wikul 01.04.08, 14:44 ...osiągnęła dno. wiadomosci.onet.pl/1719333,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 01.04.08, 15:00 zawsze to pocieszające,że u innych jest gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Dla prawdziwego Polaka? Pocieszenie? 01.04.08, 15:04 Chyba, ze masz na myśli wyborców Tuska i PO. Ci każdym gestem i słowem udowadniają twoją tezę. Na Aquanecie też - od 7 lat! Oni się ciesza, że # masz gorzej. Pytają pogardliwie emerytów: - "A co to mądrość zdobywa się z wiekiem?" Rozumiesz o czym ja Ci tutaj piszę? Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dla prawdziwego Polaka? Pocieszenie? 01.04.08, 15:46 szach0 napisał: > Chyba, ze masz na myśli wyborców Tuska i PO. > Ci każdym gestem i słowem udowadniają twoją tezę. > Na Aquanecie też - od 7 lat! > > Oni się ciesza, że # masz gorzej. Pytają pogardliwie emerytów: > > - "A co to mądrość zdobywa się z wiekiem?" > > Rozumiesz o czym ja Ci tutaj piszę? > Rozumiesz? O czym ty bredzisz. Dyskutujesz z własnymi urojeniami opisujac je po wolsku. Nie wiem czy ktoś tu to rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dla prawdziwego Polaka? Pocieszenie? 02.04.08, 18:53 szach0 napisał: > Oni się ciesza, że # masz gorzej. Pytają pogardliwie emerytów: > > - "A co to mądrość zdobywa się z wiekiem?" Czytając Hasza czy słuchając Bendera trudno nie zadać takiego pytania. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 01.04.08, 15:42 ariadna-enta napisała: > zawsze to pocieszające,że u innych jest gorzej. Co tak smutno i pesymistycznie, koleżanko ? Wiecej usmiechu, dzisiaj 1.04.2008. Smutki i biadolenie zostawmy hasz0om. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 01.04.08, 16:30 wikul napisał: > ariadna-enta napisała: > > > zawsze to pocieszające,że u innych jest gorzej. > > > Co tak smutno i pesymistycznie, koleżanko ? Wiecej usmiechu, dzisiaj > 1.04.2008. Smutki i biadolenie zostawmy hasz0om. A dla mnie to najfajniejszy dzień w roku. Waśnie dziś, ale dawno, dawno temu się urodziłam tralalala i to nie Prima Aprilis, bo się szczypię i jestem naprawdę Proszę tort ... skidi.eu.interia.pl/tort2.JPG owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Wesolych urodzin owca 01.04.08, 17:29 i pamietajmy, ze czas to wartosc wzgledna. Niektore murzynskie plemiona potrafia go zatrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Polska sluzba zdrowia byla lepsza od USA and GB 01.04.08, 17:39 Wydaje sie wam nieprawdopodobne? Ale tak bylo i moge wam to powiedziec z podwojnej perspektywy MD a takze pacjenta. A bylo tak dzieki polskim lekarzom , ktorzy pracowali po 80 godzin tygodniowo za pol darmo. No, ale ta epoka sie powoli konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Wesolych urodzin owca 02.04.08, 00:16 pushbush napisał: > i pamietajmy, ze czas to wartosc wzgledna. Niektore murzynskie > plemiona potrafia go zatrzymac. Gdy Ania S. powiedziała ,że 1 kwietnia to dzień urodzin Judasza (pierwszy raz o tym słyszę!) to mój telefon zwariował, dzwonił na okrągło w sprawie konieczności zmiany daty urodzenia. I to zrobiła mi krajanka ;/ Dziękuję za życzenie wesołe były .. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Dla Owcy tort 01.04.08, 18:05 i życzenia www.riversongs.com/ecards/big_birthday.html owca_czarna > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Dla Owcy tort 02.04.08, 00:02 off_nick napisała: > i życzenia > > www.riversongs.com/ecards/big_birthday.html Stokrotne dzięki! Jaki superaśny ten tort Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 01.04.08, 18:47 owca_czarna napisała: > wikul napisał: > > > ariadna-enta napisała: > > > > > zawsze to pocieszające,że u innych jest gorzej. > > > > > > Co tak smutno i pesymistycznie, koleżanko ? Wiecej usmiechu, dzisiaj > > 1.04.2008. Smutki i biadolenie zostawmy hasz0om. > > A dla mnie to najfajniejszy dzień w roku. Waśnie dziś, ale dawno, dawno temu si > ę > urodziłam tralalala i to nie Prima Aprilis, bo się szczypię i jestem > naprawdę Proszę tort ... > > skidi.eu.interia.pl/tort2.JPG > owca_czarna Mogę ci wysłać tort, ale jest tak figlarny ze bez przyzwolenia nie mam odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 00:05 wikul napisał: > > A dla mnie to najfajniejszy dzień w roku. Waśnie dziś, ale dawno, > dawno temu si > > ę > > urodziłam tralalala i to nie Prima Aprilis, bo się szczypię > i jestem > > naprawdę Proszę tort ... > > > > skidi.eu.interia.pl/tort2.JPG > > owca_czarna > > > Mogę ci wysłać tort, ale jest tak figlarny ze bez przyzwolenia nie > mam odwagi. Na skrzynkę gazetową owcy Ja chyba wiem, o które ciasto chodzi o takie z pozycjami z Kamasutry Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 00:34 owca_czarna napisała: > Na skrzynkę gazetową owcy Ja chyba wiem, o które ciasto chodzi o takie z > pozycjami z Kamasutry Poszło ! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 00:56 wikul napisał: > owca_czarna napisała: > > > Na skrzynkę gazetową owcy Ja chyba wiem, o które ciasto > chodzi o takie z > > pozycjami z Kamasutry > > > Poszło ! Hahaha Wikule, nie da się ukryć - taka jest właśnie sama słodycz życia. I to jest święta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 16:02 owca_czarna napisała: > Hahaha Wikule, nie da się ukryć - taka jest właśnie sama słodycz życia. I to > jest święta prawda A może małe szkolonko ? www.per.ry.pl/fotki/wych_seks.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Jak Ty niewiele rozumiesz...po wolsku 02.04.08, 16:12 Nie rozumiesz polskiego kotła w piekle? Nikt kotła nie pilnuje ...sami sciagają się do palącej smoły spójrz na PO Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jak Ty niewiele rozumiesz...po wolsku 02.04.08, 16:16 A kto wasz Wolacy zrozumie ? Cieszycie się że coś najlepiej wynegocjowaliście by potem głosować przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 a 20.XII 07 to pies? 02.04.08, 16:24 a to? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77685532&a=77770341 daruj nie chcę Cię komprom... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a 20.XII 07 to pies ? 02.04.08, 17:58 ...nie, wydra. Coś na kształt świdra. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:36 wikul napisał: > owca_czarna napisała: > > > Hahaha Wikule, nie da się ukryć - taka jest właśnie sama słodycz > życia. I to > > jest święta prawda > > > A może małe szkolonko ? > > www.per.ry.pl/fotki/wych_seks.jpg Teoria to wąs, ale te 30 godzin treningu grupowego daje do myślenia pozdr. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:49 30 godzin treningu grupowego cieszyły sie ogromnym powodzeniem.) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:56 ariadna-enta napisała: > 30 godzin treningu grupowego cieszyły sie ogromnym powodzeniem.) I na pewno nie było absencji studentów. Obecność 100%. Wesoło mieli owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 20:00 przypomniał mi się film "Sztuka kochania" Jacka Bromskiego.)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 20:12 ariadna-enta napisała: > przypomniał mi się film > "Sztuka kochania" Jacka Bromskiego.)) Podobał Ci się? Daaaaawno go oglądałam owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 20:20 podobał mi się średnio,ale tam tez coś było z grupową terapią i dlatego mi się skojarzył.) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 20:56 ariadna-enta napisała: > podobał mi się średnio,ale tam tez coś było > z grupową terapią i dlatego mi się skojarzył.) To musiałabym obejrzeć jeszcze raz , bo nie pamiętam ;/ Dawno oglądałam Ale co tam, ważne, że kandydatom na Podyplomowe Studium Wychowania Seksualnego obiecano 30 godzin treningu grupowego i na pewno spodobało im się to. Ale to dopiero kandydatom tak obiecywano ... czyli zwykły chwyt marketingowy szkoły, obiecanki cacanki owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 21:00 już adepci się postarali o to,żeby to nie była czysta teoria.) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 18:54 owieczce najlepsze życzenia urodzinowe,samych naj, naj w zyciu sorry,że spóżnione,ale komputer biedaczek zasłabł i potrzebował operacji. przepłaciłaam i chory dostał się bez kolejki.)) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:03 ariadna-enta napisała: > owieczce najlepsze życzenia urodzinowe,samych naj, naj w zyciu > sorry,że spóżnione,ale komputer biedaczek zasłabł i potrzebował > operacji. > przepłaciłaam i chory dostał się bez kolejki.)) Zaraził się ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:20 cokolwiek mu dolegało jest zdrowy.) Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _________________lekarzom powinni płacić 02.04.08, 19:46 z FOZ nie za chorych ale za zdrowych. Gdy zdrowy zachoruje - lekarz powinien mieć odpowiednio potrącane zarobki To samo z szefami spólek i politykami poseł po 7 klasach 13.000 lekarz lub ktoś po studiach 1300 Wy zaś chcecie by innym było gorzej tak jak lekarze by zdrowi chorowali a wyborcy by politycy ratowali ich przed nimi a Unia ratowała polityków przed decyzjami i suwerennością żal mi Was Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:48 ariadna-enta napisała: > cokolwiek mu dolegało jest zdrowy.) Nie chcę nic sugerować ale na forum są kreatury gotowe na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:52 masz kogoś konkretnego na myśli wikul?. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 02.04.08, 19:51 ariadna-enta napisała: > owieczce najlepsze życzenia urodzinowe,samych naj, naj w zyciu > sorry,że spóżnione,ale komputer biedaczek zasłabł i potrzebował > operacji. Bardzo dzięki > przepłaciłaam i chory dostał się bez kolejki.)) Zdrowia w takim razie mu życzę i szybkiego łącza z netem, a przede wszystkim Aqua_netem i oczywiście ostrej klawiatury owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
dr.mabuse.jr Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 03.04.08, 01:39 Nakłady na zdrowie w różnych krajach ... Herr Religa and Kopacz jest też „polski akcent” ... www.kurier.at/mmedia/2008.04.02/1207162211_4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Do twierdzących że polska słuzba zdrowia... 03.04.08, 16:41 dr.mabuse.jr napisał: > Nakłady na zdrowie w różnych krajach ... Herr Religa and Kopacz > jest też „polski akcent” ... > > www.kurier.at/mmedia/2008.04.02/1207162211_4.jpg No i ... ? Odpowiedz Link Zgłoś