Dodaj do ulubionych

Studenci chcą chmury w centrum handlowym

IP: *.238.64.20.ip.airbites.pl 22.05.09, 16:12
I tak niestety nikt nie spowoduje że ten brzydki żółty kloc stanie
się atrakcyjny... Szkoda, że nasi studenci nie projektowali forum -
może mieliby lepszy pomysł na zabudowę tego miejsca...
Obserwuj wątek
    • Gość: toby Studenci chcą chmury w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:40
      Szkoda, ze w ,,konkursie studenckim" biorą udział osoby z dyplomem w kieszeni. Do czego jest regulamin?
    • Gość: toby ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:43
      Szkoda ze w ,,konkursie studenckim" biiora udzial osoby z dyplomem w kieszeni. Po co w takim razie regulamin??????
    • Gość: rita Re: Studenci chcą chmury w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 02:49
      ... Szkoda, że nasi studenci nie projektowali forum -
      > może mieliby lepszy pomysł na zabudowę tego miejsca..

Ale wtedy nie zarobiliby kolesie Franka, a tym samym Franek
    • Gość: Agnieszka Studenci chcą chmury w centrum handlowym IP: 82.177.119.* 25.05.09, 11:28
      W konkursie mogli brać udział wszyscy studenci Wydziału Architektury, także słuchacze studiów podyplomowych. Tak przewidywał regulamin.
    • negrey Studenci chcą chmury w centrum handlowym 28.05.09, 12:04
      Świetna inicjatywa. Jako studentowi bardzo mi się ona podoba. Nie dość, że można
      się wykazać, pokazać w branży ze swoimi pomysłami i talentem, to jeszcze wygrać
      sporą sumę oraz mieć satysfakcję, że tysiące ludzi odpoczywa w miejscu, które
      mogłem zaprojektować. To się ceni i chwali. Już się nie mogę doczekać kiedy ta
      przestrzeń zostanie zagospodarowana - wg wizualizacji wygląda fenomenalnie! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka