Dodaj do ulubionych

która szkoła rozenia w Gdyni?

28.10.05, 13:30
niedługo chcę rozpocząć zajęcia w szkole rodzenia, ale chcę dobrze
zainwestować pieniądze. podzielcie się uwagami, która szkoła jest lepsza:
Bobas z Obłuża czy ta znajdująca się przy szpitalu w Redłowie. Będę wdzięczna
na odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • tomekiela Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 01.11.05, 20:51
      Ja dwa razy chodzilam do szkoły w przychodni na Wzgórzu św. Maksymiliana, do
      polożnej pani Eli. Bylo super! Pani Ela zawsze z uwagą prowadziła zajęcia,
      wrzystkie dziewczyny z którymi rozmawiałam już po urodzeniu dzieci karmiły
      piersią bez więkrzych problemów. Ja byłam bardzo zadowolona!
      • magialenna Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 06.11.05, 17:10
        Ja chodze do Bobasasmile polecam
        • magialenna Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 06.11.05, 17:11
          i znajduje sie teraz na Cisowej
          • dmgr Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 07.11.05, 22:12
            Ja chodzilam do Redlowa, milo, tanio, fajna polozna (podobno w razie problemow
            po porodzie mozna sie z nia umowic prywatnie-nawet chyba przyjezdza, adres
            www.gucie.pl chyba jakos tak) ale moim zdaniem troche za bardzo reklamuja
            Vitalie hurtownie dziecieca, ktora moim zdaniem jest beznadziejna i to mnie tam
            wkurza. Wszystko w Vitali, bo Vitalia jest super, do kupienia w Vitali, itp...
            Troche warunki szpitalne i duzo ludzi (jak ja chodzilam) a tak w ogole to mi ta
            szkola rodzenia nic chyba nie dala, lepiej wziasc swoja polozna ona wszystko
            mowi przy porodzie, bo w takiej chwili i tak nie pamietasz co ci mowili w szkole.
            Madzia
            • markiza4 Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 08.11.05, 15:14
              dzięki dziewczyny za opinie. wiem, że w redłowie każde zajęcia płatne sa osobno
              a w bobasie pobierają z góry.
    • magulinek Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 08.11.05, 11:39
      Polecam Redłowo. Chodziliśmy tam z mężem w pierwszej ciąży i bardzo, bardzo nam
      to odpowiadało. Fajne jest to, że z góry znane są tematy na cały miesiąc i
      możesz sobie wybrać, co Cię interesuje i tylko na to się wybrać. Świetnie
      opracowane tematy z karmienia piersią (prowadząca jest położną i konsultantką
      laktacyjną). Iwona, która prowadzi tę szkołę jest super babką, bardzo
      przystępna i kompetentna. Same zalety, oprócz tego, że rzeczywiście dużo ludzi
      na zajęciach. Teraz jestem drugi raz w ciąży i chodzę tam tylko na ćwiczenia
      gimnastyczne w soboty. Ale chyba i tak wybiorę sobie parę tematów, żeby być
      na "świeżo".
    • gosia.testy Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 09.11.05, 22:03
      Od którego miesiąca warto zacząc?
      To moja 2-ga ciąża. Poprzednio chodziłam do Szpitala Miejskiego w Gdyni. Od 28
      tyg.
      Jaki tu jest program? Od którego tygodnia ,żeby zaliczyć wszystko ? wink
      • gosia.testy Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 09.11.05, 22:05
        Chodzi mi o Redłowo (przy szpitalu??).
        • aka772 Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 10.11.05, 09:48
          chyba tez po 28 tyg.
          ps. dla mnie ta szkola byla bardzo przecietna, ale nie mam porownania z innymi.
          chodzilam glownie ze wzgledu na przyszlego tatusia, bo sama sie niewiele owych
          rzeczy nauczylam. i tak jak ktos juz napisal sporu tlok na zajeciach. i czasem
          wyczuwalny pospiech prowadzacej. ale ogolnie ok.
    • beta_bella Re: która szkoła rozenia w Gdyni? 26.11.05, 17:13
      Polecam z całego serca "BOBASA" i Panią Basię!!!!!!
      Ciekawe zajęcia teoretyczne i praktyczne, małe grupy od 5-8 par. Miła, luźna
      atmosfera, fajne ćwiczenia. Można zawsze zadzwonić z prośbą o poradę. Pani
      Basia prowadzi też sprzedaż art. dla mam i dzieci. Biustonosze do karmienia,
      wybór chyba 20 wzorów, laktatory, koszule do karmienia, ciuszki dla dzieci,
      piłki do ćwiczeń w domu itp.
      Potem są coroczne spotkania z maluchami oraz możliwość chodzenia na gimnastykę
      po porodzie już z maluszkiem.

Polecam gorąco , Beta i Tomik (6 mies)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka