Gość: bea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 15:23 czy ktoś korzystał już z usług medycznych proponowanych przez tą klinike , jakie wrażenia / czy warto !!!! / , oraz czy ktoś sie nie orientuje czy mają podpisana umowę z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
samanta05 Re: klinika na Zaciszańskiej 09.01.06, 17:23 z tego co wiem to jeszcze nie dziala ta klinika bo nie ma kadry. i raczej an pewno jest ona calkowicie prywatna, chyba ze cos sie jeszcze zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 09.01.06, 23:26 umowy na razie nie ma a klinika działa większość lekarzy przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.02.06, 18:56 PRZYJMUJA TAM; DR N.MED.MAGDALENA LASEK-KRYJ ...SPECJALISTA RADIOLOG Z GLIWIC ,DR JAN BESARABA-KARDIOLOG Z ZABRZA I CZęSTOCHOWY,PROF.RUDOLF KLIMEK-GINEKOLOG,ENDOKRYNOLOG Z KRAKOWA, PROF.WITEK-GINEKOLOG Z KATOWIC,DR N.MED.BEATA KWIATKOWSKA -DUSZA I DR N.MED.DARIUSZ DUSZA-PROKTOLODZY Z SOSNOWCA,DR NMED. MARIUSZ KRYJ-ONKOLOG Z GLIWIC,DR PILECKI I DR CIEKALSKI -ORTOPEDZI, CHIRURDZY,LEKARZE SPORTOWI Z ZABRZA, DR N.MED.KRYSTYN SOSADA-CHIRURG OGóLNY Z ZABRZA, DR N.MED. MAREK FILIPOWSKI-CHIRURG NACZYNIOWIEC Z ZABRZA,DR N.MED. JAROSłWA JANIK-CHIRUG PLASTYCZNY,DR N.MED GRAżYNA SOSADA-OTOLARYNGOLOG Z ZABRZA . I JESZCZE PARU INNYCH PLUS WSZYSTKIE BADANIA LABOLATORYJNE,USG-śWIETNY APARAT,UKG SERCA ,EKG .NO I W PEłNYM ZAKRESIE REHABILITACJA- PEłNE WYPOSAżENIE W SPRZęT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:34 A czy przyjmuje tam jakiś chirurg onkolog ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.02.06, 22:14 tak.dr n.med. Mariusz Kryj -specjalista chirurg onkolog z instytutu onkologii w gliwicach,a jego żona radiolog robi usg wszystkich narzadów pod wzgledem onkologicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:29 czy to dobry lekarz, możesz go spokojnie polecić ? A gdzie on dokładnie przyjmuje w Gliwicach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:45 jak wogóle dojechać na tę ulicę. Czy jeżdzi tam jakiś samochód komunikacji miejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 11:02 wysiada sie na ul.barbary przy stacji paliw iidzie w stronę przejazdu.zaraz za przejazdem(ul.podkolejowa)jest poradnia albo od ul.piastowskiej na wyskosci ul.matejki w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 10:56 dobry specjalista.przyjmuje w instytucie onkologii w gliwicach.uwazam ,ze warto iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 17:33 Czy zna ktoś ceny - np. wizyty, ukg serca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 10:59 ukg kosztuje100zł.wizyty maja różne ceny w zależności czy robi profesor czy inny lekarz od 60-150(z usglub rektoskopią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynaa Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:04 Byłam wczoraj w klinice u dr Pileckiego. Jestem bardzo zadowolona czysto, spokojnie umówiłam się na godzinę i o tej mnie przyjęto. Wizyta 70 zł. ale warto.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 11:17 to dobrze ,że jestes zadowolona bo jak się kogos poleca to bywa różnie.mnie odpowiada a drugiemu nie.sama uważam że doktor jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:28 czy ty babka nie jesteś osobą, która tam pracuje, bo dużowiesz o tej klinice, pracujących tam lekarzach i wypowiadasz się w samych superlatywach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 11:38 niestety nie ale zebrałam wiadomości o lekarzach z ulotki która leżała na ladzie jak byłam z dzieckiem u dr Pileckiego.byli też ludzie do kardiologa i byli zadowoleni.Dlatego póki co piszę w samych superlatywach.Moze po paru wizytach zmienię zdanie? czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś