Dodaj do ulubionych

Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był ???

19.07.07, 14:58
Witam

20 sierpnia (wylot z Wawy) wybieramy się z 2 letnią córą do Fethiye hotel
Pelin. Może ktoś był i może coś poradzić lub odradzić, będę wdzięczna za
wszelkie opinie, co warto zobaczyć, kupić może jakieś fajne miejsca, knajpki
itd. Jak jest faktycznie z tą plażą (słyszałam różne opinie) czysta
kamienista czy raczej OK?

PS. A może ktoś w ww terminie też się wybiera do Fethiye

Pozdrawiam Serdecznie i z góry dziękuje za wszelkie info
Obserwuj wątek
    • Gość: Diccy Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:42
      Byłam w Fethiye w hotelu Pelin także z alfą:)hotelik bardzo przyjemny widać ze
      był niedawno odnawiany:)jeśli chodzi o plaże to jest piaszczysto-kamienista:)
      generalnie okolica bardzo ładna, my jesteśmy amatorami sportów wodnych wiec
      korzystaliśmy z nich do woli:)my byliśmy zadowoleni myślę ze nie będziesz żałować:)
      • janecia1 Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był 20.07.07, 12:50
        Dzięki serdeczne, też mam taką nadziej
        POZDRAWIAM
      • Gość: Koriolan Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 20:32
        Jak plaża w Fethiye jest PIASZCZYSTO-kamienista to ja jestem cesarz chiński.
        To jest plaża kamienista. BUTY KONIECZNE. Piaszczysto-kamienista to jest w Oludeniz.
        Sporty wodne z dwulatkiem o którym pisze autorka.. problematyczne.
        Nie spierając sie o plażę- morze bardzo szybko robi się głębokie - więc dla
        dwuletniego dziecka nie nadaje się zupełnie. Sorry ale miej nadzieje że basen w
        hotelu Pelin bedzie OK.

Najfajniejsze w Fethiye jest super trio rezydentek z Alfa Stara i bogaty program
        wycieczek. Jeżeli nastawiacie się na miejscową plaże i basen- to mam obawy czy
        będa to wymarzone wakacje.

Pozdrawiam

Michał
        • Gość: adamasi Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 24.07.07, 14:26
          Żałuję że mam późniejszy termin - też lecimy do hoelu Pelin ale od 10.09.2007 i
          też z dwuletnią córcią - szkoda bo mogłyby się pobawić.
          Jednak jak już wrócicie będę bardzo wdzięczna za opinie i wskazówki - też
          obawiam się plaży i samego jedzenia w hotelu - obiadokolacja jest od 19 wiec
          dziecko nie wytrzyma - jak sobie z tym radzicie? A plaża cóż, mój brat właśnie
          jest na miejscu tylko w hotelu Taurus i jest bardzo niezdowolony, brudna plaża,
          kamienie, i bardzo głęboko przy samym przegu - NIE DLA DZIECI!! Ale w sumie mam
          nadzieję że nie będzie tak żle. Proszę przeslij info na j.zieba1@interia.pl

pozdrawiam i mimo wszystko trzymam kciuki
          Asia
          • janecia1 Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był 24.07.07, 15:57
            Oj szkoda, szkoda bo dziewczyny miały by towarzystwo. Mam nadzieje, że z tą
            plażą nie będzie aż tak źle (na wszelki wypadek chyba weźmiemy dmuchany
            basenik)- jednak dzięki Michał za ostrzeżenie :)

Oczywiście zdam relacje po powrocie

POZDRAWIAM SERDECZNIE
            Aneta
          • janecia1 Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był 24.07.07, 15:58
            My też mieliśmy jechać później, ale chcemy wrócić przed 2 urodzinami córy
            (07/09/05)żeby załapała się jeszcze na infant.
    • pasia21 Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był 31.07.07, 12:02
      Witam, ja się wybieram z mężem i znajomymi także 20-go (wylot z Warszawy o
      13,30) do tej miejscowości, wogóle pierwszy raz bedę leciała samolotem, a co do
      plaży to w sumie po co się na zaś zamrtwiać, czy kamienista czy tam jakaś, i
      tak wielkiego wpływu na to nie mamy, a w Turcji ponoć nie ma takich typowych
      piaszczystych plaż, więc trzeba zaopatrzyć się w dobry humor (wsiąść w
      samolot...w moim przypadku nie takie to proste..) i zdać się na los.
      pozdrawiam
      • Gość: mega sic Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:48
        oj sa piaszczyste są i to ładne kamieniste to moze i w chorwacji ale w Turcji
        jak najbardziej piaszczyste
      • janecia1 Re: Fethiye hotel Pelin (Alfa Star) może ktoś był 01.08.07, 10:14
        Witam, może i racja z tą plażą :) Pozdrawiam Serdecznie i Do Zobaczenia 20-go
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka