Dodaj do ulubionych

chamskie urzędniczki z alkoholu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:53
w tym tygodniu załatwiałem sprawę w dziale alkoholu
s tam panie niegrzeczne znudzone i do wszystkiego nastawione negatywnie
człowiek ma wrażenie że juz mają pretensje o to że człowiek o cokolwiek chce
zapytać.Tak
niesympatycznych urzędniczek chyba drugich już nie ma kto się z tym zgadza
niech pisze
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: chamskie urzędniczki z alkoholu IP: *.lelewela.trustnet.pl 16.06.07, 15:35
      Pozostawię to bez komentarza:)
      • Gość: renia Re: chamskie urzędniczki z alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 08:32
        to fakt Panie któer tam pracują pozostawiają wiele do życzenia są antypatyczne i
        złe że ktoś ośmielił się wogóle wejść i o coś spytać
        • majka307 Re: chamskie urzędniczki z alkoholu 19.06.07, 08:45
          no to się dziwię kto je tam trzyma. Jest tyle miłych osób chętnych podjąć pracę
          że z powodzeniem można im powiedzieć dziękuję.
          • Gość: jmk Re: chamskie urzędniczki z alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:57
            Czy jakieś zezwolenia są potrzebne?
            Zwłaszcza te "leleunie" są zbędne!
            Trawa jest już duża, szczaw też ładnire rośnie, urząd miejski dużo by
            zaoszczędził na kosztach koszenia gdyby te lale tam wysłał, oczywiści jako
            samowystarczalne bisneswoman- czyli ile szkoszą tej trawy/szczawiu to ich- do
            sierpnia przed pielgrzymkami by zdążyły wykosić błonia pod JG- i natłukły by
            punktów sporo.
            Co o tym sądzi "reaktywowany" a może zmartychwstały Rzecznik UM?
    • Gość: I.LEŚNIKOWSKI bardzo brzydlka zabawa... IP: *.um.gov.pl 19.06.07, 14:58
      Sprawdziłem w urzędzie - nie ma żadnych skarg czy negatywnych opinii na temat
      referatu zajmującego się przyznawaniem koncesji na alkohol.
      Rozumiem, że w internecie - jak się niektórym wydaje - można napisać każdą
      bzdurę, obrzucić innych błotem, choćby dla własnej przyjemności, czy ze
      szczególnego poczucia "humoru" itp, itd.

Poniżej ktoś w oczywisty sposób podszywa się pod urzędników. A admnistrator
      forum nie reaguje.

• ancymonka Re: bardzo brzydlka zabawa... 19.06.07, 15:03
        Poniżej??
      • mariusz-79 Dlaczego je Pan broni ? 19.06.07, 15:11
        Czy to ze nie ma na ten dział skarg to znaczy że wszystko jest OK ??
        Czy jeśli obywatele nie składają pisemnych skarg na np Prezydenta RP to znaczy
        że jest cacy i wszystkim sie jego zachowanie podoba?
        Czy np strajki nie są formą skargi?
        Czy Pan/Pani zakładająca wątek nie wyraziła w ten sposób swojej skargi?
        Może poprostu jest Pan/Pani osobą pracującą w tym dziale i stad ta obrona?
        • Gość: Krzysiek Kasprzyk Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: 195.37.121.* 19.06.07, 15:16
          Jasne Panie Leśnikowski, wg Pana jak nie ma oficjalnej skargi to nie ma sprawy.
          A może by tak wypadało wybadać temat, kogoś "swojego" wysłać na tzw. podpuchę i
          sprawdzić co się dzieje. Też niejednokrotnie byłem obsłużony w UM niekoniecznie
          uprzejmie ale nie miałem ani czasu ani humoru na składanie jakiś skarg.Niechże
          Pan zrozumie, że to Wy jesteście dla ludzi a nie odwrotnie, bo to oni na Was
          łożą ze swoich podatków. Nawet sklepowe w PRL były sympatyczniejsze od
          NIEKTÓRYCH częstochowskich urzędników tudzież urzędasów (jak kto woli)
          • luka76 Re: Dlaczego je Pan broni ? 20.06.07, 15:44
            Panie Krzysiek Kasprzyk - Pan chyba troche przesadzil z tymi paniami
            sklepowymi w PRL, doskonale pamietam to chamstwo i oszukiwanie klienow na wadze
            wiec to porownanie nie jest adekwatne. Jezeli chodzi o urzednikow to odkad
            pamietam /a mam juz pare latek/ zawsze urzednicy byli "atakowani" przez
            petentow. Zgodze sie ze zdarzaja sie sytuacje "drazliwe" ale totalne negowanie
            pracownikow urzedu jest juz chyba jakas paranoja. Jezeli jakis petent jest
            niezadowolony to w trybie natychmiastowym powinien poprosic o rozmowe z
            przelozonym i od razu wyjasnic sprawe. Pozdrawiam
        • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: *.um.gov.pl 19.06.07, 15:51
          Wiem kto tam pracuje, dlatego jestem przekonany, że jest to jeden z tych stale
          podgrzewanych kotletów pod hasłem "najlepszy urzędnik to martwy urzędnik".
          Proszę zwrócić uwagę, że nie ma tam nawet wskazanej konkretnej osoby.

Tak pisać każdy może, nawet nie będąc nigdy w Urzędzie.
          • Gość: mariusz-79 Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:29
            BARDZO zachecam osobę zakładajaca ten wątek do złożenia oficjalnej skargi !!!
            W przeciwnym wypadku Panu Leśnikowskiemu będzie sie wydawało że wszystko jest OK!
            • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: *.um.gov.pl 19.06.07, 16:33
              Pozdrawiam

IL
              • Gość: alkoholowy petent Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:10
                A kto przy zdrowych zmysłach złoży oficjalną skargę i podpisze się z imienia i
                nazwiska? Jako interesanci jesteśmy zdani na łaskę pani urzędniczki i jej
                humory.Każdemu zależy na załatwieniu sprawy.Jestem interesantem tych Pań od lat
                i niestety moje doświadczenia nie są pozytywne.W tym pokoju nie ma atmosfery
                urzędu przyjaznego petentowi.Wystawka papierków jakimi Pan Wrona obwiesił ścianę
                przy schodach nie ma pokrycia w polepszaniu obsługi petentów w Wydziale
                TEG.Panie są niesympatyczne, przemądrzałe,nie udzielają jasnej i pełnej
                informacniji, traktują interesanta z góry. Zawsze czuję się w tym pokoju jak
                intruz.Nie rozumieją chyba jaka jest rola urzędnika wobec mieszkańców miasta a
                jeśli tego nie rozumieją, to radzę poszukać pracy w innym miejscu. Wychodząc
                klnę duchu ale komu się poskarżę skoro za jakiś znowu tam muszę iść przedłużyć
                koncesję, przecież ja z tego żyję i utrzymuję rodzinę. To nie jest takie proste
                Panie Leśnikowski. Cały urząd nie jest zły, bo spotykam się w innych wydziałach
                z bardzo miłą i kompetentną obsługą. Tylko te alkohole......
                • Gość: asia Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: *.trustnet.pl 19.06.07, 23:58
                  A ja twierdzę,że nie tylko "alkohole".Ostatnio załatwiałam kilka spraw w UM i
                  twierdzę,że trzeba mieć stalowe nerwy,żeby załatwić jakąkolwiek sprawę.Niektóre
                  urzędniczki nie dość,że nie są kompetentne to jeszcze w dodatku zachowują się
                  jak "klozetowe" za czasów PRL-u.Człowiek nie może się o nic zapytać,bo panie
                  odpowiadają z łaską i pretensjami w głosie.A wydawało by się,że one są tam
                  właśnie po to,żeby cierpliwie wszystko wyjaśniać i pomagać w jak najszybszym
                  załatwianiu spraw.Niestety to tylko pobożne życzenia.A normalny człowiek chcący
                  coś załatwić nie może nic na to poradzić.Na pisanie skarg nikt nie ma ani czasu
                  ani nerwów.A szkoda,bo może gdybyśmy wszyscy się w końcu wzięli za tych
                  urzędasów to w końcu by się to zmieniło.A i jeszcze jedno,jak im pensje nie
                  pasują(a wcale tak mało nie zarabiają) to niech zmienią pracę,nikt ich na siłę
                  tam nie trzyma.
                  • Gość: mariusz-79 Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:04
                    chyba będę sie starał o etat w UM :P
                    • Gość: kaśka Re: Dlaczego je Pan broni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:45
                      zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzią Panie są antypatyczne traktują wszystkich
                      z góry nie udzielają potrzebnych informacji każdy petent to intruz przymnie Pani
                      powiedziała kiedy wchodziłam załatwić sprawę "NO NIE NAWET SPOKOJNIE NIE MOżNA
                      ZJEść śNIADANIA
                      skargi również nie złoże bo za rok muszę odnowić koncesje
                      Panie Leśnikowski niech Pan sprawdzi te Panie nawet nie chcą być miłe i pomocne
                      a jeżeli Pan pyta o kogo chodzi to mówie o trzech Paniach nie wyłaczając z tego
                      kierowniczki która teraz jest gdzie indziej
    • Gość: moda alkoholowe jaja rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:50
      rzecznik Leśnikowski pisze :
      "Sprawdziłem w urzędzie - nie ma żadnych skarg czy negatywnych opinii na temat
      referatu zajmującego się przyznawaniem koncesji na alkohol."
      Pan kpi czy o drogę pyta ?
      Wystarczy sprawdzić wśród osób mających kontakt z tymi paniami one są nie tylko
      chamskie ale i głupawe.
      • Gość: zdziwiony Re: alkoholowe jaja rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:22
        byłem wczoraj w urzędzie i nie uwierzycie Panie były grzeczne i nawet uśmiechnięte
        Zdarzyło mi sie to po raz pierwszy chyba czytają forum albo faktycznie została
        przeprowadzona z nimi rozmowa czyżby w ten sposób należało załatwiać sprawy
        Jestem zdziwiooooony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka