kola240703 12.05.06, 14:53 Gdzie mogę zapisać synka który ma 3 latka na zaj.sportowe.Zaznaczam że uwielbia kopać w piłkę.Czy nie jest za mały na piłkę?A może doradzicie mi jakieś zaj.?Na AWF mają tylko basen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 17:29 Z tego co wiem to na AWF jest także gimnastyka a właściwie takie zajęcia ogólnorozwojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 12.05.06, 19:56 sama nie mozesz pobaw3ić się z dzieckiem w sport? Odpowiedz Link Zgłoś
magga4 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 12.05.06, 20:52 Dokladnie! czy w dzisiejszych czasach jesli sie instytucja jakas nie zajmie dzieckiem, to juz rodzice sa bezradni "jak dzieci" i nie wiedza co z nim robic? Od pazdz. mozesz zapisac na torwar na lyzwy. to sa zajecia dla dieci od 2-3 roku zycia. bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:03 A co w tym zlego, ze dziecko spedzi 1-2h w tygodniu na zabawie z rowiesnikami? Czy to znaczy, ze ma bezradnych rodzicow?? Ja niestety oprocz zajec na basenie nie slyszalam o innych zajeciach sportowych dla 3-latkow w okolicy. Moze w innych dzielnicach by sie cos znalazlo. Odpowiedz Link Zgłoś
zetteem Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 13.05.06, 10:26 polecam szachy na polonii w-wa, ewentualnie sekcje brydża sportowego Odpowiedz Link Zgłoś
magga4 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 14.05.06, 16:47 taak sekcja brydza sportowego to jest pomysl! jaka bys dla trzylatka proponowal system wspolny jezyk? Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 15.05.06, 11:46 > taak sekcja brydza sportowego to jest pomysl! jaka bys dla trzylatka proponowal > system wspolny jezyk? najlepiej jakis bardzo naturalny - zeby nie zniechecic zbytnim skomplikowananiem na samym poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 15.05.06, 19:44 polski trefl. Odpowiedz Link Zgłoś
magga4 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 15.05.06, 23:15 a moze dzieciaka od razu puscic na gleboka wode i grac z nim standard american? a moze choc niech sie kontry wywolawczej nauczy. tak malo kto teraz gra w brydza. niech ozywi umarla tradycje! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 16.05.06, 10:54 gdfzieś,kiedyś czytałem ze sa państwa w których bridge jest w ramach obowiązkowych zajęć w szkole. a wracając do tematu-weż dzieciaka do parku, pokop z nim piłkę,poprzewracaj sie po trawie-zapasy, pościgaj się z nim-lekkkoatletyka,porzucaj patykiem-oszczep. ludkopwie -czy to taki provblem??? Odpowiedz Link Zgłoś