moja.du 31.08.06, 15:48 Chodzi mi o konkretne osoby,Jeżeli ktoś zechce pomóc podam nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monday9 Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 30.09.06, 19:55 Moj rocznik 1971. Mieszkam w Rypinie. Jakie to nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
moja.du Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 09.10.06, 14:28 Witam Cie i dzieki, że sie odezwałaś Czemu Was z Rypina tak mało można spotkać , nie widac nikogo na czacie , ani na forach , gdzie najcześciej bywacie??? Chodzi mi głównie o Kochańskego Krzycha,moze znasz???? pozdrawiam, hej Odpowiedz Link Zgłoś
monday9 Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 11.10.06, 10:12 Nadal mieszka w Rypinie. Pracowal kiedyś w telekomunikacji, a teraz nie wiem gdzie, ale widziałam ok. miesiąc temu jak biegal z jakimiś kablami ;-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moja.du Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 11.10.06, 13:55 Znasz go osobiscie?? jeżeli tak to jak go spotkasz pozdrów od dawnej znajomej i niech sie odezwie jak moze ma mój adres mailowy Monday9 miałabym jeszcze jedna prosbe, ale nie zrobie tego na forum wiec jeżeli możesz odezwij sie adres mailowy: nusia36@poczta.fm Dzięki za pomoc, pozdrawiam , pa Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 13.10.06, 17:10 Tradycje widac w Rypinie nie gina. Kablowanie wciaz atrakcyjna praca. Kiedys kable szly od najdalszych zakatkow miasta, a nawet i z wiosek, do budynku komisariatu posterunkowego przy ulicy Armii Czerwonej. Teraz sie chyba czesciowo kablowanie pozmienialo. Wraz z rozwojem miasta pozmienialy sie chyba tez i kryteria kablowania. Naintensywniejsze kablowanie szlo od Powiatowej Rady Narodowej w bylym PRL-u, do komisariatu, jak i od poszczegolnych kabli w roznych punktach miasta "incoguto". Najbardziej znane byly kable te namolne. Inne, bardziej icoguto niz namolne, byly bardziej niebezpieczne. Te wlasnie kable mialy izolacje i pokrycie importowane, nie do przebicia, nie do utozsamiania sie, czesto instalowane w rodzinach i w takich kolezenskich kolach jak w kole wedkarskim, muzycznym, w kolach religijnych, a zwlaszcza w kolach przyjazni Polsko-Radzieckiej. Wraz z upadkiem komuny, prysl i pekl czar kablowania, chociaz zapiski zapewne gdzies pozostaly do archeologicznych badan. I niech sie nusia 36 nie denerwuje. Krzychu nie kabel, jeno kable instaluje, a to co inszego, bo do innego rodzaju komunikacji, zapewne do satelitarnej, do wielozadaniowej jak do komputerowej, telewizyjnej byc moze juz do techniki teleszpitalnej, ze tak powiem tj. do zdalnego otrzymywania zapisow z echogramow czy sercowych pace'row/coulterow. Pozdrawiam garstke milych tutaj forumowiczow. infinity Odpowiedz Link Zgłoś
moja.du Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 13.10.06, 21:02 czesc infinity Nie mam pojecia kim jestes, ale bazujac po twoich wypowiedziach nawet nie chce tego wiedziec Wydaje mi sie ze albo pomyliłes sie z zawodem(powinienes zostac filozofem) albo jestes tak prózny i potrzebujesz mądrzenia sie na forum, że wypisujesz cos co mnie również najmniej interesuje Moze zacznij pisac ksiazke ..jak Ci sie uda mozesz zgarnąc jakąś kaske za to , a tak zatruwasz głowę ludziom i w dodatku nic z tego nie masz Mało tego.... czy zauważyłes .. sam piszesz.... sam sobie odpowiadasz , czy aby wszystko z toba w porządku?????????? Nie ma tematu gdzie by Cie nie mozna było spotkac To co wpisujesz jest juz meczace i mysle sobie ze gdybys troche mniej sie rozpisywał moze pojawialiby sie inny i nie byłaby to garstka jak sam zauwazyłes Chyba troche powoli nas wszystkich zniecheecasz ciagłym pisaniem bzdetów Załóz sobie własne forum i tam sie rozpisuj.. jak kogos to zainteresuje pewnie się odezwie Pozdrawiam , hej Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 16.10.06, 06:32 Dzieki moja.du za sugestie. Nie czesto tutaj wpadam, ale zauwazylem w koncu jakas reakcje na moje tutaj wpisy, bo inaczej to ta strona by mizernie dosyc chyba wygladala. I nie mowie to przez zlosliwosc, jak tylko przez faktycznosc. Mnie tez nie interesuja osoby ktorym odpisuje na tyle aby wiedziec kim sa. Dzieki rowniez za porady ewentualnego zostania filozofem- skad te skojarzenia??? Wybierasz rowniez ewentualnosc, ze pisze z pospolitej proznosci... I byc moze, moja droga moja.du. czasami, ale nie zawsze. Mozna to tez i nazywac Madrzeniem sie. Ale gdyby Cie to moje wymadrzanie nie interesowalo, to nie wypisywalabys tutaj swoich uwag, ani nie czytalabys moich "wypocin", a jednak dajesz dowody, ze jest inaczej, ze gnebi Cie okrutnie moje slowo pisane ( i wcale nie do Ciebie, ewentualnie ha ha). Niemniej jednak Pozdrawiam Serdecznie. Infinity Zapewniam Cie, ze ze mna wszystko w porzadku, tak jak kiedys z chlebem naleczowskim z piekarni Panstwa Kowalskich. Ale zastanow sie czy z Toba tez wszystko w porzadku??? Zapewne Droga moja.du zycie nie ulozylo sie Tobie az tak jak nalezy i dlatego szukasz romantycznych skojarzen z licealnych dni. Znam ten bol, wiec wole nie mowic o tem. Piszesz, ze powoli zniechecam wszystkich Was do czytania mnie. Byc moze. Ale niech fakty mowia same za siebie. Jak na razie na setke chyba moich wpisow, to spotkalem tylko ten jedyny, Twoj faktyczny.. Wiec faktycznie uwaga krytyczna jednego wpisu, chyba nie musi powodowac zaklocenia rownowagi calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.du Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 16.10.06, 20:41 No, no, no.Chyba rzeczywiscie nie jest z Toba tak źle jak myślałam ...Za to jak przyjąłeś moje sugestie szczerze otrzymujesz ode mnie plusa, co nie znaczy ze polubiłam Twoje "wypociny". Czekałam na Twoją reakcje i jestem nią nawet zaskoczona. Okazuje sie, że gdybys pisał swoje wiadomości nieco mniej rozwlekle i bardziej prostym, swojskim jezykiem miałbys o wiele więcej reakcji i zapewne milsze od mojej. Przyznasz jednak, że fakty o których wspomiałes są takie...,ze nikt nie pisze Ci nic złego, ale tez milczy jakby Cie nie zauwazali(to jeszcze chyba gorsze, bo nawet nie masz co sobie poczytać wchodząc tu). Moja uwaga rzeczywiscie nie musi zakłócać równowagi całosci(jezeli tak uwazasz)..... możesz pisac sobie do woli i niech ta setka dalej milczy skoro jest Ci z tym dobrze. Ja nigdy bym tez nie zareagowała gdyby nie dotyczyło to mojej osoby , a raczej tematu. Prawde mówiąc wchodzac na forum i rzucając temat na jaki chciałam uzyskac informacje przeczytałam może Twoje dwa wpisy (nie wiecej), w tym jeden poprzedni do mnie, który sobie odpuściłam i nie zareagowałam. Nigdy wiecej nie miałam ochoty tego robć ...dopóki nie odezwałes sie po raz kolejny. Jeżeli chcesz, aby ta strona nie wygladała tak mizernie jak pisałeś... zacznij pisać prosto, sojsko i na temat, a byc może bedzie nie tylko Twój, ale i mój wpis..O.K? Pozdrawiam , moja.du Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 16.10.06, 23:41 Pozwol, ze bede pisywal w taki sposob w jaki mi sie podoba. Swoboda wypowiedzi to jedno z moich Pryncypiow, nie do pogwalcenia. Chociaz rozumiem, ze to Ty zalozylas to okno, i jestes jak gdyby jego wlascicielka i Ty tutaj masz prawo, a nie ja. Poszanowanie Prawa do Wlasnosci to nastepne z moich Pryncypiow. Ooops... Przepraszam wlasnie widze w prawym gornym rogu nick Zalozycielki "fobia", wiec to nie Ty moja.du jestes tutaj od ewentualnego dyktowania. Nie wypada chyba w "czyims domu" rzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.du Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 17.10.06, 11:40 Założycielem strony rypinskiej oczywiście była fobbia i tak jak juz Ci pisałam mozesz pisac swoje opinie i komentarze do woli,(jezeli to nie przeszkadza komu innemu), ale jezeli chodzi o temat tej strony to sprawdz sobie jeszce raz, a dowiesz sie dlaczego tak reaguje. Nie jestem włascicielka tylko założycielka tego tematu, co nie znaczy że chce tu rzadzic, ale pozwól teraz Ty ze jeżeli cos mi nie pasuje to tez wyrazam swoją opinie. Czytanie komentarza o kablach.., jak zmieniały sie kryteria kablowania...,czy o kablowaniu... najmniej mnie interesowała, Jeżeli chce dowiedziec się czegos na konkretny temat to oczekuje konkretnych odpowiedzi, a nie bajdurzenia rozumiesz!!!!!!(pisania wiele i bez sensu) Nie jestem tez od ewentualnego dyktowania jak napisałes.... raczej pozwole sobie Ciebie prosic, abys nie pisał do mnie jak nie masz co !!!!!! To wszystko Pozdrawiam , moja.du Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 17.10.06, 17:25 A juz myslalem moja.du, ze stac Cie na poczucie humurum, bo takie byly moje intencje pisania o kablach i nie widze aby tam bylo cos zlosliwego. Ale Ty pewnie tradycyjna starsza Pani Matrona, nie zdolna do cieszenia sie zyciem. A szkoda, zeby zycie marnowac ciagle ze sciagnietymi brwiami, zla i widzaca w czlowieku same wady, nihilizm sartrowski, tetmajerowski, a nawet i ten mannowski. Ale tutaj tez powiesz, ze filozofuje. Jednak staram sie odpisywac Tobie na poziomie pierwszych klas licealnych. Czyzby i to bylo za trudne do pokapowania? Nizej nie schodze, chyba ze jestes Jeniffer Lopez. Bez wzgledu jednak, Pozdrawiam i chetnie niniejszym zakoncze dosyc mdla z Toba korespondencje Pani Matrony Dulskiej. Z nadzieja, ze na jawie prezentujesz sie zupelnie ciekawiej niz w slowie pisanym. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Wirussss!!!!!!!!! 18.10.06, 05:34 PROSIMY O PRZEKAZANIE NINIEJSZEGO OSTRZEŻENIA DO ZNAJOMYCH I DO WSZYSTKICH SWOICH KONTAKTÓW INTERNETOWYCH Przez najbliższe dni powinieneś być bardzo ostrożny. Nigdy nie otwieraj poczty zawierajacej załącznik p.t. "INVITATION" (Zaproszenie), niezależnie od kogo ta poczta nadeszła. Zawiera ona wirus, który otwiera Pochodnię Olimpijską (Olympic Torch), który "pali" twardy dysk C w Twoim komputerze. Tego wirusa otrzymasz od kogos kto ma Twój adres EMailowy w swojej liście kontaktów (książce adresowej) - właśnie dlatego powinieneś rozesłać to ostrzeżenie do wszystkich swoich korespondentów. Jest o wiele lepiej otrzymac ten sam list 25 razy, niz otrzymać wirusa i otworzyć go. Gdy otrzymasz EMail zatytułowany "INVITATION" (Zaproszenie), pomimo, że przyjdzie ze znanego Tobie adresu - nie otwieraj go, tylko natychmiast skasuj cały list i natychmiast wyłącz ("zgaś") komputer. CNN ogłosiła, że jest to bardzo groĽny wirus, a Microsoft zaklasyfikował go jako najbardziej niszczący z dotychczas znanych wirusów. Ten wirus został odkryty przez McAfee wczoraj i jak do tej pory nie ma na niego środka zaradczego. Ten wirus niszczy Sektor Zero twardego dysku i gt; gdzie trzymane są wszystkie kluczowe informacje komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.du Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 18.10.06, 11:23 Nie bede komentować tego co napisałes, bo nie warto ...Chce jednak, abys spojrzał na wpisy gdzie wszedzie tylko ifinity, ifinity, ifinity, ifinity,....................................................i odpowiedział sobie (juz nie mi) czy reszta ludzi też jest na poziomie pierwszych klas licealnych??????, bo jak dotąd nikogo nie zainteresowałes swoim poziomem inteligencji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nawet mi nie odpisuj bo i tak nie bedę czytała wiecej Twoich wpisów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 18.10.06, 13:45 Obiecanki,cacanki. Ciekawosc kobieca jak milosierdzie Boze nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmek333 Re: Kto pomoże znaleść ludzi z rocznika 70 z Rypi 24.02.07, 21:12 Kto z was był w 1991r. w Bulgarii w miejscowosci Obiedimienie??????? Odpowiedz Link Zgłoś