Gość: ela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.05, 19:54 Prosze powiedzice mi jacy egzaminatorzy z Wrocka sa fajni i poblazliwi a jacy surowi... z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 12.08.05, 23:59 Ja miałam do czynienia z trzema:) p. Piątek- postrach i legenda, z calej mojej grupy puscil tylko jedna osobe z manewrow,zreszta potem na miescie ją oblal ;] Ale jego chyba juz wyrzucili, tyle skarg bylo na niego :D drugie podejsie: p. Domaradzki- surowy, ale sprawiedliwy, niestety,jesli cos ci nie bedzie szlo na manewrach,to na miescie spedzisz nawet 50 min... no i na koniec trafil mi sie p. Ziobrowski- calkiem mily,nawet moze i sympatyczny :D jezdzilam tylko 13minut i zdalam (moze dlatego ze bylam ostatnia...?) ogolnie to wszyscy sa do zniesienia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.05, 21:53 dzieki serdeczne:) tzrymaj za mnie kciuki prosze i gratuluje zdania Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 13.08.05, 22:59 Jasne,że potrzymam:)Tylko powiedz kiedy i o której dokładnie:) Napewno Ci się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.05, 10:42 26 sierpnia o 9...dziekuje Ci za pozytywne nastawienie;) i nie-dziekuje za kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.martel.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:22 ja tez zdaję 26 sierpnia, ale o 11. Drugie podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 14.08.05, 12:42 Madziu, Tobie też życzę, żeby się udało:)!! ps. na kogo trafiłaś za pierwszym razem i za co cie oblał :/ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.martel.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:23 dzięki! w sumie nie wiem jak facet miał na nazwisko. jakos nie spojrzałam. za co oblał? otóz zaczęlo sie juz przy wyjezdzie z osrodka. Czekałam zeby mi powiedział czy jedziemy w lewo czy w prawo. nie wiedziałąm jak sie ustawic i który kierunkowskaz dac, wiec spytałam sie gdzie jedziemy? o on na to : a co aswalt sie Pani konczy?" Pojechalam w prawo na skrzyzowanie z Armii Krajowej. Miałam jechac prosto. Czekałam wiec zeby samochod który stał na skrzyzowaniu ( tam juz przy torach) sobie pojechał Tak mnie uczyli na kursie- nie wjezdzac na skrzyzowanie gdy cos tam jest po sie nie zmieszcze, bo albo obije mnie z przodu tramwaj albo z tyłu inny samochód. A wiec czekałam az zrobi sie pusto i dopiero wjechałam i powiedział mi ze juz dawno mogłam 5 razy tu wjechac.Stanełam tak aby puscic tych co jada z prawej strony. Zawsze tam sie zatrzymywałam bo nic nie widac przez przystanek tramwajowy. ten hamulec miałam juz we krwi, ale facet mi zahamował choc umiem to robic. Wsciekłam sie koszmarnie. Fajnie co? Zrobiłam kółko i wróciłam po 5 minutach do ośrodka. Mysle ze facet od początku chciał oblac. Z mojej grupy 9 osób na placu oblało 6, trojka pojechała na miasto i zdała jedna osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 14.08.05, 23:07 No tak, to skrzyżowanie jest delikatnie mówiąc beznadziejne!! ja też byłam uczona,żeby nie pchać się na nie jeśli już ktoś na nim stoi i zrobiłabym dokładnie tak jak ty! W sumie wymuszenie pierszeństwa przed tramwajem albo w ogóle zajechanie mu drogi jest moim zdanie o wiele gorszym przewinieniem niż wjechanie na skrzyżowanie minutę później... Nie wiem czy się jasno wyraziłam :D ale chyba chciał się bardzo do czegoś przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:06 a ja nie mam zielonego pojecia jak sie nazywal egzaminator z ktorym zdawalam ale byl tak slusznie starszy i podczas jazdy mialam wrazenie ze wioze trupa :-P zero jakiegokolwiek odzywania sie, tylko ''w lewo, w prawo, zawrocic na najblizszym mozliwym skrzyzowaniu''. Czy ktos tez zdawal z takim dziadkiem? pozdrawiam A. ps zdawalam w styczniu 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 17.08.05, 20:02 Hehe, to "trupie" zachowanie jest charakterystyczne dla wiekszości z nich i nie zalezy raczej od wieku :D ale moja kolezanka zdawala z takim rzeczywiście dziadkiem, miał na imię Henryk,ale co dalej to nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotka22 Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 14.08.05, 13:39 Ja zdawalam niedawno u takiego Pana co ma nazwisko na trzy litery, ale nie pamietam jak. Uwazaj w razie czego na placu na łuku bo on mowi,ze odleglosci na placu sa niewazne i on na to nie patrzy. A uwalil na tym z 6 osob na placu! Ale nie jest zly zdalam za pierwszym razem, jak zobaczy na miescie ze sie trzesiesz (albo choc troche ze jestes niepewna swojej jazdy) to po egzaminie; (.Aha, koleżanka zdawala u Pana Piątka 8 razy!Ale zycze powodzenia!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziam Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.05, 18:31 hej;) ja tez zdawalam u piatka:P i jak zobaczylam jego nazwisko to zamarlam i juz sobie wmawialam ze na nic moje starania bo i tak obleje (alez te plotki dzialaja na ludzi:)) i placyk zdalo niewiele osob..a miasto tylko ja..jechalam ostatnio i ja nie wiem co temu facetowi sie stalo ze pojechal ze mna (uwaga!) trasa gdzie byly same skrety w prawo hehe...na kursie nigdy ta droga nie jechalam..ale jak jechalam na egzaminie to w polowie otwieralam oczy ze zdziwienia czemu jade prosto caly czas ze skretami tylko w prawo:P hehe nie wiem czym sobie zasluzylam ze kazal mi jechac taka trasa hehe:P moze przez caly dzien oblal wszystkich to chociaz na koniec chcial podbudowac wlasne ego ze jednak az taka swinia nie jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 15.08.05, 14:36 pan Piątek jest naprawdę niesamowity ;] ma humory jak kobieta w ciąży (nie obrażając kobiet w ciąży oczywiście :D) Ale doszły mnie słuchy, że jego dni we wrocławskim WORDzie są już policzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.05, 17:24 Tak???A myslisz,ze jak bardzo policzone?Wiem,ze dziwne pytanie,ale wiesz,26 zdaje...Napisz prosze jak myslisz...no i czytalas moze na tym forum wypowiedz lukasa o egzaminatorze z Wroclawia (aresztowanym)?nie wiesz jak sie nazywal i kto to jest?bo widze ze jestes poinformowana...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 15.08.05, 17:39 z tego co wiem to Piatek jest na przymusowym urlopie albo juz wylecial:) tak twierdzi pani ktora troche siedzi w tym wszystkim nie wiem,czy powinnam tak pisac na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 15.08.05, 17:42 niestety nie wiem nic o tym panu,ale skoro jest aresztowany to raczej nie musisz sie już go obawiac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.05, 20:26 Dzieki Ci wielkie za szybkie odpowiedzi:)a z tym aresztowanym chodzilo mi o to czy to przypadkiem nie ten slynny postrach osrodka- Wolo.. bo tak wlasnie sie zastanawial ten chlopak na forum...a nie wiedzial (i ja tez nie wiem)jak on ma na imie... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 15.08.05, 23:40 Ja nie znam innego postrachu niż pan Piątek ;) po prostu pierwszy egzamin mialam w lipcu i wczeniej nie mialam stycznosci z WORDem, nie wiem wiec co tam się wyprawialo :))) ale dobrze, że ktoś w końcu zaczął reagować. Moze egzaminatorzy przestaną wreszcie uważać się za wszystkomogących :] Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 17.08.05, 00:27 Ela a gdzie w ogóle robisz kurs:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.05, 16:52 nie jestem z wrocka i robie w miejscowym osrodku...w Zielenicach (tu jest jedna szkola),ale na pewno nie znasz...a Ty gdzie robilas? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 18.08.05, 22:05 no to rzeczywiście nie wiem gdzie:)Ja robiłam we Wrocławiu w OSK przy ul.Weigla. Też pewnie nie wiesz gdzie ;)))Jak tam przygotowania i nastrój przed egzaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 14:22 przygotowania tak sobie,nastroj tragicznie:(o niczym innym nie moge myslec:( Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 21.08.05, 14:29 Ela czy robisz kurs u pana Kamińskiego?!!! :) Egzaminował mnie Marian Zachara. Nadęty był jak 102, zrobiłam parę błędów, ale jednak przepuścił..Za 1 razem. Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.05, 16:53 Tak:) Ty tez tam robilas? Dzieki za info o egzaminatorze i gratuluje zdania egzaminu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka 21.08.05, 22:05 Ano ja też:)...i bardzo sobie chwalę:). Bedę trzymac kciuki za twój egzamin. powodzenia. Ja zdawałam miesiąc temu. Grunt to sie nie denerwować. Bedzie oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 14:20 nie-dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: raz jeszcze egzaminatorzy z Wrocka IP: *.do.pl / *.generacja.pl 23.08.05, 14:30 zdalam dzisiaj za pierwszym razem. jezdzilam z egzaminatorem o incjalach M.M. tylo tyle pamietam.bardzo sympatyczny ,ogolnie spoko egzaminator. byl wymagajacy na manewrach ale rozumial ze jestesmy w stresie. z placyku przeszlo z 10 , 5 osob. wszyscy pozniej zdali na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole ELA JAK POSZŁO:)?? 26.08.05, 12:23 jak tylko tu zajrzysz to napisz jak poszło,jaki zestaw na manewrach i z kim miałaś:)obiecałam, że będę trzymała kciuki, więc siedzę i ściskam :D mam nadzieję, że wszystko poszło super :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ELA JAK POSZŁO:)?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 18:52 Dziekuje Ci za kciuki:))))pomogly! mialam z p.Odo,bardzo fajny choc na miescie bardzo zwraca uwage na wymuszanie pierszenstwa (4 osoby z mojej grupy za to oblalo) a zestaw na manewrach- gorka i garaz przodem... jestem taka szczesliwa:)))))))))))))) czy wiesz moze ile sie czeka na prawko? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: ELA JAK POSZŁO:)?? 26.08.05, 19:27 No to gratulacje!!!!! Ja idę odebrać we wtorek, zdałam egzamin 10go sierpnia, więc praktycznie równe 3 tygodnie :(ale warto czekać :D Szerokiej drogi i gumowych drzew ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ELA JAK POSZŁO:)?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.05, 09:06 dziekuje;))))))))) no i nawzajem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: ELA JAK POSZŁO:)?? 27.08.05, 10:43 Gratuluję! :) Ja czekałam na prawko równe 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_wroc weterani i szczęściarze piszcie o egzaminatorach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 23:29 ja miałam egzamin z Pawlakiem - podobno jeździ zawsze w lewo na ziebickiej, czyli bez męki na tym okropnym skrzyzowaniu, i że często kieruje się w strone brochowa, potem był przesympatyczny p.Ziobrowski jeździłam z nim 30 min fajnie było - poza tym że oblałam :D, a ostatnio miałam jakiegoś mruka takiego, strasznie nie wyrażnie mówił, tj mruczał coś pod nosem, był to chyba ten co wymieniała go koleżanka w jednej z pierwszych wypowiedzi na D. (jakoś- lecz mogę się mylić), oblał mnie bo zabrakło mi jakieś 5 cm na łuku - zatrzymałam sie równiusieńko na przerywanej lini, a powinnam przekroczyć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_wroc Re: weterani i szczęściarze piszcie o egzaminator IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.05, 13:53 dziś miałam egzamin z p.Szymanskim no i zdałam - bardzo fajny gość duzo pomaga Odpowiedz Link Zgłoś