Dodaj do ulubionych

gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia sportowe?

12.05.06, 14:53
Gdzie mogę zapisać synka który ma 3 latka na zaj.sportowe.Zaznaczam że
uwielbia kopać w piłkę.Czy nie jest za mały na piłkę?A może doradzicie mi
jakieś zaj.?Na AWF mają tylko basen.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 17:29
      Z tego co wiem to na AWF jest także gimnastyka a właściwie takie zajęcia
      ogólnorozwojowe.
      • billy.the.kid Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 12.05.06, 19:56
        sama nie mozesz pobaw3ić się z dzieckiem w sport?
        • magga4 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 12.05.06, 20:52
          Dokladnie! czy w dzisiejszych czasach jesli sie instytucja jakas nie zajmie
          dzieckiem, to juz rodzice sa bezradni "jak dzieci" i nie wiedza co z nim robic?

Od pazdz. mozesz zapisac na torwar na lyzwy. to sa zajecia dla dieci od 2-3 roku
          zycia. bardzo fajne.
          • Gość: Julia Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:03
            A co w tym zlego, ze dziecko spedzi 1-2h w tygodniu na zabawie z rowiesnikami?
            Czy to znaczy, ze ma bezradnych rodzicow??

Ja niestety oprocz zajec na basenie nie slyszalam o innych zajeciach sportowych
            dla 3-latkow w okolicy. Moze w innych dzielnicach by sie cos znalazlo.
    • zetteem Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 13.05.06, 10:26
      polecam szachy na polonii w-wa, ewentualnie sekcje brydża sportowego
      • magga4 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 14.05.06, 16:47
        taak sekcja brydza sportowego to jest pomysl! jaka bys dla trzylatka proponowal
        system wspolny jezyk?
        • wilson05 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 15.05.06, 11:46
          > taak sekcja brydza sportowego to jest pomysl! jaka bys dla trzylatka proponowal
          > system wspolny jezyk?
          najlepiej jakis bardzo naturalny - zeby nie zniechecic zbytnim skomplikowananiem
          na samym poczatku...
          • billy.the.kid Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 15.05.06, 19:44
            polski trefl.
            • magga4 Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 15.05.06, 23:15
              a moze dzieciaka od razu puscic na gleboka wode i grac z nim standard american?
              a moze choc niech sie kontry wywolawczej nauczy. tak malo kto teraz gra w
              brydza. niech ozywi umarla tradycje!
              • billy.the.kid Re: gdzie można zapisać trzylatka na zajęcia spor 16.05.06, 10:54
                gdfzieś,kiedyś czytałem ze sa państwa w których bridge jest w ramach
                obowiązkowych zajęć w szkole.

a wracając do tematu-weż dzieciaka do parku, pokop z nim piłkę,poprzewracaj sie
                po trawie-zapasy, pościgaj się z nim-lekkkoatletyka,porzucaj patykiem-oszczep.

ludkopwie -czy to taki provblem???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka