doc.holliday 05.12.07, 10:45 dziedzicznacytadelafinansjery, Lelekl, shocking truth mają dziś obracać w żart instrukcje które dostają z Centrali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Dziś będzie wesoło na forum IP: 194.9.52.* 05.12.07, 13:50 Sądzisz, że to jest ichni aktyw polityczny? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Dziś będzie wesoło na forum 05.12.07, 15:13 Gość portalu: m napisał(a): > Sądzisz, że to jest ichni aktyw polityczny? Aktyw od szczekania, plucia, pomawiania. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Dziś będzie wesoło na forum 05.12.07, 15:22 > > Aktyw od szczekania, plucia, pomawiania. No, wreszcie się doc.holiiday przedstawił. Późno, ale niech będzie. Kultury od nich wymagać nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Dziś będzie wesoło na forum 05.12.07, 15:51 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > > > > > Aktyw od szczekania, plucia, pomawiania. > No, wreszcie się doc.holiiday przedstawił. O!! Czyżby ten Lelekl Planksi kazał sobie nowy nick? - Bardzo podobny do mojego. Kretyn Lelekl pewno myśli ze przez to stanie sie inteligentny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Dziś będzie wesoło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 21:45 Kretyn to pojęcie względne. Małpa, która obserwuje człowieka np czytającego książkę być może uważa, że człowiek to kretyn. Z tej perspektywy zapewne i ty spoglądasz. Arogancja, wulgaryzm i chamstwo oraz mnogość nicków to twoje, ogólnie znane cechy i to nie tylko na tym forum. Nie przypisuj ich innym. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Dziś będzie wesoło na forum 05.12.07, 21:58 . > Arogancja, wulgaryzm i chamstwo oraz mnogość nicków to twoje, > ogólnie znane cechy Klamiesz Lelekl. To ciebie złapałem na dyskutowaniu z samym soba pod roznymi nickami, ale w jednym i ty samym watku. Ty tu obrzucales forumowiczó w tym mnie obelgami i wyzwiskimi, chociazby w poprzednimposcie. Tto ty bezpodstawnie oskarzałeś mnie ze jestem pracownikiem Agory, to ty oskarzałeś mnie bez cienia dowodu że jestem Maleszka i ze donosiłem do SB, to ty twierdziłeś ze z mojej winy zginal Pyjas i ja jestem jego morderca, to ty wespól z dziennikarzem Fakt o nicku pressforumdonosiliscie na mnie fałszywie do mederotórow tego forum prosząc by mnie zbanowano. Nie jesteś wart nawet spluniecia śmieszny i źałosny oszuście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Dziś będzie wesoło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 22:01 Nie bierz tych tabletek już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Dziś będzie wesoło na forum 05.12.07, 15:12 A co to? Adiustujący uruchomił stare kontakty? Jakiś przechwyt? Obawiam się, że spaprał robotę. Te wszystkie ketmany, carexy i inne to pętactwo zwyczajne. Taką robotę porządnie wykonają tylko ludzie co najmniej z Łubianki. Żaden tam Kujbyszew, nawet w trzecim pokoleniu. Wstyd wam być powinno. Żeby na Czerskiej wierzyć w jakieś ubeckei fantazje, w bagnie się babrać. Hańba dla waszej słuzby. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday No jest dwcipny ale przez łzy. Jak zwykle 05.12.07, 15:15 projektuje własne przezycia na innych. ziedzicznacytadelafinansjery napisał: > A co to? Adiustujący uruchomił stare kontakty? Jakiś przechwyt? Obawiam się, że > spaprał robotę. Te wszystkie ketmany, carexy i inne to pętactwo zwyczajne. Taką > robotę porządnie wykonają tylko ludzie co najmniej z Łubianki. Żaden tam > Kujbyszew, nawet w trzecim pokoleniu. Wstyd wam być powinno. Żeby na Czerskiej > wierzyć w jakieś ubeckei fantazje, w bagnie się babrać. Hańba dla waszej słuzby > . Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: No jest dwcipny ale przez łzy. Jak zwykle 05.12.07, 15:30 doc.holliday napisał: > > projektuje własne przezycia na innych. Ta, sranie w banie i tłuczenie plastikowymi butelkami po głowach! ] Dobrze wiesz szfajcner, że cię przyszpiliłem - wy tam macie kompleks, żeście nie byli do "radzieckich" posłani, żeby się roboty porzadnie nauczyć i partaczycie wszystko krok po kroku. Dlatego nerwy raz po raz tracicie. Nawet forum strollować nie potrafice takżeby się nikt nie zorientował. Cieniasy, w sam raz na obecne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: No jest dwcipny ale przez łzy. Jak zwykle IP: *.nask.waw.pl 05.12.07, 15:35 Wesoło być nie może wakacyjny palancie, a to z powodu twojej na forum obecności i permanentnego paplania podług instrukcji maleszki. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: No jest dwcipny ale przez łzy. Jak zwykle 05.12.07, 15:48 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > Wesoło być nie może wakacyjny palancie, > a to z powodu twojej na forum obecności > i permanentnego paplania podług instrukcji maleszki. nNo masz częsciowo racje ajencie kuper. dziedzicznacytadelagó..arstwa i kretynizmu to faktycznie palant, ale nie wakacyjny tylko całoroczny. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: No jest dwcipny ale przez łzy. Jak zwykle 05.12.07, 15:46 > Ta, sranie w banie i tłuczenie plastikowymi butelkami po głowach! ] Ej! Ty nie rob sią taka dziedzicznacytadelagó..arstwa, bo robisz wstyd swoje mamie - kasjerce w szalecie publicznym, Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: No jest dwcipny ale przez łzy. Jak zwykle 05.12.07, 15:56 > > Ej! Ty nie rob sią taka dziedzicznacytadelagó..arstwa, > bo robisz wstyd swoje mamie - kasjerce w szalecie publicznym, No ładne. A to z prof. Bartoszewskiego, z Adama Michnika, z Andrzeja Szczypiorskiego czy może z prof. Janion? Bo chyba nie z "Tygodnika Powszechnego? Odpowiedz Link Zgłoś