Dodaj do ulubionych

prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie?

04.10.06, 14:34
prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • marabr Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 14:52
      No właśnie .Gdzie one są ile się za nie płaci. Jak z czekaniem czy sa kolejki?
      • dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 15:32
        dokładnie cZy ktos cos wie?
        • ineze Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 19:22
          Jak dwa lata temu szukałam informacji o żłobkach to był prywatny chyba "U cioci
          Joasi" w Gdyni i jakiś w Gdańsku - znalazłam go na stronie Trójmiasto, teraz
          niestety na tej stronie nie ma ani jednego ani drugiego (są tylko państwowe)
          więc możliwe, że oba przestały istnieć. Opłaty były w cenie opiekunki może
          dlatego nie działają. Więc obawiam się, że są tylko państwowe ale te w sumie
          cieszą sie całkiem niezłą opinią.
          Tu jest stary wątek o żłobkach, mi.n wspomnianym prywatnym w Gdyni, który już
          raczej nie działa
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=24351926&v=2&s=0
          O żłobkach państwowych tu:
          www.zlobki.gda.pl
          • jogaj Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 07.10.06, 17:48
            W Gdyni sa prywatne punkty opieki nad dzieckiem, na Fikakowie sa 3,przyjmuja
            dzieci od 1,5 roku,choc z mlodyszmi tez na pewno mozna sie dogadac. Ten u Cioci
            Dorotki nadal jest tylko jest przeniesiony w inne miejsce.
            Choc dojezdzac z Gdanska to troche daleko.
            Jola
    • jagodasoft2 Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 17:58
      Jejku Dziubaskowa gdzieś ty się podziewała ? Jak tam mała?
      A co do żłobków to ja tylko o państwowych słyszałam
      • dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 09:22
        Chej Jagoda ja tu i tam nie mam czasu generalnie zeby sie udzielac: robie
        dyplom, praca i dom urwanie glowy. A moja Aluni super dziewczyna duza zdrowa i
        strasznie cwana gadula.
        A co u ciebie moze popiszemy na priwa moje gg: 4007733.
        Pozdrawiam
        Agata
        • dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 09:23
          A jesli chodzi o panstwowe zlobki to chyba kazdy teraz wie ze sa takie kolejki
          ze mozna o nich zapomniec. ja naprzyklad jestem 30 na liscie i pani powiedziala
          ze jest szansa w kwietniu, skandal!
          agata
          • ineze Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 10:55
            niekoniecznie, może zobacz w innych żłobkach-często dzieci niestety chorują i
            rodzice rezygnują. Moja znajoma na Startowej była na liście rezerwowej na
            początku wrzesnia i już jej dziecko chodzi- tzn. niestety choruje. Druga
            znajoma w innym żłobku jest na liście oczekujących od dwóch tygodni- dziecko
            będzie chodzić od listopada. W moim żłobku jest dużo dzieci ale połowa z nich
            choruje i miejsca sie zwalniają. Ale chorowanie jest na podobnym poziomie w
            żłobkach prywatnych (wiem od koleżanki w Warszawie) - to że jest mniej dzieci
            nie likwiduje problemu
            • dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 12:45
              dziwne bo ja wlasnie jestem zapisana do zlobka na Startowej i jestem 30 na
              liscie oczekujących.
              • ineze Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 13:11
                Myślę, że to z tym kwietniem było powiedziane "na zapas"-mojej znajomej też
                zapowiadano dłuższe czekanie, choć może we wrześniu pojawiło sie więcej
                chętnych. Popytaj też w innych żłobkach. Najwięcej zgłoszeń do żłobków jest
                właśnie we wrześniu. Ta druga znajoma, która oddaje najprawdopodobniej w
                listopadzie znalazła miejsce we Wrzeszczu. Ja oddałam swoje dziecko w styczniu
                (najbardziej chorobowy okres) i zostało przyjęte "od ręki". Ten prywatny
                żłobek, który kiedyś znalazłam w internecie był chyba w okolicach Armii
                Krajowej (Chełm albo Siedlce) a więc dla Ciebie i tak byłoby daleko. Nie chcę
                też wprowadzać w błąd że napewno nie ma prywatnego w Gdańsku.
                Powodzeniasmile
                • sylwiazion Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 07.10.06, 15:28
                  Jest napewno na Chełmie bo moja sasiadka wozi syna od roku juz, jest bardzo
                  zadowolona, placi 500 zł, ma w tym angielski, basen, taniec itp
                  Dowiem sie od niej pozniej co i jak i napisze smile

I maly nigdy jeszcze nie chorował to jest cud!!
                  • melefretete Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 19.03.07, 15:13
                    no i co tam? wiesz coś? a może ktoś coś wie? możę sie już cos pozmieniał? a
                    moze ktos wie w takim razie gdzie przedszkola prywatne?
                    • agula82 ja wiem,ja wiem:) 20.03.07, 21:32
                      na morenie,na raciborskiego 1a,docelowo ma byc jezykowe,dziala na zasadzie
                      domowego przedszkola,jest przytulnie i wydaje mi sie ,ze milosmile.kwota o ile
                      dobrze pamietam to 430/mies,w tym papu wliczone/aga
                      • agula82 tzn wiem,gdzie przeszkole 20.03.07, 21:34

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka