anetka_bie 26.02.08, 20:51 Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii o tych zespolach. Będę wdzięczna za wszelkie rady, uwagi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka_83 Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 27.02.08, 18:55 ja moge polecic odeon :) bawilam sie przy nich na weselu i na swoje tez ich zaklepałam :) Odpowiedz Link
anetka_bie Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 27.02.08, 19:27 Hej Katka_83, Masz moze jakies namiary na nich:e-mail, storna internetowa, tel??? Czy wysylaja plytki demo?? Jaki cenowo sprawa wyglada?? Pozdrawiam Odpowiedz Link
wiewiora1981 Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 27.02.08, 21:53 Hej ja tez bylam ponad rok temu na wesele na ktorym gral wlasnie "Odeon".I szczerze mowiac bardzo spodobal mi sie sposob w jaki prowadzili zabawe.....i na swoje wesele we wrzesniu juz mam ich zaklepanych...)))) Odpowiedz Link
anetka_bie Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 27.02.08, 22:09 Masz moze jakies namiary na nich:e-mail, strona internetowa, tel??? Czy wysylaja plytki demo?? Jaki cenowo sprawa wyglada?? Pozdrawiam Odpowiedz Link
corazonwroc Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 28.02.08, 08:44 witaj! Ja już zamówiłam sobie Czerwone Buty. Byłam na weselu, na którym grali a później jeszcze na próbie, no i o jest to :) Ich strona to www.czerwonebuty.pl masz tam wszystkie namiary na nich, mail i telefon. Co do ceny to trudno powiedzieć, bo mają różne w zależności od miejsca, czy wrocław czy nie i od tzw. "sezonu". Tzn w styczniu na pewno są tańsi niż w sierpniu :) pozdrawiam Odpowiedz Link
anetka_bie Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 28.02.08, 11:22 Hej corazonwroc, Ja wlasnie dostalam od nich maila. Cena za jednodniowe wesele to 4000 złotych. Suma ta dotyczy imprez we Wrocławiu i bliskiej okolicy. W wypadku dalszych wyjazdów doliczaja koszt transportu ok. 1,40 zł/km. Poza tym trzeba zapewnienic im dodatkowo dwa posiłki wegetariańskie nie zawierających mięsa ani ryb i w przypadku kiedy wesele odbywa się poza terenem Wrocławia trzeba zarezerwowac i opłacic jedno miejsce noclegowe, w hotelu o standardzie minimum 2 gwiazdkowym. Jak dla mnie to troszke za duzo i za drogo. Natomiast odwiedzilam strone zespolu Twist i bardzo mi sie spodobal. Niestety nie znalazlam jeszcze zadnych opini na ich temat :(. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anetka_bie Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 10.03.08, 19:19 Hej Wiewiora1981, Wiekie dzieki za informacje o Odeonie. U mnie tez beda grali na weselu - podpisalam dzisiaj z nimi umowe:). Pozdrawiam. Odpowiedz Link
katka_83 Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 01.03.08, 12:54 www.odeon.republika.pl/ie/start.htm to jest ich stronka, można ściągnąć kilka utowrków :) cena chyba 2200 z tego co pamiętam:) Odpowiedz Link
picassomgi Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 08.03.08, 09:28 Zapraszam do obejrzenia na żywo: www.youtube.com/picassomgi Odpowiedz Link
corazonwroc Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 08.03.08, 09:37 A kolega z zespołu PICASSO ? Lansik ? A co jest w temacie postu? :)pozdrawiam Odpowiedz Link
picassomgi Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 10.03.08, 10:49 A kolega inaczej ? Dostęp do informacji jest dziś bezcenny, bez względu na temat postu ;o) Odpowiedz Link
corazonwroc Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 10.03.08, 11:39 Nie kolega tylko koleżanka, a poza tym istnieje coś takiego jak etykieta i kultura na forach, ale cóż... pozdrawiam Odpowiedz Link
picassomgi Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 12.03.08, 14:33 corazonwroc napisał: > Nie kolega tylko koleżanka, a poza tym istnieje coś takiego jak > etykieta i kultura na forach, ale cóż... pozdrawiam Jeśli byłem niekulturalny (zupełnie niezamierzenie !) to bardzo przepraszam :o) Koleżankę. Już nie będę. Odpowiedz Link
anetka_bie Re: Zespol Odeon, Czerwone Buty, Twist, 10.03.08, 19:19 Hej Katka, Wiekie dzieki za informacje o Odeonie. U mnie tez beda grali na weselu - podpisalam dzisiaj z nimi umowe:). Pozdrawiam. Odpowiedz Link