Dodaj do ulubionych

dobry seksuolog w Szczecinie

27.07.07, 19:03
Cześć!

Czy w Szczecinie znacie jakiegoś dobrego seksuologa,po prostu
profesjonalistę. Będę wdzięczna za informacje.Proszę o maile, aby uniknąć
ewentualnej reklamy.

Nika
Obserwuj wątek
    • gomory Re: dobry seksuolog w Szczecinie 27.07.07, 22:34
      Akurat w tym przypadku reklamowanie kogos sprawdzonego byloby wskazane.
      Bodaj najbardziej znanym w srodowisku jest psychiatra-seksuolog dr Walerian Jedrzejczak. Przyjmuje w przychodni "budowlanej" i zakladzie ktorego nie bedziemy reklamowac, ale latwo go sobie wygooglasz. Przy czym jesli to powazniejszy problem, to od razu daruj sobie wizyte w przychodni. Chyba, ze Ci tylko o recepte chodzi.
      Alternatywe masz chyba tylko w Medicusie (raczej nie polecam) i jeszcze jednym niepublicznym zakladzie na ul. Nalkowskiej, o ktorym nic nie wiem.
      • ice-tea Re: dobry seksuolog w Szczecinie 28.07.07, 19:40
        Byłam już u tego doktora, chyba dwa razy, ale w przychodni, może dlatego byłam
        rozczarowana
        • gomory Re: dobry seksuolog w Szczecinie 29.07.07, 00:02
          Roznica w podejsciu pomiedzy wizyta prywatna za kase, a w przychodni jest znaczna. Wiec jesli Ciebie stac to raczej sprobuj zaplacic. O ile Twoj problem jest fizjologiczny to jak najbardziej mozesz go atakowac. Jesli zas zahacza o taki natury powiedzmy emocjonalnej to coz... nie bedzie chyba nietaktowne jesli powtorze slowa roznych lokalnych psychologow. W Szczecinie nie ma zadnego godnego polecenia seksuologa. Nie wiem dlaczego tak twierdza, ja sobie spekuluje, ze chodzi o to iz szczecinscy seksuologowie specjalizacje w zamierzchlych czasach robili ;).
          • ice-tea Re: dobry seksuolog w Szczecinie 30.07.07, 11:49
            No cóż, ciężko w tym Szczecinie. W każdym razie dziekuję za odpowiedzi i
            pozdrawiam serdecznie.

Nika
            • mamadriana Re: dobry seksuolog w Szczecinie 13.01.14, 14:16
              może w takim razie nie seksuolog a dobry psychoterapeuta? Polecam Panią dr Agatę Giza-Zwierzchowską ze szpitala na Arkońskiej.
    • frebia Re: dobry seksuolog w Szczecinie 10.06.14, 11:04
      Wpis stary, ale dopowiem, bo może przyda się komuś dalej :)
      w Szczecinie od niedawna przyjmuje w Gabinecie Spokojna Głowa www.spokojna-glowa.pl
      seksualność w małżeństwie to zazwyczaj nie tyle dysfunkcja narządów co trudności w relacji, w takiej sytuacji wskazane jest podejście psychologiczno seksuologiczne.
    • magrocha Re: dobry seksuolog w Szczecinie 02.08.17, 22:32
      lekarz specjalista seksuolog Iwona Jankowska-Wojniak
    • veuvequlicot Re: dobry seksuolog w Szczecinie 06.08.17, 00:12
      Zachodniopomorski Instytut Psychoterapii
      ul. Królowej Jadwigi
      Oni dalej skierują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka