Dodaj do ulubionych

klinika na Zaciszańskiej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:05
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 15:23
      czy ktoś korzystał już z usług medycznych proponowanych przez tą klinike ,
      jakie wrażenia / czy warto !!!! / , oraz czy ktoś sie nie orientuje czy mają
      podpisana umowę z NFZ
      • samanta05 Re: klinika na Zaciszańskiej 09.01.06, 17:23
        z tego co wiem to jeszcze nie dziala ta klinika bo nie ma kadry. i raczej an
        pewno jest ona calkowicie prywatna, chyba ze cos sie jeszcze zmieni.
      • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 09.01.06, 23:26
        umowy na razie nie ma a klinika działa większość lekarzy przyjmuje
        • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.02.06, 18:56
          PRZYJMUJA TAM;
          DR N.MED.MAGDALENA LASEK-KRYJ ...SPECJALISTA RADIOLOG Z GLIWIC ,DR JAN
          BESARABA-KARDIOLOG Z ZABRZA I CZęSTOCHOWY,PROF.RUDOLF
          KLIMEK-GINEKOLOG,ENDOKRYNOLOG Z KRAKOWA, PROF.WITEK-GINEKOLOG Z KATOWIC,DR
          N.MED.BEATA KWIATKOWSKA -DUSZA I DR N.MED.DARIUSZ DUSZA-PROKTOLODZY Z
          SOSNOWCA,DR NMED. MARIUSZ KRYJ-ONKOLOG Z GLIWIC,DR PILECKI I DR CIEKALSKI
          -ORTOPEDZI, CHIRURDZY,LEKARZE SPORTOWI Z ZABRZA, DR N.MED.KRYSTYN SOSADA-CHIRURG
          OGóLNY Z ZABRZA, DR N.MED. MAREK FILIPOWSKI-CHIRURG NACZYNIOWIEC Z ZABRZA,DR
          N.MED. JAROSłWA JANIK-CHIRUG PLASTYCZNY,DR N.MED GRAżYNA SOSADA-OTOLARYNGOLOG Z
          ZABRZA . I JESZCZE PARU INNYCH PLUS WSZYSTKIE BADANIA LABOLATORYJNE,USG-śWIETNY
          APARAT,UKG SERCA ,EKG .NO I W PEłNYM ZAKRESIE REHABILITACJA- PEłNE WYPOSAżENIE W
          SPRZęT.
          • Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:34
            A czy przyjmuje tam jakiś chirurg onkolog ?
            • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.02.06, 22:14
              tak.dr n.med. Mariusz Kryj -specjalista chirurg onkolog z instytutu onkologii w
              gliwicach,a jego żona radiolog robi usg wszystkich narzadów pod wzgledem
              onkologicznym
              • Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:29
                czy to dobry lekarz, możesz go spokojnie polecić ? A gdzie on dokładnie
                przyjmuje w Gliwicach ?
                • Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:45
                  jak wogóle dojechać na tę ulicę. Czy jeżdzi tam jakiś samochód komunikacji
                  miejskiej ?
                  • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 11:02
                    wysiada sie na ul.barbary przy stacji paliw iidzie w stronę przejazdu.zaraz za
                    przejazdem(ul.podkolejowa)jest poradnia albo od ul.piastowskiej na wyskosci
                    ul.matejki w prawo.
                • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 10:56
                  dobry specjalista.przyjmuje w instytucie onkologii w gliwicach.uwazam ,ze warto iść
    • Gość: tv Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 17:33
      Czy zna ktoś ceny - np. wizyty, ukg serca?
      • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 10:59
        ukg kosztuje100zł.wizyty maja różne ceny w zależności czy robi profesor czy inny
        lekarz od 60-150(z usglub rektoskopią)
        • Gość: justynaa Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:04
          Byłam wczoraj w klinice u dr Pileckiego. Jestem bardzo zadowolona czysto,
          spokojnie umówiłam się na godzinę i o tej mnie przyjęto. Wizyta 70 zł. ale
          warto.Polecam
          • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 11:17
            to dobrze ,że jestes zadowolona bo jak się kogos poleca to bywa różnie.mnie
            odpowiada a drugiemu nie.sama uważam że doktor jest w porządku
            • Gość: iza Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:28
              czy ty babka nie jesteś osobą, która tam pracuje, bo dużowiesz o tej klinice,
              pracujących tam lekarzach i wypowiadasz się w samych superlatywach ?
              • Gość: babka Re: klinika na Zaciszańskiej IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 11:38
                niestety nie ale zebrałam wiadomości o lekarzach z ulotki która leżała na ladzie
                jak byłam z dzieckiem u dr Pileckiego.byli też ludzie do kardiologa i byli
                zadowoleni.Dlatego póki co piszę w samych superlatywach.Moze po paru wizytach
                zmienię zdanie? czas pokaże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka