Dodaj do ulubionych

żłobek przy Sanockiej, W-wa

06.04.06, 14:41
Wlasnie zlozylismy wniosek o przyjecie naszego malucha do zlobka przy
Sanockiej. Rozpocznie najprawdopodobniej od wrzesnia (bedzie mial wtedy
troche ponad rok), a do tego czasu chcielibysmy sie upewnic, czy jest to
dobry wybor.

Czy dziecko kogos z Was chodzi do tego zlobka? Jezeli tak, czy mozecie prosze
podzielic sie swoja opinia, spostrzezeniami, itp.?

Z gory bardzo dziekuje,
Obserwuj wątek
    • agiko Re: żłobek przy Sanockiej, W-wa 07.04.06, 08:32
      Witaj
      Szczerze mogę polecić Wam ten żłobek. Mój synuś chodzi tam od wrześnie
      ubiegłego roku - miał wówczas półtora roku. Trafił do pierwszej grupy, gdzie
      Opiekunki są naprawdę bardzo miłe i nie miałam do nich żadnych zastrzeżeń.
      Po miesiącu przeniesiono synka do drugiej grupy, mimo że nie osiągnął progu
      wieku, ale ówczesna Pani Dyrektor stwierdziła, że swoim rozwojem znacznie
      odbiega od pozostałych dzieci i może się cofać, więc przeniosła go do
      starszych. Takie zachowanie bardzo dobrze świadczy o personelu bo oznacza, że
      obserwują dzieci i nie ograniczają im rozwoju, a wręcz ułatwiają.
      Żłobek jest ok. A dzieciaki świetnie się rozwijają, uczą piosenek, wierszyków.
      Co jakiś czas odbywają się teatrzyki. Dla mnie jest super choć na początku
      traktowałam żłobek jak zło konieczne ( opuściła mnie opiekunka, a nie mogłam
      znaleźć nowej ).
      od września staram się przenieść synka do przedszkola na Baleya ( codzi tam
      starsza córcia ). Mam nadzieję że mi się uda ( w piątek wywieszą listę dzieci ).
      Pozdrawiam i trzymam kciuki za udany start.
      Aga
      • topolania Re: żłobek przy Sanockiej, W-wa 07.04.06, 12:14
        Dziekuje serdecznie za Twoje uwagi.
        • iworos Re: żłobek przy Sanockiej, W-wa 09.04.06, 22:43
          Moja córcia chodzi do żłobka na Sanockiej. Jestem baardzo zadowolona! Moja
          córka miała 16 miesięcy jak poszła do żłobka. Teraz ma 2,5 roku, rano
          wstaje i mówi: "idziemy do cioci i dzieci, choć mama, ciocia czeka".
          Wychodzi uśmiechnięta. Gorąco polecam ten żłobek. "Ciocie" są miłe i bardzo
          sympatyczne, widzę, że Weronisia bardzo je lubi.
          • monikar26 Re: żłobek przy Sanockiej, W-wa 13.04.06, 11:06
            topolania - ja też zapisałam dziecko na Sanocką od września, pewnie będą razem w grupie (Gabi będzie miała 13 miesięcy)
            • topolania do Monikar26 14.04.06, 19:50
              W maju przy Sanockiej ma byc dzien otwarty. Moze wtedy bedziemy mialy sie
              okazje spotkac.

W miedzyczasie rozwazamy jeszcze mozliwosc zatrudnienia niani. Jesli z roznych
              przyczyn ta opcja odpadnie, na pewno zobaczymy sie we wrzesniu. Pozdrowienia
              dla malej Gabi.
              • milka72 Sanocka jest SUPER!!! 19.04.06, 13:17
                Moja córka chodzi na Sanocką od stycznia. Jak zaczęła - miała rok i 10
                miesięcy. Okres adaptacyjny trwał ok. 1 tydzień!!! W drugim tygodniu już szła
                bez buntu, a w trzecim - z przyjemnością. I tak jest do tej pory. Ciocie są
                przecudowne, bardzo troskliwie zajmują się szkrabami!!! Dzieci są czyste, nie
                poplamione, przewinięte, umyte i....zadbane. Moja córka ma teraz 2 lata, jest w
                najmłodszej grupie (jest drobnej budowy) i jesteśmy baaardzo zadowolone!!!
                Polecam wszystkim żłobek na Sanockiej.
                Pozdrawiam.

a dziś dzieci wychodziły na spacerek!!! Na terenie żłobka jest ogródek i dziś
                ciocie wyprowadziły dzieciaczki na dwór smile
                • monikar26 Re: Sanocka jest SUPER!!! 25.04.06, 11:43
                  dzięki za słowa otuchy smile. Mam nadzieję, że Gabi też tak dobrze zniesie żłobek
                  - ten wybraliśmy ze względu na bliskość mojej pracy. Boję się tylko chorowania -
                  na razie jest w porządku, ale liczę się z tym, że w żłobku Gabi będzie
                  chorowała, niestety ;-(. Ale kwiestia finansowa jest górą ;-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka