Dodaj do ulubionych

leczenie candida-również do p. doktora Janusa

03.04.06, 21:44
Pytanie do wszystkich, również do pana doktora.
u dziecka i u mnie zostala stwierdzona candida albicans poziom obfity. Jak
mam zacząć leczenie, do kogo się zgłosić. Bardzo proszę o rady, oraz adresy i
telefony specjalistów. Będę bardzo wdzięczna - nie wiem gdzie się udać.
Wiem, że bardzo dużo zostało tutaj juz napisane, ale niestety nie mogę sobie
pozwolić na przeczytanie wszystkiego, dlatego będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam gorąco
Obserwuj wątek
    • drzewko26 Re: leczenie candida-również do p. doktora Janus 05.04.06, 21:36
      ponawiam pytanie
    • maxion1 Re: leczenie candida-również do p. doktora Janus 05.04.06, 22:13
      Jeśli chodzi o adresy i telefony, to podejrzewam, że będzie z tym problem,
      zwłaszcza, że nie podajesz gdzie mieszkasz. Z całą pewnością nie należy się
      poddawaćwoli lekarzy, którzy będą podejmowali próbę przepisywania antybiotyków.
      W jakim wieku jest dziecko?
      Być może odpowiedź na niektóre pytania znajdziesz na mojej stronie.
      ---
      Pozdrawiam (www.candida.prv.pl)
      • maxion1 Re: leczenie candida-również do p. doktora Janus 05.04.06, 22:15
        Pewniejsze będzie logowanie się na stronę poprzez adres:

www.candida.yoyo.pl
      • drzewko26 Re: leczenie candida-również do p. doktora Janus 06.04.06, 09:05
        Dzieki za adres stony, moje dziecko jest w wieku 20 miesięcy, mieszkamy w
        Warszawie. Jesli mozesz podaj mi jakiekolwiek informacje, moze polecisz kogos,
        zupelnie nie wiem gdzie sie udac, zwlaszcza ze ciagle pracuje i ciagle do pozna.
        dzieki wielkie
        • blackhorse-bh Re: leczenie candida-również do p. doktora Janus 06.04.06, 12:25
          Jeśli jesteś z Warszawy polecam dr Bożenę Ryczkowską.
          To specjalista chorób dzieci. Kiedyć pracowała w CZD, ale zrezygnowała z tego,
          bo nie mogła wprowadzać na oddział leczenia naturalnego. Teraz ma własny gabinet
          w Starej Miłosnej. Łączy swoja ogromną wiedzę akademicką z jeszcze większą
          wiedzą na temat medycyny naturalnej. Leczy homeopatią, ziołami, dietą. Nie znam
          lepszego lekarza. Zachęcił mnie do niej artykuł, który przeczytałam na
          www.naturalnamedycyna.pl "Dysbioza matka chorób".
          Trudno się dodzwonić, ale naprawdę warto.
          Nie chcę podawać tu jej namiarów. Jak chcesz - wyślę Ci e-mailem
          pozdrawiam
          • drzewko26 Re: leczenie candida-również do p. doktora Janus 06.04.06, 16:47
            Bardzo Cie prosze i e-maila z informacja o Pani doktor
            Jesli mozesz podaj rowniez kosz wizyty i zeby mnie podniesc na duchu jesli
            mozesz opisz wasza walke z choroba a takze czas w kotrym sie leczyliscie
            dzieki wielkie
            drzewko26@gazeta.pl
          • kati_74 jeśli polecacie dr Ryczkowską 20.09.06, 14:09
            to jestem "zdziwiona" że nie ma do niej długich terminów żeby zapisać się na
            wizytę... dzwonisz, a ona pyta kiedy chce się przyjść i nie ma sprawy żeby to
            było już NASTĘPNEGO dnia !!! szok !!!!
            myślałam że będą u niej tłumy ludzi....
    • anulka9929 Re: leczenie candida-również do p. doktora Janus 24.10.06, 14:46
      Czesc

Mam do Ciebie pytanie? Czy udalo Ci sie w jakis sposob zwalczyc candide?
      Byliscie moze u tej Pani dr. Czy ona Wam pomogla?
      Ja walcze juz 2 lata z moja corka. Robimy teraz ponowne badania i wybieramy sie
      do dr. Janusa.
      Pozdrawiam
      anulka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka