dziubaskowa 04.10.06, 14:34 prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marabr Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 14:52 No właśnie .Gdzie one są ile się za nie płaci. Jak z czekaniem czy sa kolejki? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 15:32 dokładnie cZy ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 19:22 Jak dwa lata temu szukałam informacji o żłobkach to był prywatny chyba "U cioci Joasi" w Gdyni i jakiś w Gdańsku - znalazłam go na stronie Trójmiasto, teraz niestety na tej stronie nie ma ani jednego ani drugiego (są tylko państwowe) więc możliwe, że oba przestały istnieć. Opłaty były w cenie opiekunki może dlatego nie działają. Więc obawiam się, że są tylko państwowe ale te w sumie cieszą sie całkiem niezłą opinią. Tu jest stary wątek o żłobkach, mi.n wspomnianym prywatnym w Gdyni, który już raczej nie działa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=24351926&v=2&s=0 O żłobkach państwowych tu: www.zlobki.gda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 07.10.06, 17:48 W Gdyni sa prywatne punkty opieki nad dzieckiem, na Fikakowie sa 3,przyjmuja dzieci od 1,5 roku,choc z mlodyszmi tez na pewno mozna sie dogadac. Ten u Cioci Dorotki nadal jest tylko jest przeniesiony w inne miejsce. Choc dojezdzac z Gdanska to troche daleko. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 04.10.06, 17:58 Jejku Dziubaskowa gdzieś ty się podziewała ? Jak tam mała? A co do żłobków to ja tylko o państwowych słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 09:22 Chej Jagoda ja tu i tam nie mam czasu generalnie zeby sie udzielac: robie dyplom, praca i dom urwanie glowy. A moja Aluni super dziewczyna duza zdrowa i strasznie cwana gadula. A co u ciebie moze popiszemy na priwa moje gg: 4007733. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 09:23 A jesli chodzi o panstwowe zlobki to chyba kazdy teraz wie ze sa takie kolejki ze mozna o nich zapomniec. ja naprzyklad jestem 30 na liscie i pani powiedziala ze jest szansa w kwietniu, skandal! agata Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 10:55 niekoniecznie, może zobacz w innych żłobkach-często dzieci niestety chorują i rodzice rezygnują. Moja znajoma na Startowej była na liście rezerwowej na początku wrzesnia i już jej dziecko chodzi- tzn. niestety choruje. Druga znajoma w innym żłobku jest na liście oczekujących od dwóch tygodni- dziecko będzie chodzić od listopada. W moim żłobku jest dużo dzieci ale połowa z nich choruje i miejsca sie zwalniają. Ale chorowanie jest na podobnym poziomie w żłobkach prywatnych (wiem od koleżanki w Warszawie) - to że jest mniej dzieci nie likwiduje problemu Odpowiedz Link Zgłoś
dziubaskowa Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 12:45 dziwne bo ja wlasnie jestem zapisana do zlobka na Startowej i jestem 30 na liscie oczekujących. Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 05.10.06, 13:11 Myślę, że to z tym kwietniem było powiedziane "na zapas"-mojej znajomej też zapowiadano dłuższe czekanie, choć może we wrześniu pojawiło sie więcej chętnych. Popytaj też w innych żłobkach. Najwięcej zgłoszeń do żłobków jest właśnie we wrześniu. Ta druga znajoma, która oddaje najprawdopodobniej w listopadzie znalazła miejsce we Wrzeszczu. Ja oddałam swoje dziecko w styczniu (najbardziej chorobowy okres) i zostało przyjęte "od ręki". Ten prywatny żłobek, który kiedyś znalazłam w internecie był chyba w okolicach Armii Krajowej (Chełm albo Siedlce) a więc dla Ciebie i tak byłoby daleko. Nie chcę też wprowadzać w błąd że napewno nie ma prywatnego w Gdańsku. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiazion Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 07.10.06, 15:28 Jest napewno na Chełmie bo moja sasiadka wozi syna od roku juz, jest bardzo zadowolona, placi 500 zł, ma w tym angielski, basen, taniec itp Dowiem sie od niej pozniej co i jak i napisze I maly nigdy jeszcze nie chorował to jest cud!! Odpowiedz Link Zgłoś
melefretete Re: prywatne żłobki w gdańsku czy ktoś coś wie? 19.03.07, 15:13 no i co tam? wiesz coś? a może ktoś coś wie? możę sie już cos pozmieniał? a moze ktos wie w takim razie gdzie przedszkola prywatne? Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 ja wiem,ja wiem:) 20.03.07, 21:32 na morenie,na raciborskiego 1a,docelowo ma byc jezykowe,dziala na zasadzie domowego przedszkola,jest przytulnie i wydaje mi sie ,ze milo.kwota o ile dobrze pamietam to 430/mies,w tym papu wliczone/aga Odpowiedz Link Zgłoś