Dodaj do ulubionych

Proszę polecic mi dobrego ortodonte w Łodzi !!!!

05.01.06, 14:17
Proszę o kontakt osoby, które sa zadowolone ze swoich lekarzy.
Prosze o podanie jakis namiarów, przybliżonych kosztów leczenia no i efektów.
Czy warto jest załozyć aparacik porcelanowy? Podobno po jakims czasie taki
aparacik nie wyglada estetycznie, bo osadza sie jakis osad wkolo tych
porcelanowych zameczkow. Prosze napiszcie mi cos o tym.
Boje sie tez bo w moim przypadku bede musiala miec usuniete dwie 4-ki, czy aby
nie bede miala duzych szpar miedzy zebami (bo moja wada nie jest az tak duza,
ale podobno inaczej sie nie da wyprostowac, araczej wepchnać moich 2 zębow do
łuku )
Za jakiekolwiek odpowiedzi z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • monek26 Re: Proszę polecic mi dobrego ortodonte w Łodzi ! 19.01.06, 12:04
      CZesc,
      Ja mam aparat od 9 m-cy na razie na górze, w lutym zakladam dol. Zeby na gorze
      mam juz prosciutkie teraz mam juz luk na stale ktory do maja ponosze i sciagamsmile
      Polecam Ci Sergiusza Milera z Retkini na Łyżwiarksiej. Ja jestem zadowolona i
      przede wszystkim widze efekty leczenia. Mam aparat porcelanowy gora 1800 zł a
      teraz za dol zaplace 1600zł(taka mala promocja), wizyty sa co m-c w zaleznosci
      od tego co bedziesz miala robione jesli bedziesz miala tylko dokrecanie to
      30zł, jesli wymiana calego luku to 70zl. Oczywiscie zeby mam tez piaskowane.
      Poza tym wcale nie robia sie te zamki takie zolte jak piszesz, pewnie ze nie sa
      bieluskie ale piaskowanie i dokladne mysie duzo daje, ja w kazdym razie wcale
      nie mam zoltych tych zamkow. Ja tez mialam miec teraz usuwane dwie 4 na dole
      przed zalozeniem aparatu ale jednak orto sie wstrzymal. Wiesz usunac zawsze
      mozna. No to tyle. Ja bedziesz miala jeszcze jakies
      pytania to pisz.Pozdrawiam
    • draha Re: Proszę polecic mi dobrego ortodonte w Łodzi ! 03.02.06, 16:30
      potwierdzam, pan Sergiusz Miller. jestem bardzo zadowolona. co prawda nie
      zaklada on porcelanowych zamkow jak pisze kolezanka, tylko ceramiczne, ale
      faktycznie nie zmieniaja jakos dramatycznie koloru. jakos tylko piaskowania
      jeszcze nie mialam, no ale moze nosze za krotko aparat (gorna szczeka, nosze
      prawie 4 miesiace). polecam Pana Sergiusza, wytlumaczy wszyskite watpliwosci! pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka