Dodaj do ulubionych

HISZPANIA na własną rękę. Szukam noclegu.

21.02.06, 15:57
WItam. Proszę o wskazówki. Wylatuje z chłopakiem w lipcu na własną rękę do
Girony. Chcę wynająć samochód i ruszyć w teren. poszukuję dobrej lokalizacji
tzn. nad morzem, piasczysta plaża, jakiś domek, kwatera, apartament czy coś
podobnego (standard taki średni, żeby mi karaluchy na głowę nie leciały :) )
No i oczywiście nie za drogo. Jeśli się ktoś orientuje to za ile będę mogła
wynająć samochód, nocleg - jakie to są w przybliżeniu koszty. Może ktoś zna
jakąs fajną miejscówkę. Tak żeby można było się tydzień pobyczyć a drugi
tydzień wsiąśc w samochód i coś pozwiedzać. Chciałabym zeby nocleg był
niedaleko plaży. Czy jeśli nic wcześniej nie zarezerwuje to będę miała duży
problem w lipcu ze znalezieniem czegoś? Na 2 tygodnie oprócz kosztów lotu
chce przeznaczyć jakieś 4000-5000pln. wyrobię się??
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Hiszpania na własną rękę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:47
      www.wynajem-samochodow-hiszpania-portugalia.com/ jesli chodzi o wynajem
      samochodu to poszukajcie na necie, bo jest tego od groma, a jesli chodzi o
      ciekawe miasto to polecilabym Torredembare:) blisko z niej do Tarragony i wielu
      innych ciekawych miejsc:) Pozdrawiam
    • Gość: jolka Re: HISZPANIA na własną rękę. Szukam noclegu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:19
      w ubiegłym roku, odbyliśmy dokładnie taka samą podróż,nocleg wykupiliśmy w
      Interhome, samochód po wizycie we wszystkich wypożyczalniach w Gironie
      wynajęliśmy w Hertzu najtaniej 17 euro za dzień Renault Clio z klimatyzacją,
      mozna oddać na lotnisku, tak zrobiliśmy. Wszystkie wypozyczlnie są na dworcu w
      Gironie. Co do miejscowości trudno cos doradzić, jest ich mnóstwo, jadąc wzdłuż
      wybrzeża spokojne, hałaśliwe, typowe kurorty dla turystów i spokojne miasteczka
      dla Hiszpanów, zalezy, co kto lubi Jola
    • Gość: martaer Re: Hiszpania na własną rękę. Szukam noclegu. IP: *.red-62-57-156.user.auna.net 22.02.06, 13:03
      Spojrz jeszcze na strone wypozyczalni samochodow: www.pepecar.com ,czasem maja
      fajne promocje.
    • Gość: Margacz Re: HISZPANIA na własną rękę. Szukam noclegu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:07
      W zesz

lym roku by

W zeszłym roku byłam w małym kurorciku Cunit,ok.40km od Barcelomy w stronę
      Terragony.Była tam bezpłatna piaszczysta plaża,zadbana,bez tłoku.Cunit stanowiło
      dla nas bazą wypadową do Barcelony i zapewniało wspaniałe warunki do wypoczynku
      i plażowania.My wynajęliśmy domek(segment),ale było nas 9 osób,więc wyszło
      tanio.Właścicielka tego domu prowadzi też kamping w Cunit,położony nad samym
      brzegiem morza.Pokoje z malutkim aneksem kuchennym usytuowane są w murowanym
      parterowym pawilonie,można też rozbić namiot.Nie podam Ci cen,ale wiem,że były
      umiarkowane.Jeśli chcesz mogę Ci przesłać e-mail do właścicielki.
      Raz go już zresztą podawałam na forum.
      Pozdrowienia

l

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka