Dodaj do ulubionych

Psycholog od trudności wychowaczych

13.07.06, 13:30
Bardzo prosze o opinie i namiary na psychologów, którzy zajmują sie
problemami rodziny i konflikatmai w rodzinie oraz trudną młodzieżą.
Interesują mnie zarówno prywatne jak i państwowe gabinety w Częstochowie,
cena i ewentuale koszty wizyt.Bardzo prosze o wpisy, baaardzo zależy mi na
czasie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: 212.160.86.* 13.07.06, 15:42
      Bardzo dobrymi terapeutami i psychologami sa Jagieły tzn. Jarosław Jagieła i
      jego żona. Najblizszą pomoc możesz uzyskać też w PCPR lub MOPS. Kontakt Z dr
      Jagieła znajdziesz w panoramie firm. To bardzo znany specjalista w Częstochowie
      i wspaniały człowiek. Na ul. Rejtana jest tez ośrodek interwencji kryzysowej
      też mają tam psychologów,ul. na Spadowej jest poradnia pedagogiczno
      psychologiczna też ok.
      • nippy7 Re: Psycholog od trudności wychowaczych 13.07.06, 15:58
        Serdeczne dzięki.
      • Gość: set Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:47
        podbijam
      • Gość: jot Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: 195.116.81.* 20.07.06, 21:30
        na Spadzistej
    • Gość: koza Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:34
      www.psychologia.edu.pl
      www.ptp.org.pl
    • nippy7 Re: Psycholog od trudności wychowaczych 13.07.06, 19:57
      A czy ktos sie orientuje w cenach wizyt u psychologów?bardzo to wazne dla mnie.
      • Gość: Monia Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:14
        Pan Jagieła nie jest psychologiem on jest terapeuta i pedagog. Jego żona jest
        psychologiem. jjagiela.republika.pl/.Czy ktoś był u niego i jakie
        rezultaty dała stosowana metoda? Proszę o pomoc.
    • Gość: paolo Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:40
      z tego co wiem to ceny są rozne chyba od 50zł w gorę, ale nie jestem pewien..
    • Gość: Ojciec Wirgiliusz Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:23
      Jagieła, znany i ceniony??? Ha, ha, ha!!! To on potrzbuje psychologa, przecież
      to wariat do kwadratu. Totalny świr. Trzeba mu zastosować terapię wstrząsową.
      Ta byłaby najlepsza. Nie polecam tego wariata. Szkoda czasu i forsy.
    • Gość: ktoś Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: 212.160.86.* 21.07.06, 10:24
      Świr powiadasz to dziwne od kiedy świrom dają tytuły profesora?
      • Gość: anya Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:07
        Polecam Osrodek Interwencji Kryzysowej, ul. rejtana 7B oraz Poradnię Rodzinną
        ul. Sportowa 34. obydwie placówki nie biora kasy za pomoc, osrodek na rejtana
        czynny 24h/ dobe, poradnia standardowo : pon - pt. 8.00- 16.00. super fachowcy z
        klimatów rodzinnych i wychowawczych.
        • Gość: zdziwiona Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:33
          Byłam kiedyś w tym ośrodku. Aby wejść do środka musiałam przez domofon, stojąc
          na ulicy, wytłumaczyć jaki mam problem. Rozmowa z panią w środku też nie miała
          w sobie nic z "klimatów rodzinnych" To było ze dwa lata temu więc może coś się
          zmieniło. Powiedz coś o tych super fachowcach.
      • Gość: Róża Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:02
        Zaręczam że można być profesorem i zarazem świrem. Świr w tym wypadku nie
        znaczy głupek czyli debil a przypuszczam wariat w obcowaniu z innymi. Można
        mieć tytuły i być nieżyczliwym ignorantem z ogromną wiedzą i krzywdzić innych.
        Można być przeciętnie wykształconym człowiekiem o komunikatywnym, życzliwym,
        ujmującym sposobie bycia.Studiując spotykalam różnych wykładowców z tytułami.
        Od człowieka z tytułem wymaga się jeszcze nienagannego zachowania w obcowaniu z
        innymi.
        • Gość: Jan Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:01
          Do Ośrodka przy Sportowej warto przyjść. Pan Bartek Ś. to odpowiedzialny
          psycholog. Dużo się zmieniło w ostatnim czasie.
          • Gość: Ania Re: Psycholog od trudności wychowaczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:18
            Jak z tym Panem Bartkiem Ś. mozna się skontaktować?
            • Gość: Ania Psycholog Bartek Ś. jaki jest z nim kontakt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:21
    • pointowski Re: Psycholog od trudności wychowaczych 22.07.06, 11:50
      www.gestalt.slask.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka