ice-tea 27.07.07, 19:03 Cześć! Czy w Szczecinie znacie jakiegoś dobrego seksuologa,po prostu profesjonalistę. Będę wdzięczna za informacje.Proszę o maile, aby uniknąć ewentualnej reklamy. Nika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: dobry seksuolog w Szczecinie 27.07.07, 22:34 Akurat w tym przypadku reklamowanie kogos sprawdzonego byloby wskazane. Bodaj najbardziej znanym w srodowisku jest psychiatra-seksuolog dr Walerian Jedrzejczak. Przyjmuje w przychodni "budowlanej" i zakladzie ktorego nie bedziemy reklamowac, ale latwo go sobie wygooglasz. Przy czym jesli to powazniejszy problem, to od razu daruj sobie wizyte w przychodni. Chyba, ze Ci tylko o recepte chodzi. Alternatywe masz chyba tylko w Medicusie (raczej nie polecam) i jeszcze jednym niepublicznym zakladzie na ul. Nalkowskiej, o ktorym nic nie wiem. Odpowiedz Link
ice-tea Re: dobry seksuolog w Szczecinie 28.07.07, 19:40 Byłam już u tego doktora, chyba dwa razy, ale w przychodni, może dlatego byłam rozczarowana Odpowiedz Link
gomory Re: dobry seksuolog w Szczecinie 29.07.07, 00:02 Roznica w podejsciu pomiedzy wizyta prywatna za kase, a w przychodni jest znaczna. Wiec jesli Ciebie stac to raczej sprobuj zaplacic. O ile Twoj problem jest fizjologiczny to jak najbardziej mozesz go atakowac. Jesli zas zahacza o taki natury powiedzmy emocjonalnej to coz... nie bedzie chyba nietaktowne jesli powtorze slowa roznych lokalnych psychologow. W Szczecinie nie ma zadnego godnego polecenia seksuologa. Nie wiem dlaczego tak twierdza, ja sobie spekuluje, ze chodzi o to iz szczecinscy seksuologowie specjalizacje w zamierzchlych czasach robili ;). Odpowiedz Link
ice-tea Re: dobry seksuolog w Szczecinie 30.07.07, 11:49 No cóż, ciężko w tym Szczecinie. W każdym razie dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie. Nika Odpowiedz Link
mamadriana Re: dobry seksuolog w Szczecinie 13.01.14, 14:16 może w takim razie nie seksuolog a dobry psychoterapeuta? Polecam Panią dr Agatę Giza-Zwierzchowską ze szpitala na Arkońskiej. Odpowiedz Link
frebia Re: dobry seksuolog w Szczecinie 10.06.14, 11:04 Wpis stary, ale dopowiem, bo może przyda się komuś dalej :) w Szczecinie od niedawna przyjmuje w Gabinecie Spokojna Głowa www.spokojna-glowa.pl seksualność w małżeństwie to zazwyczaj nie tyle dysfunkcja narządów co trudności w relacji, w takiej sytuacji wskazane jest podejście psychologiczno seksuologiczne. Odpowiedz Link
magrocha Re: dobry seksuolog w Szczecinie 02.08.17, 22:32 lekarz specjalista seksuolog Iwona Jankowska-Wojniak rejestracja : 501 494 202 Odpowiedz Link
veuvequlicot Re: dobry seksuolog w Szczecinie 06.08.17, 00:12 Zachodniopomorski Instytut Psychoterapii ul. Królowej Jadwigi Oni dalej skierują Odpowiedz Link