maczacz 17.10.03, 01:42 Oto moj typ: www.nissanusa.com/vehicles/ModelHomePage/0,,20360,00.html A oto moje uzasadnienie: doskonale osiagi, swietne prowadzenie, legendarna niezawodnosc i cena! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack Re: Najlepszy sedan swiata! 17.10.03, 10:12 A co w nim takiego najlepszego? Moje typy: S500 4Matic, A8 4.2, E500 4Matic. Odpowiedz Link
maczacz Re: Najlepszy sedan swiata! 17.10.03, 11:51 W klasie limuzyn S500 moglby byc najlepszy, ale nieadekwatna przekladnia to wyklucza. W klasie sportowych sedanow, do ktorej nalezy Maxima, A8 4.2 (czy S4) moglyby kandydowac jednak nie maja szans przez brak niezawodnosci. Merol ma rowniez wielkie problemy z elektronoka, co na takim poziomie cenowym jwst nie do zaakceptowania. Jesli ktos ma tego typu kase, to BMW 745 wygrywa z zamknietymi oczami. W klasie sportowych sedanow nikt nie ma szans z Maxima, to fakt! Odpowiedz Link
greenblack Skąd Ty się urwałeś? 17.10.03, 11:58 maczacz napisał: > W klasie limuzyn S500 moglby byc najlepszy, ale nieadekwatna > przekladnia to wyklucza. Nieadekwatna przekładnia? W klasie sportowych sedanow, do ktorej nalezy > Maxima, A8 4.2 (czy S4) Czy może nawet RS6! Maxima (mowa o amerykańskiej, bo o europejskiej nawet nie warto wspominiać) to przednionapędowy rodzinny samochód, a nie żaden sportowy sedan. W porywach konkurent 530i, E320, A6 3.0, ale raczej Toyoty Camry! moglyby kandydowac jednak nie maja szans > przez brak niezawodnosci. Masz, to wiesz. Merol ma rowniez wielkie problemy z > elektronoka, co na takim poziomie cenowym jwst nie do zaakceptowania. > Jesli ktos ma tego typu kase, to BMW 745 wygrywa z zamknietymi oczami. Tak wygrywa, że pierwsze egzemplarze nie chciały jeździć, a w styczniu już facelifting. > W klasie sportowych sedanow nikt nie ma szans z Maxima, to fakt! Parodia! Odpowiedz Link
maczacz Re: SkI?d Ty się urwałeś? 17.10.03, 12:06 Wielu ludzi na starym forum mialo takie odczucie, jakiego ja wlasnie doznalem i dlatego spadam na swoja galaz, z ktorej sie urwalem. Ty sobie tutaj mozesz dalej rzuca linkami i czekac na oklaski Przema, Krakusa, Lexusa, itp. Odpowiedz Link
wielki_czarownik W115 i W123 17.10.03, 18:38 To są dopiero auta. Niezawodność bijąca wszelkie rekordy, dobre wyposażenie i właściwości jezdne (jak na swoje czasy). Chyba nic nigdy tym autom nie dorówna. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Najlepszy sedan swiata! 17.10.03, 19:14 Ciekawe bo dziennikarze C&D tywierdza ze ani osiagi nie sa wspaniale ani prowadzenie nie rewelacyjne. Mialem przyjemnosci testowac ten samochod (pisalem o tym juz kiedys) i w sumie sie zgadzam. Tych 265 koni jakos nie czuc. Za to prowadzenie moim zdaniem bylo znakomite, to samo z jakoscia wykonczenia wnetrza i bogactwem tegoz. Zeby tylko ten pojazd mniej przypominal nowego Saturna... Odpowiedz Link
wowo5 Re: Najlepszy sedan swiata! 18.10.03, 03:50 Maxima jest ciekawym samochodem ale sa lepsze. Nawet Nissana wlasne Infiniti G35 jest lepsze (ma tylny naped, lepsze hamulce, jest lzejsze i bardziej sportowe). Dla mnie najlepszym autem Nissana jest G35 Coupe. Maxima poza tym optycznie mi sie nie podoba. Odpowiedz Link