Dodaj do ulubionych

bilety na vaporetto tramwaj wodny w wenecji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:36
czy istnieje coś takiego jak 72 godzinny bilet indywidualny na tramwaj wodny
w wenecji i ile kosztuje bede wdzieczna za odpowiedź ps interesuje mnie
również informacja gdzie takowe można ewentualnie kupić czy przy piazza roma?
może byc również info o biletach na 24 godziny .
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaa Re: bilety na vaporetto tramwaj wodny w wenecji IP: *.hell.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:18
      bilet 72 godzinny kosztuje 25€, wszystkie informacje o transporcie w Wenecji
      znajdziesz na www.actv.it/ Miłej wycieczki!!!
    • Gość: Zbyszek Re: bilety na vaporetto tramwaj wodny w wenecji IP: *.um.wroc.pl 03.03.06, 09:51
      • Gość: Zbyszek Re: bilety na vaporetto tramwaj wodny w wenecji IP: *.um.wroc.pl 03.03.06, 09:56
        Sam sobie odpowiem. Za szybko bym chciał być w Wenecji i naciskam przycisk
        enter za szybko... Bilet 72 godzinny jest świetny. Popłyń na dłuższą trasę np
        do Treporti albo na Murano. Są talkie chwile gdy czujesz się na promie jak na
        prawdziwym morskim statku. Ta wymuszona chwila zatrzymania pozwala na sekundową
        refleksję nad tym całym weneckim pięknem...
        • Gość: młody Re: bilety na vaporetto tramwaj wodny w wenecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:34
          ja czytałem przed chwilą na necie że bilety 72 h są tylko grupowe i nie
          mogę ci nic kompetentnego doradzić
    • doggod Re: bilety na vaporetto tramwaj wodny w wenecji 10.03.06, 01:34
      Za bilet 24h zaplacisz 12 euro,a za 72 h 25.Mozesz je kupic na p. la Roma,albo
      na kazdym wiekszym przystanku.Ech,Wenecja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka