Dodaj do ulubionych

"Pod Topolami" Niepubliczny ZOZ na Powstańców

07.11.06, 13:13
W Panoramie Firm można znaleźć coś takiego:

"Pod Topolami" S.C. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
05-091 Ząbki, ul. Powstańców - woj. mazowieckie

link do PF: tiny.pl/rj79

Czy ktoś wie, w którym miejscu jest/ma powstać ta przychodnia?
Obserwuj wątek
    • yapkovitz Re: "Pod Topolami" Niepubliczny ZOZ na Powstańców 07.11.06, 14:22
      Powstanie w miejscu gdzie rosna topole?:)
      Byc moze powstanie:
      - na terenie Slonecznego Osiedla? tam jest spory lokal do wynajecia,
      - za kaplica? tam cie cos calkiem duze i kolorowe wybudowalo,
      - na przeciwko sklepu Bybek, w ciagu od osiedla Kopernika do kaplicy, jest pare
      sporych lokali.
      • yapkovitz Re: "Pod Topolami" Niepubliczny ZOZ na Powstańców 07.11.06, 14:22
        Oczywiscie sa to moje swobodne dywagacje na ww. temat. Nic mi nie jest wiadome
        gdzie ma powstac przedmiotowa przychodnia.
        • zdich Re: "Pod Topolami" Niepubliczny ZOZ na Powstańców 07.11.06, 21:30
          Obawiam się że nie powstanie. Kierunkowy przed numerem telefonu wskazuje że to
          raczej na śląsku. Więc może nie Ząbki ale Ząbkowice Śląskie. A pod tym numerem
          w Ząbkach jest prywatne mieszkanie (sprawdziłem i współczuje).
    • katrem Re: "Pod Topolami" Niepubliczny ZOZ na Powstańców 11.04.07, 17:22
      nie wiem czy o tą przychodnię chodzi, ale w budowanym bloku na "słonecznym
      osiedlu 2" będzie duży lokal usługowy, który ma być właśnie przeznaczony na
      przychodnię
      • ledzeppelin3 Re: "Pod Topolami" Niepubliczny ZOZ na Powstańców 12.04.07, 14:47
        To chyba nie o ten lokal chodzi:) "POd Topolami" widniało w Panoramie firm już
        w listopadzie, a na lokal pod przychodnię pan Zalewski nie ma jeszcze pewnego
        chętnego
      • iza.piecinska nie na przychodnię tylko na Pocztę Polską :))) 13.04.07, 19:50
        na 100000000000 %.

Pozdrawiam.

P.S. zresztą już "powstaje"
        • ledzeppelin3 Re: nie na przychodnię tylko na Pocztę Polską :)) 16.04.07, 10:47
          Z kolei mężowi Zalewski mówił, że na pocztę jest przeznaczony lokal na
          Słonecznym Osiedlu I
        • tijufit Re: nie na przychodnię tylko na Pocztę Polską :)) 16.04.07, 16:34
          iza.piecinska napisała:

> nie na przychodnię tylko na Pocztę Polską :))

To ma być odrębny urząd pocztowy (trzeci w Ząbkach) czy tylko filia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka