Gość: polka IP: *.chello.pl 01.07.07, 21:59 otwieram osk i nie mam pomysłu jak nazwać szkoły macie moze jakieś propozycje coś co sie fajnie kojarzy i oczywiście przyciągnie klienta prosze o propozycje bedę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:08 a jaka jest nagroda?? :P Moja propozycja: < POGROMCY ŁUKU > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.chello.pl 01.07.07, 22:15 no nagrody ni mam moge bardzo podziękować ale nazwa super czekam na dalsze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.eranet.pl 03.07.07, 19:11 "Bezpieczna droga" bardzo dobre tak jak "Bezpieczna jazda" krótko ,zwięźle i na temat, szybki przekaz tego czym się zajmujesz i słowo "bezpieczny" bo każdy chce jeździć bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
l-ka.pl Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 01.07.07, 23:07 Może warto pomyśleć o nazwie związanej z regionem? Z jakiego woj. jesteś? -- Nauka jazdy forum Robisz prawko? Podyskutuj z nami o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk F1 kraksa, death road, pirat IP: *.chello.pl 01.07.07, 23:28 Haslo na bilboard "U nas pewne jest to ze wezmiesz doszkalajace:)" Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 02.07.07, 00:14 linia.frontu napisała: > Niezłe jazdy ;p Nie - to będzie hasło reklamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.chello.pl 02.07.07, 19:58 nadal aktualne czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzaczka Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:18 Moje propozycje to: 1-Szosa 2-Gaz lub Gazik ;) 3-eLka Jak mi cos jeszcze przyjdzie do glowy to napisze,bo weny brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:38 szofer expres bil zebra elka-pol rundka szosa Odpowiedz Link Zgłoś
l-ka.pl Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 02.07.07, 21:50 Nie wiem czy sobie robicie żarty z tymi nazwami? Jednak moim zdaniem nie kojarzą się wcale ze szkołą nauki jazdy. Moje propozycje to: "Akademia L-ki" "Dobra L-ka" "Twoja L-ka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpion Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.markom.krakow.pl 02.07.07, 21:51 Auto Biznes Odpowiedz Link Zgłoś
axello Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 03.07.07, 00:16 * Mistrz kierownicy * The L Team * L Team * Drużyna L * Mustang * V-MAX * 4 kółka / Cztery kółka * SafeRide * Bryka * Auto Bzik * (Nie)Dzielny kierowca * XLka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzaczka Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:29 Piracik Pod prad Nakaz jazdy Felga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.pl 03.07.07, 10:32 Carmagedeon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.pl 03.07.07, 10:34 Carmageddon of course Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Carmageddon IP: *.eranet.pl 03.07.07, 19:14 Zero marketingu ale mnie to nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Carmageddon IP: *.pl 03.07.07, 19:44 Nie znasz sie, juz pisalem laik. Poza tym moher, poczucia humoru brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Carmageddon IP: *.eranet.pl 03.07.07, 20:54 Na czym ja się znam Ty nie masz zielonego pojęcia.Pozdro, frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio F1 Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:01 Schumacher aLonso Kubica Massa Speed HamiLton Raikonenn FisiceLLa RaLLLf S. Więcej grzechów nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxxx Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:34 Twoja Szkoła Jazdy Zielony Listek Ja radziłbym zrobic dobra strone internetowa jesli jestes z wiekszego miasta. W moim przypadku bylo tak, ze to strona internetowa (bylo na niej wszystko, od cenniki, po program calego kursu) no i oczywiscie cena zadecydowala. Wybor okazal sie trany, bo zdalem za pierwszym razem. Poza tym fajne logo i przede wszystkim kadra instruktorow jest wazna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:59 xxLka Trzeba tylko dopracować graficznie.. iksikselka brzmi dobrze :). Odpowiedz Link Zgłoś
axello Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 03.07.07, 14:07 zgadzam się, wizerunek musi być - solidna strona internetowa w domenie .pl, pozycja w wyszukiwarce, dobre logo, jednolita kolorystyka, samochody z logo i w barwach firmowych, wszystko az po papier firmowy i wizytowki musi budowac twoją markę. Moze nazwa od jakiegos zwinnego/szybkiego zwierza: fox, gepard, falcon, orzeł itd Wtedy łatwo o fajne logo i dobre kojarzenie marki. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
instruktor15 Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 03.07.07, 14:55 Nie nazwa jest ważna... Ważne jest to w jaki sposób i z jakim efektem przeprowadza się szkolenie. A może tak firmę nazwać umieszczając w nazwie swoje imię lub nazwisko lub jeżeli jest to f-ma rodzinna to np.: Olaf i Syn etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec_kropka Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:40 OSK eLka na luzie OSK Trapcio (nie mogłam się powstrzymać :]) OSK Prawko OSK Kierunkowskaz OSK Klakson tylko takie mi przyszły do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
no-comments Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 03.07.07, 17:42 instruktor15 napisał: > Nie nazwa jest ważna... Ważne jest to w jaki sposób i z jakim efektem > przeprowadza się szkolenie. A może tak firmę nazwać umieszczając w nazwie swoje > imię lub nazwisko lub jeżeli jest to f-ma rodzinna to np.: Olaf i Syn etc TE nazwy typu OSK Zenona Kowalskiego (tylko przykłąd) to moim zdaniem najmniej trafne. Dobrze uczyć kursantów to jedno ale chwytliwa nazwa też ise przeydaj. Z już podawanych zdecydowanie uśmiALAM SIę na "(Nie)Dzielny Kierowca" - koniecznie przez duże D, no i "Pod prąd" brzmi fajnie;) A ja bym jeszcze dodała "Maruder" - kurcze eLka z taką nazwą - normalnie sama bym się obejrzała za eLką;D Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 03.07.07, 21:56 Nie Dzielny jest najlepszy:D Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: witam pomóżcie nazwać szkołe 03.07.07, 18:05 Jeśli będzie prowadzona przez kobiet można by "Babska akademia jazdy" "Babska szkoła Jazdy" :)))) oooooooo Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axello Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.magma-net.pl 03.07.07, 19:07 * Wielka L-ka oraz na fali popularności pewnego programu: * Jazda z Elką * Jazda z L-ką Czekamy na reakcję autora/autorki wątku, my tu się produkujemy a odzewu brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzaczka Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:38 Zgadzam sie z wiekszoscia,ze my sie produkujemy,a autorka watku nie odpowiada- chyba,ze juz otworzyla ta swoja szkole.Zgadzam sie tez,ze sama nazwa to nie wszystko-ale ladnie brzmiaca przyciaga w koncu klijentow.Wazna oprocz tego jest- dobra kadra instruktorska,sprawne auta,dobrze wykladana teoria-sami forumowicze na pewno po swoich doswiadczeniach cos byscie autorce podpowiedzieli.Ja powiem tak:nie pieje zachwytow nad moim OSK,ale tez po nich nie depcze.Moze po innej szkole bym umiala wiecej moze mniej-nie wiem,ale wiem,ze sie nauczylam i moze tez umialabym to samo po innym OSK. A kolejne nazwy to: eLLea Luk Pacholek lub slupek ;) Piaty bieg Zaplon A haselko reklamowe-bez stresu do sukcesu,albo U nas kategoria B jest dla Ciebie Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:46 żuczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliminator Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.07, 21:20 osk "koperta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axello Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.magma-net.pl 03.07.07, 21:34 Koperta - rewelacja, jakie dwuznaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbi Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: 212.244.90.* 06.07.07, 12:58 kółka 4 you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siejeje Re: witam pomóżcie nazwać szkołe IP: *.cnb.com.pl 02.09.07, 00:24 Gość portalu: eliminator napisał(a): > osk "koperta" nie no to jest genialna nazwa :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś