              > > > >
              > > > > Yidele
              > > > zgadzam sie z toba w 100% i czesto sie zastanawiam czytajac ich wypo
              > wiedz
              > > i
              > > > czy to co oni bluzgaja nie ma na celu wywolac uczuc jekie sie pojawi
              > ly u
              > > > ani i u werw.jako izraelczyk a nie zyd amerykanski (jesli nimi napra
              > wde s
              > > a)
              > > > wstydze sie za nich!!!!
              > > Za pozno zapoznal sie Pan z tym forum,prosze przeanalizowac posty
              > antysemickie
              > > z okresu ostatnich 12 miesiecy,a zrozumie Pan,dlaczego ja bluzgam po polsk
              > u !
              > > ONI mnie bluzgania nauczyli,Oni Nas opluwali na wszelki sposob,Oni ta jatk
              > e
              > > zaczeli ! Czy w zwiazku z tym,cichutko jak baranek na dupce siedziec miale
              > m i
              > > dalej sline przelykac ? Czyz nie mialem prawa do obrony godnosci swojej ?
              >
              > dzekuje za reakcje na moja wypowiedz, ale jestem zdania ze jest na tym forum
              > bardzo wiele osob ktorym poziom pana reakcji nie tylko ze nie odpowiada ale
              > rowniez powoduje reakcje odwrotna od tej ktora chcialby pan uzyskac
              > mam na mysli przekazanie w sposob kulturalny i objektywny uczuc i sytuacji
              > zydow w izraelu i na swiecie,chcialbym tylko dodac ze wyjechalem z polski
              > do izraela jako dziecko (wiele lat temu)ale do dnia dzisiejszego mam
              > w polsce wielu PRAWDZIWYCH przyjaciul kturzy nie zasluzyli na obrazanie
              > wzadnej formie,pszepraszam za moj polski i pozdrawiam.
              Ja nawet nie probowalem obrazac Polakow wszystkich ! Skoro pisalem do Nich
              obrazliwe texty,to byla to tylko riposta na ich antyrodakow zaczepki. Jestem
              pewien,ze zaden uczciwy Polak na posty moje nie reagowal,usmiechal sie najwyzej
              pod wasem,za zart to biorac ! A Ci ktorzy odszczekiwali,widocznie nieczyste
              sumienia mieli. Na zlodzieju czapka gore. Shalom mr.Cargo2 !!!
          • Gość: Ania Re: Do werw na forum świat IP: *.upc.chello.be 14.07.02, 00:42

> Gość portalu: cargo2 napisał(a):
            >
            > > yidele napisał:
            > >
            > > > Sam się często zastanawiam nad tymi głupotami które p. Jojo i Fredzio
            > pisz
            > > ą.
            > > Jo
            > > > jo
            > > > po prostu klnie ( zazwyczaj) i znalazł sobie w tym wyraźnie wielu goj
            > -
            > > partnerów
            > > > -
            > > > JewHatera, ongis Kata, Jude, dwa-męczę, jurka/eu_bolę, viri róznych m
            > asci
            > > (
            > > > nicków jest wiele)- najwyrażniej tak się samorealizuje. W mej opini
            > to
            > > dziecia
            > > > k.
            > > > Co do Fredzia, mam swoje wątpliwosci co do jego "żydowskosci", zaś co
            > do
            > > tekstó
            > > > w
            > > > nie warto sie wypowiadać bo sa zazwyczaj prymitywne i na sawój sposó
            > b
            > > > przypominaja mi posty "sary". IMHO dajecie się podpuszczać dzieciakom
            > i
            > > > frustratom. Proponuję traktować takie wątki tak, jak na to zasługują
            > -
            > > poprzez
            > > > niereagowanie na podpuchę ( sam oczywiscie jestem winny reakcji na p
            > odpuc
            > > hę,
            > > a
            > > > le
            > > > któż wśród nas jest bez winy?)
            > > >
            > > > Yidele
            > > zgadzam sie z toba w 100% i czesto sie zastanawiam czytajac ich wypowiedz
            > i
            > > czy to co oni bluzgaja nie ma na celu wywolac uczuc jekie sie pojawily u
            > > ani i u werw.jako izraelczyk a nie zyd amerykanski (jesli nimi naprawde s
            > a)
            > > wstydze sie za nich!!!!
            > Za pozno zapoznal sie Pan z tym forum,prosze przeanalizowac posty
            antysemickie
            > z okresu ostatnich 12 miesiecy,a zrozumie Pan,dlaczego ja bluzgam po polsku !
            > ONI mnie bluzgania nauczyli,Oni Nas opluwali na wszelki sposob,Oni ta jatke
            > zaczeli ! Czy w zwiazku z tym,cichutko jak baranek na dupce siedziec mialem i
            > dalej sline przelykac ? Czyz nie mialem prawa do obrony godnosci swojej ?

Przestan bo sie krzyczec bo sie zaplules.Wez sobie walium na wszelki wypadek.
            I nie pisz glupstw.Byl kiedys Litwin na forum kraj .Wyszukaj sobie jego watki i
            zobacz ilu Polakow kasowalo Litwina.Ilu Polakow jest dumnych z Ratajczaka?
            Jak Cisie chce to poczytaj sobie watki z forum kraj.Hycel byl tam kiedys i
            troche zesmy pogadali.Byl taki pan Mik ,ktory pisal z Belgii tak jak ja.Duzo
            sienapracowalam aby go przegonic.Jest mi wszystko jedno skoro nas nienawidzicie
            to patrz wyzej nie miejcie pretensji o antysemityzm,ktory sami prowokujecie.
            Ja szanuje tych,ktorzy sa ludzmi i zachowuja sie jak ludzie.Ale gdy ktos mi
            pluje w twarz to nie powiem,ze deszcz pada.
            • Gość: jojo Re: Do werw na forum świat IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 00:52

> Gość portalu: jojo napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: cargo2 napisał(a):
              > >
              > > > yidele napisał:
              > > >
              > > > > Sam się często zastanawiam nad tymi głupotami które p. Jojo i Fr
              > edzio
              > > pisz
              > > > ą.
              > > > Jo
              > > > > jo
              > > > > po prostu klnie ( zazwyczaj) i znalazł sobie w tym wyraźnie wiel
              > u goj
              > > -
              > > > partnerów
              > > > > -
              > > > > JewHatera, ongis Kata, Jude, dwa-męczę, jurka/eu_bolę, viri rózn
              > ych m
              > > asci
              > > > (
              > > > > nicków jest wiele)- najwyrażniej tak się samorealizuje. W mej o
              > pini
              > > to
              > > > dziecia
              > > > > k.
              > > > > Co do Fredzia, mam swoje wątpliwosci co do jego "żydowskosci", z
              > aś co
              > > do
              > > > tekstó
              > > > > w
              > > > > nie warto sie wypowiadać bo sa zazwyczaj prymitywne i na sawój
              > sposó
              > > b
              > > > > przypominaja mi posty "sary". IMHO dajecie się podpuszczać dziec
              > iakom
              > > i
              > > > > frustratom. Proponuję traktować takie wątki tak, jak na to zasłu
              > gują
              > > -
              > > > poprzez
              > > > > niereagowanie na podpuchę ( sam oczywiscie jestem winny reakcji
              > na p
              > > odpuc
              > > > hę,
              > > > a
              > > > > le
              > > > > któż wśród nas jest bez winy?)
              > > > >
              > > > > Yidele
              > > > zgadzam sie z toba w 100% i czesto sie zastanawiam czytajac ich wypo
              > wiedz
              > > i
              > > > czy to co oni bluzgaja nie ma na celu wywolac uczuc jekie sie pojawi
              > ly u
              > > > ani i u werw.jako izraelczyk a nie zyd amerykanski (jesli nimi napra
              > wde s
              > > a)
              > > > wstydze sie za nich!!!!
              > > Za pozno zapoznal sie Pan z tym forum,prosze przeanalizowac posty
              > antysemickie
              > > z okresu ostatnich 12 miesiecy,a zrozumie Pan,dlaczego ja bluzgam po polsk
              > u !
              > > ONI mnie bluzgania nauczyli,Oni Nas opluwali na wszelki sposob,Oni ta jatk
              > e
              > > zaczeli ! Czy w zwiazku z tym,cichutko jak baranek na dupce siedziec miale
              > m i
              > > dalej sline przelykac ? Czyz nie mialem prawa do obrony godnosci swojej ?
              >
              >
              > Przestan bo sie krzyczec bo sie zaplules.Wez sobie walium na wszelki wypadek.
              > I nie pisz glupstw.Byl kiedys Litwin na forum kraj .Wyszukaj sobie jego watki
              i
              >
              > zobacz ilu Polakow kasowalo Litwina.Ilu Polakow jest dumnych z Ratajczaka?
              > Jak Cisie chce to poczytaj sobie watki z forum kraj.Hycel byl tam kiedys i
              > troche zesmy pogadali.Byl taki pan Mik ,ktory pisal z Belgii tak jak ja.Duzo
              > sienapracowalam aby go przegonic.Jest mi wszystko jedno skoro nas
              nienawidzicie
              >
              > to patrz wyzej nie miejcie pretensji o antysemityzm,ktory sami prowokujecie.
              > Ja szanuje tych,ktorzy sa ludzmi i zachowuja sie jak ludzie.Ale gdy ktos mi
              > pluje w twarz to nie powiem,ze deszcz pada.
              Snieg sie nieduzo od deszczu rozni,tym tylko,ze bialym jest...
            • Gość:   Metodycznie jak przeskoczyc w arhiwa forum IP: *.client.attbi.com 15.07.02, 00:49

www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=13&strona=x
              mozna zamienic x na wartosc 1 do 187

Moze to usprawnic retrospektywna analize

pozdrowienia
              Rysy
              • Gość: error Re: Metodycznie jak przeskoczyc w archiwa forum| IP: *.client.attbi.com 15.07.02, 00:50
    • Gość: jojo Fredzio , jestes tu ? IP: *.proxy.aol.com 13.07.02, 22:23
      Panami juz nas nazywaja, zauwazyles ten post ? Nareszcie sie poznali na
      manierach... Pzdr. moj najlepszy przyjacielu !!!
    • Gość: DrF ............Do Żydów na forum świat IP: *.cm-upc.chello.se 13.07.02, 22:33
      Pokoj wam Żydzi na forum świat
      Wieczny Pokoj Izraelowi
      III Planecie
      od
      Slonca
      pzdr dr
      • Gość: jojo Re: ............Do Żydów na forum świat IP: *.proxy.aol.com 13.07.02, 22:53
        Gość portalu: DrF napisał(a):

> Pokoj wam Żydzi na forum świat
        > Wieczny Pokoj Izraelowi
        > III Planecie
        > od
        > Slonca
        > pzdr dr
        Pokoj z Nami niech zawsze bedzie ! Pzdr. p. dr. !
        • Gość: katolik Re: ............Do Żydów na forum świat IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 00:27
          jojo ale z ciebie osiol to chodzilo o izrael w 3 -im ukladzie slonecznym
          • Gość: jojo Re: ............Do Żydów na forum świat IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 00:35
            Gość portalu: katolik napisał(a):

> jojo ale z ciebie osiol to chodzilo o izrael w 3 -im ukladzie slonecznym
            Z ciebie jest osiol ! To chodzilo o Israel,ktory bedzie 3-cia planeta
            Wszechswiata,po Sloncu i Ksiezycu ,najbardziej promieniowac bedzie,a
            promieniami swoimi gojow na Ziemii -wypali po prostu !!!
            • Gość: katolik Re: ............Do Żydów na forum świat IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 00:53
              osiolku jojo czy slonce i ksiezyc to planety?!Chodzi o to zeby zydki przeniesli
              sie z ziemi tak daleko ze potrzeba by 500 lat zeby na ziemie wrocili.Wtedy na
              ziemi bedzie POKOJ ,MILOSC......i jojo nie bedzie przeklinal
              • Gość: jojo Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 01:04

> osiolku jojo czy slonce i ksiezyc to planety?!Chodzi o to zeby zydki
                przeniesli
                >
                > sie z ziemi tak daleko ze potrzeba by 500 lat zeby na ziemie wrocili.Wtedy
                na
                > ziemi bedzie POKOJ ,MILOSC......i jojo nie bedzie przeklinal
                MILOSCI w POKOJU proboszcza swojego zaznasz wtedy !
                • Gość: katolik Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 01:27
                  jojo mijasz sie z tematem i poruszasz sprawy ktore sa slodka tajemnica miedzy
                  toba a rabinem ....oj...oj...ooojjjjj....oj
                  • Gość: jojo Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 01:51

> jojo mijasz sie z tematem i poruszasz sprawy ktore sa slodka tajemnica miedzy
                    > toba a rabinem ....oj...oj...ooojjjjj....oj
                    No i zobacz sam .Moj Rabi ma zone i dzieci(bo ma do tego prawo),a twoj
                    proboszcz nie ma zony,ale ma kochankow(ma prawo w waszej religii),no nie ? I
                    tak sie Swiat nasz rozmnaza! No nie ?
                    • Gość: katolik Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 02:25
                      wsrod rabinow nie brakuje pederastow i pedalow no nie jojo?
                      • Gość: jojo Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 02:31

> wsrod rabinow nie brakuje pederastow i pedalow no nie jojo?
                        Idz spac swierszczyku proboszcza,bo zaspisz ,na kosciol sie spoznisz i twoj
                        swiety ksiadz,swoim jezorem dlugim tylko jaja swoje swiencone zalize...
                        • Gość: katolik Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 02:36
                          jojo dziecko obrzygane wiesz o tym ze moj ojciec byl w WAFEN SS i mowi zebym
                          nie dyskutowal z zydem bo to nie czlowiek?
                          • Gość: jd Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 02:58
                            Lepiej pogadam ze swoja iguana
                            • Gość: NIE Re: ...........do Katolika IP: *.cm-upc.chello.se 14.07.02, 03:02
                              miejsce oanaczone na mapie

www.aidomes.com/map2.htm
                              • Gość: jojo Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 03:04
                                wloz se ta mape w dupe albo w buty bedziesz wyzszy
                                • Gość: jojo Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 03:20

> wloz se ta mape w dupe albo w buty bedziesz wyzszy
                                  Nie probuj mnie durniu zblazniac ! Zapamietaj sieroto podjedwabnienska raz na
                                  zawsze,ze jojo nigdy P. dr. nie ublizal i zawsze jego przyjacielem zostanie !!!
                                  Wiec uszanuj osoby trzecie.! Mnie mozesz zaczepiac,ja ciebie opluje jak
                                  trzeba,bo dla mnie zawsze potomkiem bydlakow pozostaniesz !!!
                                • Gość: jojo Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 03:25

> wloz se ta mape w dupe albo w buty bedziesz wyzszy
                                  Nie probuj mnie durniu zblazniac ! Zapamietaj sieroto podjedwabnienska raz na
                                  zawsze,ze jojo nigdy P. dr. nie ublizal i zawsze jego przyjacielem zostanie !!!
                                  Wiec uszanuj osoby trzecie.! Mnie mozesz zaczepiac,ja ciebie opluje jak
                                  trzeba,bo dla mnie zawsze potomkiem bydlakow pozostaniesz !!!
                              • Gość: ? przepraszam ze sie wtrace.... IP: *.cm-upc.chello.se 14.07.02, 03:11
                                Gość portalu: NIE napisał(a):

> miejsce oanaczone na mapie

www.aidomes.com/map2.htmhttp://www.aidomes.com/modular_homes.htm
                              • Gość: jojo Re: ...........do Katolika IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 03:11
                                Gość portalu: NIE napisał(a):

> miejsce oanaczone na mapie
                                >
                                > <a
                                href="http://www.aidomes.com/map2.htm"target="_blank">www.aidomes.com/map2.h
                                > tm</a>
                                Thank you Doc. for your support ! Ten osiol mieszka dokladnie po prawej stronie
                                Brevard Ave. Tam gdzie barany z wroblami okruchami hot-dog-ow dziela sie
                                wzajemnie . Pzdr. P.Dr. !
    • werw Re: Do Ani 14.07.02, 16:22
      Wydaje mi sie że ostatnią rzeczą którą powinniśmy zrobić to zbyt gwałtownie
      zareagować, przenosząc zrozumiałe skądinąd uczucia na wszystkich Żydów. Niech
      uczucia te zostaną przy ich autorach, panach Jojo i Fredzio. W przeciwnym
      wypadku lalibyśmy wodę na ich młyn: Rydzyków, Fredziów, Jankowskich, Jojów czy
      Weissów (rabinów). Myślę też, że warto było założyć ten wątek chociażby po to,
      by przeczytać takie komentarze, jak Cargo2 czy Yidele. Optymistyczne, że sojusz
      (nazwijmy to w ten sposób) ludzi mających dobrą wolę bierze górę nad podziałami
      etnicznymi - choć to może nic dziwnego.
      • Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.upc.chello.be 14.07.02, 19:08
        werw napisała:

> Wydaje mi sie że ostatnią rzeczą którą powinniśmy zrobić to zbyt gwałtownie
        > zareagować, przenosząc zrozumiałe skądinąd uczucia na wszystkich Żydów. Niech
        > uczucia te zostaną przy ich autorach, panach Jojo i Fredzio. W przeciwnym
        > wypadku lalibyśmy wodę na ich młyn: Rydzyków, Fredziów, Jankowskich, Jojów
        czy
        > Weissów (rabinów). Myślę też, że warto było założyć ten wątek chociażby po
        to,
        > by przeczytać takie komentarze, jak Cargo2 czy Yidele. Optymistyczne, że
        sojusz
        >
        > (nazwijmy to w ten sposób) ludzi mających dobrą wolę bierze górę nad
        podziałami
        >
        > etnicznymi - choć to może nic dziwnego.

Zgoda.Szacunek dla normalnych.Z tym,ze czego szuka taki Snajper na forum kraj i
        na aktualnosciach?I jeszcze inni.Chca za wszelka cene udowodnic,ze antysemityzm
        istnieje.Gdyby nie podgrzewali nastrojow nie byloby problemow.Czym bt zyli?O
        czym by pisali?Na co by sie skarzyli?W tygodniu zaloze watek na forum kraj o
        antysemityzmie i rasizmie.Jedno od drugiego daleko nie odbiega.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Fredzio DO ANI IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 14.07.02, 23:50
      Jestem pewny ze jestes i twoje Teze z Zydy zdowrzyli Antysemityzm bo sie
      Bronia jest Glubstwo bez Substansu jak Arabskie Lotnistwo !
      Mamy Antysemitow w Dupie bo mamy IDF i dloga Reke !
      • Gość: Ania Re: DO ANI IP: *.upc.chello.be 15.07.02, 00:22
        Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Jestem pewny ze jestes i twoje Teze z Zydy zdowrzyli Antysemityzm bo sie
        > Bronia jest Glubstwo bez Substansu jak Arabskie Lotnistwo !
        > Mamy Antysemitow w Dupie bo mamy IDF i dloga Reke !

Fredziu kochanie ,szykuj kase ,jak chcesz udzyskac swija kamienice.Ja ja
        pieknie udremontowalam.Wiesz jaka ona ladna teraz?ja ci ja sloneczko oddam
        tylko jak mi zaplacisz moje koszta.A i jezcze jedno jak bedziesz wracal do
        Polski to wez Morela ze soba i Gasiorowskiego.Place Fredziu za bilety!!!
        Odpisz szybko jak z kamienica bo trzeba dach reperowac i nie wiem za czyje.Za
        twoje czy za moje.
        • Gość: Fredzio Re: DO ANI IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.07.02, 22:42

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          >
          > > Jestem pewny ze jestes i twoje Teze z Zydy zdowrzyli Antysemityzm bo sie
          > > Bronia jest Glubstwo bez Substansu jak Arabskie Lotnistwo !
          > > Mamy Antysemitow w Dupie bo mamy IDF i dloga Reke !
          >
          >
          > Fredziu kochanie ,szykuj kase ,jak chcesz udzyskac swija kamienice.Ja ja
          > pieknie udremontowalam.Wiesz jaka ona ladna teraz?ja ci ja sloneczko oddam
          > tylko jak mi zaplacisz moje koszta.A i jezcze jedno jak bedziesz wracal do
          > Polski to wez Morela ze soba i Gasiorowskiego.Place Fredziu za bilety!!!
          > Odpisz szybko jak z kamienica bo trzeba dach reperowac i nie wiem za czyje.Za
          > twoje czy za moje.
          Fige ci zaplace bede cie do sadu ciogal z bnajlepszym Zydowski adwokacje w
          Calej Polsce kochan zostaniesz z Bilizna,ale nakrije cie plaszczem(Jestem
          polski dzentelmen)na Kamienicy poszle moj kochany caterpillar Wojskowy
          a potem bede Wysoki Budynek wile Szklane Okna i powiesze Flaga Niebieska z
          Gwiazde Dawida i Bialo Czerwone Tez.
          A ty szukaj sobie jakis pobyt u babci na wies !
    • Gość:   Re: Do Żydów na forum świat IP: *.client.attbi.com 15.07.02, 00:27
      werw napisała:

> Ostatnio jednak, poziom nienawiści do Polski i Polaków, poziom jadu jaki
      wylewa
      >
      > Bałtyku aż do samućkich Tater.
      Mnie tam nie zalewa jeszcze
      Rysy

• Gość: Pogrom Do Żydów na forum świat IP: 216.194.27.* 15.07.02, 02:21
        SPIERDALAJCIE STAD ZYDY I TO W PODSKOKACH BO WAM GARDLA PODERZNE!
        • Gość: Fredzio Re: Do Żydów na forum świat IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.07.02, 22:44
          Gość portalu: Pogrom napisał(a):

> SPIERDALAJCIE STAD ZYDY I TO W PODSKOKACH BO WAM GARDLA PODERZNE!
          Splywaj Polaczku bo cie lacuchami pogonie !
        • Gość: jojo Re: Do Żydów na forum świat IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 03:17
          Gość portalu: Pogrom napisał(a):

> SPIERDALAJCIE STAD ZYDY I TO W PODSKOKACH BO WAM GARDLA PODERZNE!
          A za co noz polaczku pierdolony kupisz,skoro cie nawet na bulke ze smalcem nie
          jest stac ! Tfuj chamie,morde drzesz glodna,a nie wiesz,ze ci myszy pod lozkiem
          zdychaja,bo odpadow zarcia twojego znalezc nie moga !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka