Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Ortodox jezdzi na nartach

IP: *.pools.arcor-ip.net 06.12.06, 20:21
    Z postow Ortodoxa wynika ze nie jezdzi na nartach,
    a Forum Narty, to w 90% dyskusja miedzy trzema Panami
    na kazdy mozliwy temat byle nie o nartach.
    Obserwuj wątek
      • zolviu Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 20:24
        a kto to ten trzeci jesli mozna wiedziec?

:)

pzdr
        zolv
        • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 20:29
          Też jestem ciekaw :)
          Al-fredo wal śmiało, kto tu jeszcze udaje narciarza?
          • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.pools.arcor-ip.net 06.12.06, 20:32
            Dwaj Panowie "S"
            ale dotyczy nie nart a 90% dyskusji
            • wrb1 Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 20:36
              Udało mi się znawcy nie podpaść!!!!!!!!!
              ;)))
            • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 20:40
              Co, mamy zgadywać? Czy oczekujesz, że się sami przyznają?
              pozdro ;)
              • zolviu Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 22:37
                jestem zawiedziony :(

naprawde bylem pewny ze bede w trojce ;(

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a czy sky i staruch tez nie jezdza na nartach jak ortodox? :)

od dawna ich wszystkich trzech o to tez podejrzewalem :p

pzdr
                zolv

• ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 22:43
                  Nie, oni tylko piszą na tematy inne niż narty (w 90%). Ja tylko jestem
                  narciarzem teoretykiem, i wara mi od tego tytułu:))
                  pozdro ;)
                  • zolviu Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 23:01
                    no tak, to wyjasnia dlaczego nie odezwali sie w tym watku, ktory przeciez jest
                    typowo o nartach

w ogole dawno juz nie widzialem rownie wartosciowego w tresci watku, mysle ze
                    porusza on dreczacy wszystkich problem, jego rozwiazanie bedzie mialo ogromny
                    wplyw na rozwoj narciarstwa i w ogole ;)

ortodox, zloz samokrytyke, obiecaj poprawe i mysle ze wszyscy Ci wybaczymy. a
                    kolege ktory zalozyl watek proponuje na nowego admina tego forum (wote juz sie
                    nabyl) napewno bedzie dobrze pilnowal zeby odbiegajace od tematow tresci nie
                    pojawialy sie wiecej.

mnie tez drazni ten uklad, ktory tu rzadzi, al-fredo zmien nick na "giertych" i
                    bierz sie do roboty (o ile uklad pozwoli Ci rzadzic oczywiscie - w co watpie)

to mowilem ja - jarząbek ;)

pzdr
                    zolv
                    • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 23:26
                      Masz tu wiele racji zolviu. Wote już się zużył (wypalił), nawet się nie odzywa
                      w najważniejszych sprawach, na nartach też pewnie już nie jeździ. Przez
                      ostatnie pół roku chyba tylko raz cos napisał. Co to ma być? Jestem za nowym
                      admniem al-fredem. Widać, że fachowiec i zaraz mnie wyczuł, że na nartach nawet
                      nie stałem i mocny tylko w gębie jestem (to samokrytyka).
                      Trzeba rozbić ten klan wzajemnie się popierający. Te skostniałe struktury, ten
                      układ. Niech wycina te staruchowe i skydaddowe bzdury ;)
                      I jeszcze jedno, ten wątek zasługuje na umieszczenie w ABC narty jako
                      ostrzeżenie na przyszłość, ale to już nowy admin chyba załatwi.
                      pozdr ;)
                      • zolviu Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 23:32
                        hmmm... cos Ci sie pomylilo. to Ty jestes uklad ktory ramie w ramie z al-fredo
                        bedziemy niszczyc. niestety nie mozesz dolaczyc do naszej brygady :p

pzdr
                        zolv
                        • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 06.12.06, 23:40
                          ... jak to :( przecież złożyłem samokrytykę, dajcie mi szansę, a wszystko wam
                          wyśpiewam o tych panach "S" . To oni mnie w to wciągnęli :((( i podjudzali ;(((
                          p.s.
                          ciiii ... zrobimy nowy układ, Ty alfred i ja, nikt się nie dowie ;)
                          • Gość: gość Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: 212.182.117.* 07.12.06, 09:32
                            A Andrzej L i Renata B?
      • al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 07.12.06, 09:48
        Anonimie pomyliles Forum
        to nie platforma
      • al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 07.12.06, 14:03
        • Re: do Ortodoxa IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: zolv 06.12.06, 19:53 + odpowiedz

dziekuje ze chciales mnie pocieszyc, nie wiem z jakiego powodu, ale zawsze to
        milo jak ktos sie czlowiekiem zainteresuje ;)

hmmm, jesli ortdx bedziesz tam gdzie wczesniej mowiles ze bedziesz od 13tego,
        to....

zapoluje na Ciebie

z aparatem :)

w sposob bardzo prosty ;)

poznam Cie po... zonie :) :) :)

a pozniej sprzedam Twoj wizerunek wszystkim, ktorym tu zalazles za skore. hihi

pzdr
        zolv

• Re: do Ortodoxa
        ortodox 06.12.06, 20:12 + odpowiedz

Owszem, przez pierwsze 2 tygodnie będę tam gdzie planowałem, potem przenosimy
        się na spokojniejsze tereny, ale niedaleko ... . Hehe, no to będziemy na siebie
        polować, bo ja też mam pewne namiary na Ciebie ;)
        pozdro.
        Prosz prosze znalazlem u Ortodoxa o narciastwie
        malo bo malo ale juz cos
      • Gość: o_andrzej Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.cyf-kr.edu.pl 07.12.06, 16:19
        > Z postow Ortodoxa wynika ze nie jezdzi na nartach,
        > a Forum Narty, to w 90% dyskusja miedzy trzema Panami
        > na kazdy mozliwy temat byle nie o nartach.

Nie wiem czy Ortodox jezdzi na nartach, ale na pewno, jak wynika z jednego ze
        zdjec w jego galerii - stoi... na nartach. I nawet wyglada sympatycznie. :)

A dyskusje tych panow naleza do tzw. okolonarciarskich. Patrzac za okno i na
        termometr, trudno sie temu dziwic.

Choc Cie al-fredo nie widzialem na nartach, ale Cie slyszalem i przypuszczam, ze
        Ty na nartach jezdzisz, choc zdaje sie, ze sobie nie pojezdziels tam, gdzie sie
        wybierales. Przy okazji dziekuje za zyczenia. :)
        • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.pools.arcor-ip.net 07.12.06, 20:12
          Okolonarciaskie powiadasz
          Same linki gotowce, nic tresci
          albo w Twoim stylu - slyszalem, przypuszczam, zdaje mi sie itp
          • Gość: o_andrzej Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: 83.175.180.* 09.12.06, 15:12
            > albo w Twoim stylu - slyszalem, przypuszczam, zdaje mi sie itp

To nie moj styl, tylko kazdego doswiadczonego czlowieka, ktory wie, ze w tym
            zyciu nic nie jest pewne i skonczone. Poza jednym - glupota ludzka. :)

Ale, ale. Przywiozles filmik z royalem?
      • mqmax4 Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 08.12.06, 23:06
        kiedys orcio wezwał mnie na wyścigi na Kaspowym, speniał i nie przyjechał -
        czyli albo nie jeżdzi, albo jeżdzi lecz w odwrotnej proporcjonalnosci do
        zawartej treści pismiennej
        • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.06, 00:29
          Male sprostowanie
          "jezdzi lecz w odwrotnej proporcjonalnosci do ilosci pisemnej"
          tresci tam nie ma i nie bedzie
          • mqmax4 Re: Czy Ortodox pisze treściwie 09.12.06, 14:42
            dobrze to spostrzegłes, jak ktos pisze o nartach zbyt wiele to treść jako
            funkcja ilości i mądrości lekko zwyżkując, zaraz po kilu zdaniach zaczyna opadać
      • al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 09.12.06, 21:45
        Dalej nie wiemy czy jezdzi, ale pisze ze ma swoje narty,
        ktore chetnie zaklada na swoje nogi w pierwszych dniach.
        Moze sie w nie wczuc i do nich dostosowac. /Bron cie Boze odwrotnie/

Autor: ortodox
        Data: 08.12.06, 23:15
        No nie wiem Jozzo, ale my w Alpy nie mamy parę tysięcy ...
        Jak jedziesz autem, to bez różnicy, czy to 100 czy 1200km. Narty leżą w
        bagażniku i nie przeszkadzają. Pożyczanie jest jakimś wyjściem dal latających
        narciarzy, bo kilogramy kosztują ... Ja uważam, że swoje narty pomagają.
        Masz zawsze te same na nogach, a to w pierwszych dniach jest ważne.
        Zaczynasz łatwiej je wyczuwać i możesz się do nich dostosować, skupić się na
        jeździe i na technice.

• Gość: zolv Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:36
          przeciez napisal Ci ze nie jezdzi to co mu dalej dokuczasz?

pzdr
          zolv
          • al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 09.12.06, 22:54
            Nie dokuczam.
            Pisze o narciarstwie i nie wychodze poza temat.
            pozdrawiam
            • Gość: zolv Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:58
              powiedz mi prosze, czy to sa zarty z Twojej strony?

bo jesli na powaznie to piszesz to cos chyba nie bardzo z Toba. ten watek i
              Twoje twierdzenie o nie wykraczaniu poza temat nie za bardzo ida w parze.
              fachowo to sie chyba nazywa hipokryzja ;)

pzdr
              zolv
              • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 09.12.06, 23:08
                To, że al-fredo nie żartuje, stanie się dla Ciebie jasne jak przeczytasz bez
                pospiechu i dokładnie ten wątek:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=53666276
                włśnie dlatego go napisałem.
                pozdro.
                • wrb1 Ortodox jezdzi na nartach 09.12.06, 23:53
                  Ort. Coś mi się tak generalnie zdaję, że się po prostu dałeś al-fredo podpuścić.
                  A tak na prawdę nie chodzi o to, zeby udowadniać kto jest lepszy;
                  ale usiąś przy piwku, czy Williamsbirne, czy czymkolwiek innym;
                  na stoku zobaczyć jak to robią inni;
                  zapytać: dlaczego Tobie to wychodzi, a mnie nie?
                  albo odwrotnie pokazać jak ja to robię, a Ty też byś tak chciał.
                  Niech wreszcie przyjdzie ta zima!!!!!!
                  3majcie się
                  • ortodox Re: Ortodox jezdzi na nartach 09.12.06, 23:55
                    A Ty czytałeś?
                    • mqmax4 Re: Ortodox jezdzi na nartach 10.12.06, 12:14
                      gratuluje pracowitości syzyfie, wspaniały wątek, oczywiście go nie czytałem
                  • Gość: Roberto Re: Ortodox jezdzi na nartach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:56
                    No co Wy chłopcy - zima już przyszła, zapadł spokój w narodzie.
                    • al-fredo Czy Ortodox jezdzi na nartach 10.12.06, 00:00
                      jeszcze nie jezdzi
                  • al-fredo Re: Ortodox jezdzi na nartach 10.12.06, 00:03
                    wrb1 napisał:

> Ort. Coś mi się tak generalnie zdaję, że się po prostu dałeś al-fredo
                    podpuścić
                    > .
                    > A tak na prawdę nie chodzi o to, zeby udowadniać kto jest lepszy;
                    > ale usiąś przy piwku, czy Williamsbirne, czy czymkolwiek innym;
                    > na stoku zobaczyć jak to robią inni;
                    > zapytać: dlaczego Tobie to wychodzi, a mnie nie?
                    > albo odwrotnie pokazać jak ja to robię, a Ty też byś tak chciał.
                    > Niech wreszcie przyjdzie ta zima!!!!!!
                    > 3majcie się
                    Za duzo sie Tobie zdaje
                    i pisz na temat albo zaluz nowy watek bo to co napisales nie dotyczy tematu
      • al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 10.12.06, 22:21
        Ortodox gdzie jedziesz tej zimy na narty?
        i bedziesz 4 tygodnie w jednej dziurze?
        • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 10.12.06, 22:28
          Oooo!? Co za odmiana w rozmowie, Al czy Tobie coś dzisiaj nie zaszkodziło?
          Zaczynam się denerwować o Twoje zdrowie ;)
          pozdro :)
          • al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 10.12.06, 22:43
            Starosc nie radosc Ortodox
            od tego pytania zaczely sie nasze "rozmowy"
            • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 11.12.06, 12:23
              Owszem, ale Ty chciałeś się z tego pośmiać!?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=53451023&a=53483142
              Jakoś nie widzę w tym nic śmiesznego, że spędzę 4 tygodnie w Alpach.
              Chyba, że zazdrościsz? ;)
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=53451023&a=53488903
              i to co było potem, czyli ten wątek to właśnie jej skutek??
              Zazdrość to bardzo brzydka cecha al-fredo :{ Zwłaszcza , że nie masz czego, bo
              wszyscy wiedzą, że ja tam w szałasie będę mieszkał i odżywiał się korzonkami
              z powodu sknerstwa, a jadę rowerem ;) Też byś to wiedział, gdybyś tak jak ja
              trochę pogrzebał w wyszukiwarce i poczytał :)
              pozdro.
              • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.06, 16:05
                Wynika z postu ze to nie ja chcialem sie posmiac,
                tylko ci co zostali przez Ciebie /Was/ wysmiani, ze nie trafili ze sniegiem.
                Zazdroscic? kazdej zimy spedzam w Alpach na nartach ok 30 dni, terminy mam
                ustalone /praca/, a miejsca wybieram spontanicznie
                Nie grzebie w wyszukiwarce, moje posty dotyczyly tylko watkow
                w ktorych bralem udzial
                pozdrawiam
                • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 11.12.06, 16:48
                  Co z Twojego postu wynika? Że inni chcą się śmiać!?
                  Chyba ja zaraz zacznę. To znaczy, że ty reprezentujesz tu wolę innych
                  i znasz ich potrzeby i zamiary, w ich imieniu występujesz ?
                  No wiesz al-ferdo?! Już pisałem o tym wcześniej:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=53666276&a=53678481
                  że to by wiele wyjaśniało, jednak jako jasnowidz, powinieneś mieć nieco szerszy
                  pogląd na inne kwestie, takie jak np. gdzie wybieram się na narty.... . Coś tu
                  jednak nie pasuje i kupy się nie trzyma. Jednak jako "reprezentant narodu" w
                  połączeniu z jasnowidztwem masz sporą szansę na zastąpienie Andrzeja L. a nawet
                  Lecha albo Jarosława K. po następnych wyborach. Takie cechy jak zazdrość, brak
                  kompetencji, arogancja i zadufanie, oraz zupełnie zachwiana samoocena będą
                  Tobie bardzo pomocne w zastępowaniu tych panów.
                  Jednak na Boga al-fredo! Naucz się posługiwać wyszukiwarką. To potrafi nawet
                  Lech W. Zwłaszcza wtedy gdy publicznie mówisz, że szukałeś, gdzie? W toalecie?
                  Przecież Ty nawet tych wątków, o których piszesz, że brałeś udział, nie
                  przeczytałeś. Jak Ty chcesz ten naród reprezentować? Czy można zejść jeszcze
                  niżej? Chcesz ustanawiać nowe standardy?
                  pozdrawiam ;)
                  • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.06, 17:19
                    Tobie sie juz nic kupy nie trzyma,
                    bo to jest forum dla narciarzy a nie dla "udawaczy"
                    a ze znajda sie zawsze tacy co Tobie potakuja /bo tylko to potrafia /
                    to egzystujesz sobie wyizolowany na wiecznosc.
                    Przygotowales sobie pare "gotowcow" i zasmiecasz nimi forum prez cala dobe
                    i myslisz ze postacie z polityki przysparzaja tobie splendoru.
                    Godne to jest, ale pozalowania
                    • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 11.12.06, 17:47
                      Al-fredo, to jest forum. Tu każdy może powiedzieć co mu się podoba, co myśli.
                      Jak uważasz, że nie mam racji, zawsze możesz to napisać, naprzeciw potakiwaczom
                      i klakierom, co to własnego zdania nie mają. Ale nie występuj jak Wałęsa w
                      Kongresie USA "My Naród" bo nie masz takiej jurysdykcji. Pisz za siebie.
                      Zawsze możesz swoim żywym słowem, fachowością, obeznaniem ... . zdusić moje
                      gotowce, które pewnie napisał mi wujek z Alp. Sprawa polityki narzuca się sama,
                      gdy ktoś występuje w imieniu innych. W dodatku bezpodstawnie.
                      pozdro.
                      • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.06, 18:14
                        Forum ma tytul "Narty"
                        i jezeli nie potrafisz pisac na ten temat to trudno - moze zdarzyc,
                        ale ze Twoje teksty dotycza polityki i jej populistycznego marginesu
                        to zmien forum, chyba ze jestes juz wszedzie znany i nikt tego co piszesz nie
                        czyta. Jezeli tak jest a nie watpie to masz jeszcze mozliwosc zalozenia
                        prywatnego forum pt. "brukowiec" albo "malo-duza sensacja"
                        • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 11.12.06, 19:24
                          Moje teksty w tym wątku akurat dotyczą Ciebie, nie polityki. Ponieważ jesteś
                          jego autorem i zadałeś mi pytanie, a ja na nie odpowiadam. Nie moja wina, że
                          nie satysfakcjonują Cię moje odpowiedzi, przykro mi. Postaram się żeby bardziej
                          Tobie odpowiadały. Postaci które przywołałem, miały sprawić Tobie przyjemność,
                          bo zauważyłem na tym forum właśnie, że nie jesteś zwolennikiem PO, do czego
                          masz oczywiście prawo, nawet tutaj na forum Narty. Jeżeli się mylę to sorrki,
                          bo rzeczywiście są jeszcze inne opcje w polityce poza PO.
                          pozdro ;)
                          • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.06, 20:59
                            Ortodox Ty niewiele zauwazasz
                            co sam przyznajesz, dzialas wedlug gotowego skryptu
                            nie baczac na temat
                            cytuje:"Postaci które przywołałem, miały sprawić Tobie przyjemność,
                            > bo zauważyłem na tym forum właśnie, że nie jesteś zwolennikiem PO, do czego
                            > masz oczywiście prawo, nawet tutaj na forum Narty. Jeżeli się mylę to sorrki,
                            > bo rzeczywiście są jeszcze inne opcje w polityce poza PO".
                            u Ciebie to jest tak: zaatakowac, a jak skutek watpliwy to sorrki, gdyby co to
                            przeciez nie ja i sa jeszcze inne mozliwosci, nic do konca wszystko, plynie
                            dalej
                            • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 11.12.06, 23:02
                              Hmm ... niewiele mówisz ? ... już pisałem do mqmax4, że na forum jesteś tylko
                              takim, jakim widzą Ciebie inni poprzez Twoje teksty:
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=53491519&a=53516602
                              ja takim Ciebie postrzegłem, ale zawsze możesz sprostować ;)
                              Co do schematu, skryptu, że jakby co to sorki, to poza tym "zaatakować" to
                              mogło by się zgadzać. To dobry skrypt, a z atakowaniem, to widzisz sam kto tu
                              został zaatakowany pierwszy, więc jednak nie do końca, a sorków nie było ...
                              Widzisz ten dystans pomiędzy nami? Czujesz go al ? ... no ;)
                              pozdro.
                              • Gość: zolv Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:13
                                mysle ze teraz ja wyraze sie w imieniu ogółu ;)

NIC JUZ Z TEGO NIE ROZUMIEM(Y)

pzdr
                                zolv
                                • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 12.12.06, 00:19
                                  Bo nie jesteś jasnowidzem ;)
                                  A z resztą co tu jest do rozumienia? Al ma sporo czasu, więc praktykuje na
                                  forum, a ja zawsze jestem do dyspozycji, dla Ciebie zolviu także.
                                  pozdro
                                  p.s.
                                  Staramy się o palmę pierwszeństwa w długości wątku, przy takim tempie jest
                                  szansa jeszcze przed świętami ;)
                              • Gość: al-fredo Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.06, 00:22
                                Ortodox ja Ciebie cytuje a Ty twierdzisz
                                ze to niby nie ty napisales itd.
                                to jest juz ostatecznosc - brak slow
                                • ortodox Re: Czy Ortodox jezdzi na nartach 12.12.06, 00:34
                                  Co ja twierdzę, to można przeczytać, jak ktoś potrafi ;)
                                  pozdro.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka